miercuri, 8 ianuarie 2014

O nouă comandă ASOS



    Așa cum v-am mai spus, experiența mea cu Asos (vezi aici) a început acum câțiva ani și de atunci plasez comenzi cu regularitate. De fiecare dată am ales numai produse aflate la reducere, așa că mereu am economisit bani și m-am ales cu produse de calitate. Desigur, nu toate produsele de pe site sunt excepționale ca și calitate, iar unele dintre ele se găsesc și pe site-urile asiatice, dar nu neapărat la prețuri mai mici.
     Plasarea comenzii este facilă, iar securitatea plății este garantată. Tranportul este gratuit indiferent de  valoarea comenzii, iar produsele ajung la posta, în aproximativ 10 zile lucrătoare. Se poate opta și pentru livrarea express, care nu este cu mult mai rapidă decât cea standard, plus că trebuie să mai scoateți 10 lire din buzunar. Majoritatea măsurilor sunt britanice, însă aveți la dispoziție un tabel de conversie a măsurilor, plus dimensiunile în cm.
     În luna decembrie am căzut de mai multe ori în ispită, mai ales că cei de la Asos au băgat de trei ori coduri de reducere de 20 - 25% ,. De obicei, codurile oferă o reducere de 10% , dar în decembrie a avut loc imprevizibilul, așa că stocurile s-au epuizat rapid. De menționat faptul că reducerea se aplică inclusiv produselor din categoria SALE (vezi aici), care au prețurile reduse deja cu până la 70%.
   În noua comandă mi-am ales o rochiță și un costum de baie, ambele cu model floral. Deși am purtat rochița în postarea de aici, ea este potrivită pentru sezonul cald, pentru că este mult prea frumoasă pentru a fi acoperită de cardigan, sacou sau jachetă.


   Rochia este confecționată din dantelă albă și este prevăzută cu căptușeala. Partea din față are forma unui corset, cu cupele întărite, și are un model floral brodat. Rochia se închide cu fermoar la spate și are bretele subțiri, detașabile. Eu cred că voi opta pentru varianta cu bretele, deoarece nu am bustul suficient de generos cât să susțină greutatea rochiei. Am optat pentru măsura UK 8 și mi s-a potrivit perfect. Deși eu am plătit pe ea 31 lire, acum o puteți comanda de AICI, cu numai 23 lire, cu o reducere de 60%.
    Chiar dacă mie îmi plac mult hainele de dantelă, am făcuto achiziție inspirată când mi-am luat rochia, deoarece dantela o să fie unul dintre trendurile primăvară-vară 2014, la fel ca și imprimeul floral.


   Chiar dacă suntem în mijlocul iernii, eu am pus ochii pe acest costum de baie înflorat și nu am rezistat tentației, așa că l-am comandat. Costumul este compus dintr-un sutien-bustieră și slip normal. Bustiera de inspirație vintage, cu cupele întărite, este prevăzută cu o baretă detașabilăși are o croială feminină, delicată. Cupele întărite fac ca acest tip de sutient să se potrivească și pentru fetele cu sânii mai mici. Un mare plus este faptul că la Asos putem comanda sutienul și slipul separat (este perfect pentru fetele slabe care au însă sânii mari). Eu mi-am ales măsura 8 atât la bustieră, cât și la slip și nu am avut probleme, ambele s-au așezat perfect pe corp. Prețul întregului costum de baie a fost de 16 lire. Eu deja am mai luat în vizor câteva costume de baie imprimate, însă trebuie să iau în calcul faptul că este o piesă vestimentară pe care nu o poți purta foarte des. Cu toate astea, bustiera este un fel de crop-top, așa că poate fi purtată și ca bluziță.

   Voi ce părere aveți despre Asos? Ați comandat ceva până acum sau vă tentează ceva?


8 comentarii:

  1. E adorabila rochia, absolut adorabila! Am vreo doua rochii in wishlist dupa care oftez si tanjesc, trebuie sa fac ceva in privinta asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeeesc!
      Draga mea, daca le aai in wishlist de mult timp, trebuie neaparat sa faci ceva in privinta lor :D

      Ștergere
  2. Ma tenteaza, stau cuminte, iar ma tenteaza, iar ... pana o sa cedez :D
    Costumul este superb!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, Mihaela! Da , e tare simpatic costumul de baie, ma bucur ca mi l-am luat :)
      E apoape imposibil sa nu te tentezze ceva e pe site :))

      Ștergere
  3. Vai, ce frumoasa e rochia, pare atat de delicata <3
    Si cosumul de baie e superb, chiar iubesc motivele florale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cris, chiar e tare delicata, dintr-o dantela moale, si mai are si broderia aceea simpatica foc !
      Si eu iubesc imprimeul floral, mult mult mult :)

      Ștergere
  4. Doamne,femeieeee iubesc rochia si costumul!! pur si simplu sunt superbeee!! <3 cred ca le porti cu mare drag <3 kiss:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce n-as da sa-mi gasesc nu costumde baie asemanator!
    www.whitecharm.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...