joi, 26 iunie 2014

OOTD: All White


    Albul este una dintre culorile mele favorite, motiv pentru care majoritatea hainelor pe care le port pe perioada verii sunt albe. Într-adevăr, albul este pretențios și hainele trebuie spălate după o singură purtare, însă ținutele all-white mi se par feminine și de bun gust. Cum a ieșit soarele pe cer, după câteva zile ploioase și gri, am optat pentru noul top alb, pe care l-am primit în ultima comandă din magazinul online Oasap.com și pentru o pereche de pantaloni asortați.
    Știm cu toții că se spune că albul îngrașă, dar este vorba despre un efect optic pe care îl creează toate culorile deschise și nu mi se pare un motiv serios care să ne împiedice să nu mai purtăm alb. Recunosc că nu sunt o fană a combinației alb-negru, așa că am evitat negrul și am preferat să adaug câte nuanțe strălucitoare ținutei; cum vara aceasta auriul și argintiul merg mână în mână, lucru care ar putea să vă suprindă, mi-am scos sandalele argintii sclipicioase și ochelarii cu detalii aurii.
   Topul alb cu detalii aurii și argintii mi se pare perfect pentru vară. Cum l-am văzut, l-am pus repede în coș, însă am ales măsura M, pentru a fi mai lejer. Încă este disponil pe site, în doulă variante - alb și negru, la un preț mic, de doar $15. Chiar dacă este mai larg, este numai bun pentru zilele călduroase, când pielea are nevoie să repire, plus că materialul subțire și vaporos este încă un atu. În fotografiile de mai jos, puteți observa detaliile acestui top fără mâneci, care are o croială high-low foarte discretă.
   Tot de pe Oasap.com am primit și o frumoasă pereche de ochelari albi, o reinterpretare a clasicilor Wayfarer. Sunt încă disponibili, pe alb și pe negru, dar eu nu mă dau în vânt după negru, nici măcar atunci când vine vorba despre accesorii. Ochelarii au rama albă, cu detalii aurii, iar lentilele sunt de culoare închisă. Prețul ochelarilor a fost puțin cam mare, însă sunt încântată de felul în care arată.
   Ținuta este completată de trei articole mai vechi, pe care le-am avut incluse în comenzile Asos.com: o pereche de pantaloni tip jeggins, din bumbac cu elastic în talie, pe care am preferat să îi scurtez până la jumătatea gambelor, întocându-le ușor marginile. În picioare am optat pentru sandale cu talpă ortopedică, care sunt destul de înalte, mai ales că în partea din față nu au deloc platformă. Sandalele au benzi elastice argintii cu sclipici și se închid la spate cu fermoar. Ca accesorii am ales poșeta-plic în tonuri de gri.
    
Jeggins/ Pantaloni Pieces
Sandale Asos.com
Plic River Island via Asos.com







     Mai jos, am făcut o selecție de câteva produse preferate de culoare alb. Am găsit multe articole frumoase, de la haine, la încălțăminte și accesorii, așa că v-am lăsat link-urile pentru fiecare produs în parte.
     Voi aveți articole albe în garderobă? Ați purta o ținută all-white?











8 comentarii:

  1. Îmi place ținuta ta ! Cred că se potrivește pentru o plimbare, la apus :)
    Cât de articolele albe...sunt cele mai multe din dulapul meu ! Ador această nonculoare. :D Niciodată nu mă satur să cumpăr hăinuțe de acest tip

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa tinuta, s-o porti sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte tare tinuta ta!
    Vara asta am inceput si eu sa imi cumpar si sa port haine albe. Pana acum nu aveam mai nimic in culoarea asta in garderoba pentru ca le murdaresc instant :P
    Totusi am hotarat ca imi place mult albul si merita efortul :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca incerc sa imi caut indrazneala de a purta alb pentru o zi lunga la birou si tot nu o gasesc :(

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place topul! cumva eu gasesc asa de greu un top alb care sa si imi placa si sa nu fie prea transparenta :(



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page
    ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador tinutele all white, am si eu una pregatita de ceva vreme, nu mai apuc s-o postez :P
    Imi place la nebunie forma ochelarilor tai, dar cred ca eu as opta pentru negru, mi se pare cam mare contrastul dintre lentile si rame, pupici!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...