joi, 1 august 2013

Favoritele lunii iulie 2013


     În luna iulie am folosit multe produse cosmetice, pe unele abia le-am desfăcut, în timp ce pe altele le-am terminat, iar recipientele au aterizat fix în coșul de gunoi. Cum îngrijirea corpului mi se pare cea mai importantă etapă de îngrijre, voi vorbi întâi despre cosmeticele pe care le-am utilizat cel mai des pentru a-mi hidrata pielea corpului:

1. Ulei Monoi de Tahiti / Apimond (vezi aici); este un produs cu un miros discret, care lasă pielea hidratată și plăcut parfumată. Prețul unui recipient de 50 ml este de 43 lei.

2. Loțiune pentru vergeturi/ Palmers - un produs deja celebru prin blogosferă, eu l-am achiziționat de pe Iherb, cu cca $6 pentru un recipient de 250 ml. Deși nu mă pot pronunța în privința reducerii vergeturilor, deoarece nu l-am folosit cu regularitate, pot spune că hidratează pielea în profunzime, lăsând-o foarte catifelată. Un mare plus pentru mirosul grozav!

3. Gel pentru protecție solară SPF 10/ Avon- pentru că m-am mai bronzat, am început să folosesc un produs cu un factor de protecție mai scăzut. Gelul Avon este un produs ușor, abia dacă îl simți pe piele; chiar dacă atunci când îl aplici este ușor lipicios pe mâini, pe corp nu râmâne aceeași senzație. Prefer să folosesc loțiune sau ulei când stau la soare, însă pentru uz zilnic, pe perioada verii, îl prefer pe acesta.

4. Cremă Lifting pentru bust/ Yves Rocher (vezi aici)- Nu am folosit produsul cu regularitate, așa că nu pot vorbi despre eficacitatea sa, însă până acum, nu am folosit vreun produs de lifting/anticelulitic care să aibă rezultatele promise. În orice caz, nu aveam nevoie de un lifting pentru bust, mai ales că sunt tânără și fac destulă mișcare, deci am pielea fermă. Prețul unui flacon de 100 ml este de 98 lei pe site, cam măricel aș spune, însă în ofertele trimise prin poștă se găsește la prețuri mai avantajoase.


   Pentru îngrijirea feței, am încercat să nu sar niciodată peste procesul de demachiere și de curățare, pentru ca mai apoi să aplic o cremă sau un gel hidratant. Chiar dacă uneori sunt mai leneșă, știu cât de important este să îți cureți fața după o zi, când este încărcată de praf și machiaj.

1. Gel de curățare cu lăptișor de matcă/ Gerocossen(vezi aici)- îl folosesc de ceva timp, fiind preferatul meu dintre toate produsele de curățare pentru față pe care le-am utilizat până acum. Îmi place textura sa mai groasă, care nu se prelinge printre degete cu ușurință, precum și faptul că nu este deloc agresiv cu pielea, deși curăță bine tenul. 

2. Apă demachiantă micelară/ Dermik Deliplus- sora mea mă tot bătea la cap că este mai plăcut să te demachiezi cu apă micelară decât cu demachiant-cremă, așa că am cedat și mi-am cumpărat și eu unul din Spania, când am fost în vacanță. Nu mai rețin prețul, pentru că mi-am luat o groază de cosmetice atunci. Are o formulă ușoară, dar după demachiere mă spăl de fiecare dată și cu gel de curățare, pentru că încă îmi mai simt fața încărcată.

3. Mască Cure Solutions/ Yves Rocher- cel puțin o dată pe săptămână am grijă să îmi aplic o mască de față. De cele mai multe ori, alternez măștile de față, însă astăzi am ales să v-o prezint pe cea de la YR. Deși promite marea cu sarea, masca este un produs cosmetic bun, nu extraordinar. Curăță bine pielea și o lasă fină și plăcută la atingere. 

4. Cremă de noapte cu Activa Hydra Ferm/ Gerocossen- am observat că fața mea face casă bună cu produsele Gerocossen. În plus, prețurile sunt rezonabile, iar calitatea produselor face toți banii. Crema cu complex de măsline are o textură fină, se întinde pe piele cu ușurință și se absoarbe repede . O găsiți aici, la prețul de 18 lei. O puteți folosi împreună cu gomajul de față din aceeași gamă, care este minunat.


    Alte produse de îngrijire pe care le-am folosit în luna iulie sunt următoarele:
1. Deodorant roll-on Activelle Pure Care/ Oriflame- am și varianta verde, le-am cumpărat pe amândouă la un preț mic, de cca 6 lei. Din păcate, nu oferă o protecție prea mare, eu le folosesc doar când stau pe acasă și nu fac un efort prea mare- în acest caz, își fac treaba bine. Le-am testat eficacitatea când am făcut o ieșire mai lungă, care m-a convins că a doua oară să folosesc un produs antiperpirant mai eficient. Nici mirosul roll-onului nu este prea plăcut, așa că pe viitor în mod sigur nu voi mai cumpăra acest produs.
2. Pastă de dinți Go Smile- este o pastă de dinți profesională. Eu am cumpărat de pe Strawberry doar varianta PM Tranquility- varianta de seară, deși găsiți aici pachetul care include și pasta AM, la prețul de 117 lei pentru două flacoane de 100 gr. Pasta este plăcut mentolată, oferă o prospețime discretă, mai plăcută și mai persistentă decât a tuturor pastelor de dinți pe care le-am utilizat în trecut. În plus, are o textură consistentă, de aceea flaconul se consumă mai greu decât o pastă de dinți normală.
3. Deodorant stick NutriSkin/ Fa - l-am cumpărat din DM când era la promoție, are un miros foarte plăcut, dar din păcate nu oferă o protecție prea eficientă. Ca majoritatea deodorantelor stick, pătează hainele, de aceea am și renunțat să mai folosesc astfel de deodorante, deși în trecut eram o mare fană a lor.


  Luna aceasta, îngrijirea părului mi-a dat mari bătăi de cap.Pentru că am părul vopsit blond, folosesc placa și ondulatorul frecvent, dar și datorită expunerii prelungite la soare, mi-a fost foarte greu să îmi păstrez părul hidratat, de aceea m-am confruntat cu vârfuri depiscate, păr uscat, așa că am fost nevoită să mă tund- lucru pe care îl regret nespus, dar nu am avut încotro, deoarece vârfurile se uscaseră atât de rău în mai puțin de o lună încât le simțeam aspre la contact cu pielea feței. Am observat că nici produsele de styling concepute pentru aplicare înainte de folosirea plăcii/ondulatorului nu au niciun efect, tocmai de aceea am încercat să renunț la placă și să folosesc tot mai multe produse pentru a-mi reface părul deteriorat.

1. Mască pentru păr vopsit/ Gerocossen- este un produs bun și eficient pentru îngrijirea părului. Eu am părul foarte fin, așa că masca nu face decât să mi-l facă și mai moale, ca de pisicuță, însă interesul meu este să-mi mai hidrateze vârfurile, pentru că acelea mă supără momentan. Prețul măștii a fost de 17 lei/ 250 ml.

2. Mască Rubios/ Deliplus- acest produs este o mască colorantă, menită să păstreze și să reîmprospăteze culoarea părului vopsit. Este concepută special pentru părul blond. Adevărul este că de când o folosesc nu am observat o estompare a culorii părului după mai multe spălări, culoarea râmânând în continuare vie și strălucitoare.

3. Șampon cu oțet de cidru/ Apimond- un șampon bun, care curăță în profunzime părul, fără a-l usca. Mă înțeleg destul de bine cu acest produs, chiar dacă mi-ar fi plăcut să fie la pachet cu un balsam pentru păr. Are un parfum discret, de plante, ușor înțepător datorită oțetului de cidru din compoziție. 
4. Decolorant Garnier Color Naturals.


   În materie de machiaj, trusa mea este plină și am grijă să arunc cosmeticele cărora le-a expirat data de valabilitate chiar dacă nu sunt consumate de tot (ținând cont de momentul desfacerii cum este normal, nu de data înscrisă pe ambalaj). Pe perioada verii am renunțat total la folosirea pudrei de față de culaorea pielii, chiar dacă este recomandat să folosești acest produs, deoarece fața transpiră și pudra fixează fonsul de ten de față. Mie însă nu-mi place, simt că îmi încarcă suficient fața fondul de ten și nu aș suporta să îmi aplic și pudră.

1. Fond de ten Nonconventional Beauty Smart Skin/ Pupa- am ales nuanța 02, care la început îmi era închisă, de aceea am combinat o bună parte din fond de ten cu unul mai deschis. După ce m-am mai bronzat și nuanța a ajuns să mi se potrivească perfect, am regretat faptul că am consumat aiurea mai mult de jumătate din flacon. Voi încerca să fac un review în curând, deoarece chiar merită, fiind un fond de ten cu un puternic efect de acoperire, cu o formulă ușoară, care nu încarcă prea mult pielea. Eu l-am achiziționat de aici, la prețul de 76 lei.

2. BB cream Perfect Cover/ Misha- nuanța 23, care mi se potrivea perfect când l-am cumpărat, dar acum, după ce m-am bronzat, se vede foarte deschis pe față. Norocul meu este că aproape l-am consumat. Mi-a plăcut, are o formulă ușoară, se întinde așa plăcut pe față, ca o spumă fină, având o acoperire foarte bună. L-am luat de pe Ebay.co.uk cu $10.

3. Pudră iluminatoare Grace/Philosophy- este o pudră ilumintoare perfectă, cu niște particule strălucitoare mici care se văd plăcut pe piele. Tenul capătă o strălucire discretă. Mereu am avut o slăbiciune pentru pudrele iluminatoare, pe care le-am aplicat pe toată fața, nu doar pe pomeți și bărbie. Din câte am testat până acum, aceasta este preferata mea. Pe Strawberrynet.com este disponibilă la prețul de 84 lei. Despre pudra puteți citi un review detaliat pe blogul surorii mele, aici.

4. Rimel Ultraflesh/Fusion Beauty- sau rimelul panteră, este un produs pentru îngroșarea genelor foarte bun. Are o culoare intensă de negru, care colorează frumos genele. Periuța de dimensiuni mici face posibilă conturarea perfectă a fiecărui fir în parte. Rimelul expiră în 3 luni de la desfacere. Prețul pe Strawberrynet.com este de 70 lei. Un review complet al rimelului găsiți aici.

5. Rimel Sexy Pulp/Yves Rocher(vezi aici) - iubesc acest rimel deoarece l-am primit cadou de la sora mea, care știa cât de mult îmi doresc un rimel albastru. Rimelul în nuanțe de albastre este recomandat persoanelor care au ochii căprui, așa că făcusem un fix legat de acest produs. Am avut norocul ca cei de la Yves Rocher să bage în catalog acest produs, care îmi place mult de tot. Se vede frumos pe gene, nu le încarcă, iar periuța mică face aplicarea atât de ușoară!

6. Gel contur pentru ochi Black Ice/ Calvin Klein- îl folosesc pentru conturarea ochilor, în loc de creion de ochi sau tuș, pentru că este mai ușor de aplicat. La scurt timp după ce l-am cumpărat am crezut că s-a uscat (am mai pățit acest lucru cu produse similare), dar nu a fost așa; am grijă să bag mai adânc pensula în produs, pentru ca, culorea să fie mai intensă.
7. Pensulă Burjois- perfectă pentru aplicarea gelului-contur pentru ochi.

2 comentarii:

  1. Ooo, cat de multe produse pe podium!:)

    Am retinut lotiunea Palmers, am notat pe listoaca pentru iHerb! Desi, pare-se, in 2020 voi da comanda!:))
    Am aceeasi parere despre masca YR si despre rimelul de la ei (nu stiam ca au si nuanta de albastru, cu periuta mica).

    Pupici, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă tentează și pe mine crema pentru vergeturi. Vreau să aflu mai multe. Dacă va exista un review, cu siguranță îl voi citi.
    Dacă ești în căutarea unei loțiuni micelare bune, ți-o recomand pe cea de la Avene.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...