miercuri, 9 aprilie 2014

Cumpăr timp!

     Sunt dependentă de timp și recunosc cinstit acest lucru! E cineva care să nu fie dependent de timp în anul 2014, când simțim că secundele, minutele și orele aleargă pe lângă noi într-o goană nebună? Marea problemă cu timpul este că orice aș încerca să fac, niciodată nu ies câștigătoare: dacă dorm prea puține ore, atunci sfârșesc prin a fi obosită o mare parte a zilei, iar când dorm prea mult simt că a trecut timpul pe lângă mine. Ideal ar fi ca în loc de 24 de ore ceasul meu de la mână să aibă 48 de ore, în care să pot dormi cât timp vreau, în care să am timp ca după orele petrecute la birou să mai am timp la dispoziție să mă plimb, să citesc, să ascult muzică și poate să și gătesc ceva. Dacă ziua ar avea 48 de ore, atunci poate că n-aș mai fi atât de stresată, într-o alergătură continuă ca să împac, cum zice vorba, și capra și varza; cu siguranță aș fi mai relaxată, mai odihnită și mai fericită.
     Dar și mai frumos ar fi ca ceasul care să numere 48 de ore pe zi să nu mai fie cel vechi, ci unul dintre modelele minunate pe care le-am descoperit pe WatchShop.ro. Pe site sunt disponibile nu mai puțin de 1668 de modele de ceasuri de damă, de la mărci celebre, precum Boccia, Calvin Klein, Casio, Fossil, Guess, Polar, Seiko și multe altele. Mie mi-a fost greu să fac o selecție;  poate dacă ziua ar fi avut 48 de ore aș fi fost mai relaxată și aș fi studiat cu atenție detaliile fiecărui ceas în parte.

     Pentru început, am ales un superb ceas Fossil Georgia, care se remarcă în primul rând prin cadranul auriu cu model, care se vede perfect prin geamul din cristal mineral. Atât carcasa și brățara sunt confecționate din oțel inoxidabil, cu finisaj lucios.
    În magazinul online, fiecare ceas în parte este prezentat în cele mai mici detalii, pentru a ne putea alege modelul care să ni se potrivească perfect. Astfel, pentru orice ceas de bărbați, damă sau copii avem la dispoziție de la informații generale, precum display, mecanism, până la detalii legate de dimensiunile cadranului, ale brățării, materiale, precum și greutate.
    Ceasul de la Fossil, precum și multe alte modele de pe site pot fi probate în showroom-ul WatchShop din București, din Șoseaua Mihail Bravu, nr 251-253, sector 3. Așa că oricine își dorește să vadă pe viu toate aceste minunății care nu doar ne indică timpul, ci ne și înfrumusețează brațul, trebuie să viziteze și showroom-ul.


     De la carcasa rotunda am trecut la una dreptunghiulară, pentru că indiferent ce formă geometrică ar avea, un ceas bine lucrat va arăta nemaipomenit. Așa este și cazul ceasului Guess Smoothy, un accesoriu feminin deosebit de elegant și de sofisticat.
    Cadranul argintiu cu geam din cristal mineral durificat contrastează plăcut cu carcasa aurie din oțel inoxidabil. Mie îmi plac ceasurile marca Guess datorită combinației de materiale; în cazul de față, ceasul are o superbă brățară din piele naturală maro, cu reflexii aurii.
    Acest ceas, cât și celelalte modele de pe site, este nou, original, fiind livrat în cutie proprie împreună cu manualul de utilizare și de întreținere. Fiecare ceas este vândut numai cu factură și cu certificat de garanție, care ne asigură că am achiziționat un produs de calitate, care coincide perfect cu fotografiile și detaliile de pe site. Eu am întotdeauna grijă să apelez la magazine de încredere, cum este cazul WatchShop.ro, în care produsele sunt originale și am garanția că nu arunc banii pe fereastră.
 

      Pentru final al păstrat ceasul Zeppelin Viktoria Luise Lady, care se remarcă prin minunatul cadran  crem cu model floral, pus în evidență de  geamul din cristal mineral. Atât carcasa, cât și brățara, sunt confecționate din oțel inoxidabil, de culoare aurie. Brățara tip bijuterie completează perfect cadranul dantelat al ceasului, dând un plus de feminitate și eleganță acestui accesoriu de damă.
    Pe lângă aceste modele, pe site sunt disponibile multe altele, cel puțin la fel de frumoase. Din cele peste 1600 de modele este apoape imposibil să nu existe cel puțin unul pe gustul fiecăruia dintre noi.
      Livrarea produselor este gratuită și se efectuează prin intermediul unei firme de curierat rapid, în termen de 24-48 de ore, de obicei în următoarea zi lucrătoare. Mai mult decât atât, cum vi se pare posibilitatea de a returna produsul ales în 365 de zile, dacă nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre?

   Dacă încă nu sunteți abonați la newsletter, atunci ar fi cazul să o faceți rapid, mai ales că aveți șansa de a câștiga un laptop ProBook 450! În plus, sunteți la curent cu toate noutățile și cu cele mai atractive promoții de pe WatchShop.ro. Vizitați site-ul pentru a profita de incredibila reducere Black Easter: prețurile sunt tăiate cu până la 80%!


 

         WatchShop

Un comentariu:

  1. Am un ceas Fossil pe care il iubesc si-as mai vrea!!! :D
    Multumim pentru ponturi!
    Pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...