vineri, 13 iunie 2014

Review: Fond de ten Maybelline Fit me



  Astăzi vedeta este Fondul de ten Maybelline Fit Me, pe care mi l-am ales la recomandarea surorii mele, cea care mi-a sugerat că acest produs de machiaj s-ar potrivi foarte bine tenului meu.
  Am optat pentru Nuanța 310- Sun Beige, deoarece m-am gândit că ar fi bine să aleg o nuanță mai închisă decât de obicei, pentru că m-am bronzat de când cu temperaturile ridicate și trebuie să am un fond de ten adecvat noi culori. Am luat în considerare și faptul că fondul de ten este adaptabil culorii piele și am să vă arăt că acest lucru este adevărat.




     La prima vedere, mi-a amintit de fondul de ten Color Stay de la Revlon, atât ca textură, cât și ca ambalaj, dar după mai multe folosiri mi-am dat seama că sunt destul de diferite. În primul rând, datorită formulei mai puțin uleioase a fondului Fit Me, care are o formula non-grasă.

     Fondul de ten Maybelline Fit Me vine într-un ambalaj de sticlă, fără pompiță, lucru care nu mi-a plăcut, deoarece în acest mod putem irosi mai multă cantitate de produs decât avem nevoie. Fondurile de ten care au un sistem precis de dozare sunt mai economice, dar acesta este un aspect care poate fi ușor trecut cu vederea, mai ales că produsul de machiaj nu are un preț exagerat, așa că nu am irosi prea mulți bani.

    Ca și miros, nu am constatat o aromă intensă sau deranjantă, așa că nu vă îngrijorați că acest produs are un miros care s-ar putea să vă displacă.
    În sticluță, produsul mi s-a părut foarte închis ca și culoare, dar am constatat că este adevărat că fondul de ten este adaptabil. Am făcut o demonstrație simplă, pe mână, pentru a vă arăta cum se adaptează acest produs de machiaj culorii pielii: inițial, se poate observa că fondul de ten este mai închis decât piele, însă după ce îl întind bine, se uniformizează și se adaptează culoarea.


    Fondul de ten are o formulă non-grasă și nu conține uleiuri, lucru care se observă imediat cum începi să îl aplici, deoarece se întinde pe piele cu ușurință, având o consitență fină, aerată, catifelată. 

   Fondul de ten este destinat tuturor tipurilor de ten, însă mie mi se pare potrivit pentru persoanele cu ten normal, mixt sau uscat și, mai puțin, pentru cele cu tenul gras. Motivul este acela că se simte pe față atunci când îl aplici, așa că ar putea crea o senzație de ten încărcat pentru acest tip de ten.

   Se poate observa din imaginile de mai jos faptul că fondul de ten reușește să camufleze petele și să uniformizeze culoarea pielii. Este un fond de ten cu acoperire medie spre mare. Eu, care am tenul normal, cu anumite imperfecțiuni și zone cu tendințe de uscare, am fost mulțumită de produs și de acoperirea sa.

   După cum se observă din imagini, fondul de ten nu doar uniformizează culoarea pielii, ci și iluminează plăcut tenul, făcând ca fața să aibă un aspect fresh, proaspăt și hidratat. Din păcate, ca și rezistență, fondul de ten nu se descurcă incredibil și se menține pe față în jur de 3-4 ore (luati în considerare tipul meu de ten, care tinde să absoarbe fondul de ten). Desigur, rezistența unui fond de ten fluid ca acesta poate fi îmbunătățită prin aplicarea unei pudre compacte sau pulbere. .




   Iată părerea vis-a-vis de fondul de ten Maybelline Fit Me:
  • ambalaj din sticlă normal, fără pompă sau aplicator care să asigure o dozare precisă a produsului
  • lipsa unui miros deranjant este un atu pentru un fond de ten aplicat zilnic sau în mod repetat
  • acoperire medie spre mare - eu îi acord 4 stele pt acoperire
  • rezistență scăzută pe față- pt ten normal cu tendințe de uscare/ rezistența este crescută cu ajutorul unei pudre
  • un alt avantaj- faptul că are SPF 18, ceea ce ne oferă protecția necesară în zilele cu soare
  
Fondul de ten Maybelline Fit Me poate fi comandat online de AICI.

Un comentariu:

  1. Momentan folosesc Concealer-ul de la Maybelline, FIT ME, de care sunt incantata, dar fondurile de ten am incetat sa le folosesc din cauza ca sunt unsuroase, grase.
    Am vrut sa cumpar batonul FIT ME, din cate stiu e tot un fel de fond de ten, dar din reviews/urile pe care le-am citit, majoritatea spuneau ca e la fel de unsuros, gras..
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...