sâmbătă, 14 septembrie 2013

OOTD: Bring the Light!


  RO:  Salutare, dragele mele!
   Astăzi vă prezint o ținută în culori calde, menite să ilustreze că și toamna poate să fie frumoasă dacă o primim cu brațele deschise. Mă bucur de zilele tomnatice calde, când soarele încă mai cade printre razele copacilor, dând naștere luminișurilor. Este vremea când trebuie să purtăm un cardigan sau un sacou subțire peste ținuta de zi, pentru că dimineața și seara temperaturile sunt mai reci decât în restul zilei.
   Am optat pentru iubita mea pereche de blugi de culoarea cafelei cu lapte, cu imprimeu floral. Blugii au talia un pic mai înaltă, așa că sunt potriviți gusturilor mele, pentru că nu îmi plac pantalonii cu talie joasă. Topul croșetat cu fir auriu a fost preferatul meu în ultima lună, fiind foarte versatil. Am apelat la un cardigan cu fir metalic auriu, care se petrece și se închide la spate în fundă. 
   În picioare am ales să port o pereche de pantofi nude cu botul ascuțit, care sunt potriviți pentru a crea efectul optic de alungire a picioarelor. Ca accesorii, am ales nelipsita poșetă cu căluț și un colier bogat cu bănuți de sidef roz.
   Aștept cu plăcere comentariile voastre, ca de fiecare dată !



Jeans/ Blugi Persunmall
Vintage golden top
Cardigan Hennes
Bag/ geantă Oasap
Shoes/ Pantofi Udobuy
Vintage Necklace






6 comentarii:

  1. Ahh, mi-era dor de-acel calut!:)
    Imi place mult faptul ca acea cumintenie clasica a tinutei este inviorata de printul floral al jeansilor si de gentuta cu design jucaus!
    Vine grozav colierul!
    Tu imprumuti din lumina aurie!

    Pupicei, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, te-ai indragostit de calutul meu, asa-i?!
      Multumesc tare mult pentru complimente, esti tare draguta:)

      Pupici

      Ștergere
  2. Ce culori plăcute și ce frumoasă ești !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...