joi, 10 iulie 2014

OOTD: Loose pants & Cami top


  Se pare că vara s-a instalat așa cum trebuie și e din ce în ce mai cald! Mânată de câteva treburi am ieșit în oraș în cea mai călduroasă zi din acest an, de până acum (cel puțin, așa am resimțit-o eu). Eu sunt rea de căldură și, ca tot omul, sunt nemulțumită: rău că e cald, rău că e frig. Cine să ne mai mulțumească?! Așa că am ieșit în miezul zilei, noroc că m-am adăpostit la terasa mea preferată, unde am băut ceva răcoritor. Mă simt ca o cămilă în perioada asta a anului, absorb lichidele mai ceva ca un burete, pentru că organismul meu resimte deshidratarea mai mult decât m-aș fi așteptat!
   Zilele trecute vă arătam noile achiziții de pe Kurtmann.ro, așa că astăzi m-am gândit că poate vreți să le vedeți și într-un outfit. Pantalonii Bershka din colecția Dressy au fire strălucitoare, aurii, așa că m-am topit de plăcere când i-am văzut în cutie. Sunt mai ceva ca Gollum când văd ceva strălucitor, chiar dacă nu mă dau în vânt după bijuterii prețioase; dar când văd haine cu detalii aurii, strălucitoare- Oh, my precious! :))
   Pantalonii sunt numai buni, atât ca lungime, cât și ca măsură. Vin bine în talie, nu sunt mai lăsați decât mi-aș fi dorit și cred că este perechea perfectă de loose pants la care am visat. Sunt ideali pentru primăvară și vară, însă eu am avut ghinionul să îi port într-o zi caniculară, în care orice articol vestimentar ar fi fost în plus. Pantalonii cu croiala lejeră sunt extrem de confortabili, iar dacă optăm pentru materialul și culoarea potrivită, pot deveni extrem de classy și de chic. Am văzut pe internet o sumedenie de outfit-uri cu loose pants, așa că dacă sunt pe placul vostru, dar nu știți cum să îi purtați, puteți da un search pe google pentru un plus de inspirație.


   Am ales de la început topul Pull an Bear pentru a-l combina cu pantalonii și mi-a plăcut datorită materialului fin, satinat, plăcut la atingere. Am văzut și varianta pe negru, tot pe Kurtmann, în secțiunea de tricouri, însă eu nu prea fac casă bună cu negrul. Topurile cami sau slip tops sunt surorile de zi ale topurilor de noapte; designerii n-au stat locului și au adus confortabilele și atrăgătoarele topuri de noapte în ținutele de zi. Cami top vine tocmai de la denumirea de camisolle, care este acea rochie de noapte cu bretele subțiri, din satin. Mai poartă și denumirea de slip top. 
   În picioare port tocuri, mai exact niște superbe sandale Botta, confecționate din piele naturală, cu baretă. Sandalele în combinația verde fistic- bej sunt de vis și n-am stat pe gânduri când le-am văzut în magazinul online Asortie.ro, de unde mi-am luat și această pereche de pantofi (click aici) în urmă cu puțin timp. Au multe perechi superbe pe site, iar prețurile mi se par ok, având în vedere calitatea pantofilor și faptul că sunt lucrați din piele naturală; pentru această pereche de sandale am plătit 290 lei, iar măsura mi s-a potrivit perfect.
   Mai jos aveți link-urile pentru fiecare produs în parte:






***Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmăriți-mă și pe Facebook (click aici) sau abonați-vă la newsletter! *** 

8 comentarii:

  1. iti sta super asa!! pantalonii sunt super draguti! te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumosi pantalonii si chiar iti sta bine cu ei .
    (Ana)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare draguta tinuta ta <3
    Pantofii sunt super draguti, si maioul e adorabil <3
    Pantalonii au chestia aia in fata care dau un pic impresia de tur mai lasat, model care nu e prea pe gustul meu, dar ai tai sunt un pic altfel :P

    Pupici!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti sta super! Imi plac mult ambele piese, in special topul,le-ai potrivit foarte bine!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faini sunt pantalonii, iar tu esti o scumpica!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbă ținuta, îmi plac toate articolele din care este compusă, dar pantofii sunt preferații mei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super ținuta! Îți stă foarte bine cu modelul ăsta de pantaloni! Pantofii sunt grozavi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pantalonii sunt chiar perfecți pentru vară! Îți stă foarte bine. Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...