vineri, 6 septembrie 2013

Top 10 tendințe toamnă/iarnă 2014


   Marile case de modă au lansat tendințele toamnă/iarnă 2013 cu ceva timp în urmă și, printre zecile de recomandări, este imposibil să nu aveți câteva în șifonier. Știm cu toții că tendințele se schimbă, dar și că, de multe ori, tendințele de acum câteva sezoane pot fi iarăși în vogă. Așa că, dacă nu vă permiteți cheltuieli prea mari pentru a vă achiziționa toate articolele din trendul din acest sezon, atunci aduce la viață haine și accesorii adăpostite la loc sigur în dulăpiorul vostru.
   Am făcut un top 10 al articolelor vestimenatare must-have, luând în calcul cele mai interesante tendințe toamnă/iarnă 2013. De asemenea, am făcut o selecție de cîteva haine și accesorii din diverse magazine online. Vouă care dintre ele vă plac? Ce anume ați purta din lista de mai jos?

1. Ceva roz
Ei, bine, nu cred că este un secret că rozul este culoarea-vedetă a acestei toamne, fie că este vorba de tonurile șterse, prăfuite, până la rozul dulce și chiar rozul aprins. Designerii au recomandat ca această culoare să se regăsească pe jachetele și paltoanele femeilor. În plus, dacă hainele au un croi masculin, cu atât mai mult veți fi în tendințele sezonului.


1. Asos.com               2. Zara           3. SheInside.com



2. Oversized
Hainele cu croiala oversized sunt preferatele designerilor în acest sezon, fie că este vorba de paltoane sau chiar de hanorace, asortate cu fuste midi sau creion. În cazul în care alegi o jachetă, senzația acestui sezon este bomber-jacket (cu cât este mai colorată, cu atât mai bine!)


1. Asos.com            2. Zara.com                 3. Forever21.com




3. Ceva foarte lucios
Nu este vorba despre sclipici, ci despre materialele lucioase. Unele magazine au pus la dispoziție articole vestimentare care reunesc chiar și trei tendințe, cum ar fi fusta midi lucioasă de culoare roz pal. De asemenea, hainele lucioase din satin sunt și ele la mare căutare. 


1. Mango              2. Asos.com                     3. H&M 




4. Animal Print
Mă bucur că acest print nu s-a demodat, pentru că îmi place tare mult printul leopard. Recunosc că nu îmi plac hainele animal print din cap până în picioare, dar combinate cu atenție arată tare frumos. Fie că este vorba de printul leopard, tigru sau zebră, designerii au scos la promenadă haine și încălțăminte minunate.


1. Boden                  2. Zara                2 Asos





5. Gențile Investment
Sunt gențile care au un aspect office, inspirate de poșetele de tip poștaș, prevăzute cu baretă lungă, dar și cu una scurtă, pentru a putea fi purtate în mână cu ușurință. Sezonul acesta, aspectul office este în centrul atenției, completat fiind de costum (sacou + fustă/pantaloni). Tipul acesta de genți mi se pare extrem de frumos și de potrivit pentru mai multe stiluri vestimentare.

1. Asos                  2. Mulberry                     3. Zara





6. Piele
Da, e adevărat! Hainele și accesoriile din piele sunt la mare căutare sezonul acesta, fie că este vorba despre pantaloni, jachete sau fuste. Recomandarea designerilor sunt rochiile și fustele de lungime midi care urmează croiala corpului.


1. Asos                  2. Zara                     3. Asos




7. Camuflaj
Printul camuflaj este în tendințe și sezonul acesta, în special la haine. Mie, personal, nu îmi place acest print, mi se pare mult prea masculin și nuanțele nu se potrivesc tenului meu. Totuși, am văzut haine frumoase și frumos combinate, așa că dacă vi se potrivește, iată câteva articole interesante:


1,2,3. Asos



8. Imprimeul winter floral
Este vorba despre binecunoscutul imprimeu floral, numai că pentru iarna acesta designerii au ales culorile mai întunecate, precum nuanțele vii de albastru și roșu combinate cu negru sau bleumarin. Deși nu sunt o mare fană a acestor tonuri, recunosc că multe modele sunt chiar frumoase.


1. Mango                        2. Zara                           3. Asos




9. Costumele
Costumele sunt în mare trend sezonul acesta, fie că este vorba despre costumele compuse din sacou și pantaloni, sau fustă, sau pantaloni scurți. Desigur, ca și în cazul jachetelor și paltoanelor, designerii au optat pentru croiala masculină, cu sacouri puțin sau deloc cambrate și pantaloni lejeri. Eu mă bucur, deoarece mi-am luat deja două costume perfecte pentru acest început de toamnă.


1. Zara                   2. TopShop                    3. Asos





10. Bomber Jacket
Așa cum vă spuneam, acest tip de jachetă se regăsește în tendințele toamnă/iarnă 2013. Designerii au apelat la cele mai îndrăznețe combinații de culori și imprimeuri, așa că magazinele fizice și online au adus deja foarte multe modele. Aceste jachete mă duc cu găndul la melodia Good Vibrations- Marky Mark :)


1. Mango                2. Asos                3. Zara

Click pe imaginea de mai jos pentru cele mai accesibile haine Zara :
Kurtmann


10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Love no1 as well, Evi.

      I will enter, thank you for the invitation:)
      Kisses

      Ștergere
  2. Thank you so much for the follow.
    Follow you back on bloglovin and gfc,too.
    Do you also follow me on gfc?
    Lovely greets

    RăspundețiȘtergere
  3. I love animal print and camouflage! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place animal print mult de tot, dar cu cel camouflage nu ma inteleg prea bine :))

      Ștergere
  4. Tot inainte cu animal print-ul! Avem amandoua hainute leopard!:D
    Imi place si ideea de roz...

    Pupici, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...