miercuri, 23 iulie 2014

Vara asta aleg Miniprix!



   În urmă cu șase ani am descoperit Miniprix-ul. Mai întâi am cumpărat haine și pantofi din magazinele fizice Miniprix, iar după lansarea magazinului online am comandat mai mult direct de pe laptop ori tabletă, această variantă fiindu-mi mai la îndemână. Am achiziționat de-a lungul timpului multe articole vestimentare produse de branduri celebre, la preț redus, prin intermediul Miniprix, și dacă ar fi să fac un top al magazinelor online românești, cu siguranță Miniprix s-ar afla pe un loc fruntaș. Oricând, datorită lui, m-am putut îmbrăca accesibil și frumos, de sus până jos!
   În această vară n-am uitat de site și m-am pregătit așa cum trebuie pentru vacanță, comandând în primul rând pantofii de care aveam nevoie. Iubesc încălțămintea comodă, cu talpă joasă, dar care nu-i banală ci iese în evidență prin imprimeu sau design. După acest criteriu m-am ghidat atunci când am ales, de pe Miniprix, tenișii cu imprimeu leopard colorat de la Kookai, la un super preț de 90 lei, de câte ori mai ieftini decât în alte magazine.


   Pentru că vara aceasta s-a creat o mare isterie cu espadrilele comode, nu am putut să țin piept trendului și mi-am comandat de pe Miniprix(CLICK AICI) o pereche brodată, cu inserții aurii, de la Kelara. Pe site găsiți mai multe modele de espadrile , prețurile fiind sub pragul de 50 lei. Și vă mărturisesc că o dată ce băgați o pereche în picioare, cu greu o să vă mai întoarceți la orice alt tip de pantof, căci espadrilele nu sunt doar confortabile, ci pot fi purtate cu succes și la ținute mai sport, dar și alături de rochii feminine.


   Nu puteam să rezist tentației de a adăuga în coș și o pereche de sandale roz pal, cu detalii metalice aurii. Ba chiar i-am asorat și un portofel în aceleași tonuri, comandat tot de pe Miniprix, ce poate fi purtat și pe post de geantă-plic. Uneori cele două piese sunt tot ce-mi trebuie pentru a da farmec unei rochii simple sau unei ținute nu prea elaborate.


   Pe lângă faptul că reușește de ani buni să ne îmbrace în întregime la cele mai mici prețuri, Miniprix a introdus recent pe site și o gamă de produse cosmetice. Asta pentru a ne putea comanda inclusiv cele necesare pentru îngrijire. Mai mult, periodic au promoții tentante, precum reducerea de 50% pentru toate produsele Olay sau SPAPharma, valabilă în continuare în secțiunea produselor cosmetice (click aici). La ultima comandă am profitate de reduceri și am achiziționat produse Dove pentru corp, fixativ Kallos, demachiant Olay și produse exfoliante pentru ten și corp de la ArganYCa.

    Pentru utilizatorii de telefoane inteligente ori tablete, Miniprix a creat aplicația miniPRIX la purtător, valabilă gratuit pentru descărcare în App Store și G-Play. Eu am testat-o deja pe tabletă și funcționează excelent, fără erori, iar procedeul  de plasare a unei comenzi este la fel de simplu ca și cel efectuat de pe un laptop.
   Și pentru ca totul să fie perfect până la capăt, Miniprix a dat deja startul reducerilor de vară pe site și zi de zi ne așteaptă cu noi promoții. Pragul pentru transport gratuit este în continuare de 100 de lei, o sumă ce poate fi atinsă cu ușurință, mai ales dacă plasați o comandă comună. Eu de fiecare dată cumulez comanda mea cu cea a surorii și a prietenelor mele și scăpăm astfel de costurile de transport.
    Suficiente motive pentru a deveni fan Miniprix, nu-i așa?



23 de comentarii:

  1. Cât de frumoși sunt tenișii! Săndăluțele cu lanț le am și eu, tot de pe Miniprix, doar că pe alb. Le iubesc!
    Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Miha! Le-am văzut și pe alb, erau tare frumoase! Te pup!

      Ștergere
  2. Omg, nu mai scriu o data... ai primit primul meu mesaj? Mor de ciuda, daca nu s-a transmis.... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Din păcate doar acesta este mesajul primit, deci cred că celălalt comentariu nu s-a transmis :(

      Ștergere
  3. sandalele sunt minunate <3

    http://roxannech.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. compui o tinuta, 2, 3 pentru prima pereeche de incaltari, pleaaaase? (tenisii inflorati)
    i-am vazut si eu, dar am nevoie de ceva mai multa convingere pt a-i cumpara :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura, am să încerc! Să știi că numerele sunt ușor decalate, asta în cazul în care ești între două măsuri. Dacă în mod normal porți 36,5 atunci comandă 36, nu 37. Oricum, în caz că nu-ți vin, îi poți returna foarte simplu, vine curierul la ușă și nu trebuie decât să completezi în contul tău formularul de retur. Și poți alege fie să-i înlocuiești, fie să primești banii înapoi.

      Ștergere
    2. Cat de frumoase sunt toate! M-am tot uitat dupa sandalute dar nu le-am gasit.Poti lasa un link te rog ? Multumesc!
      Anca

      Ștergere
  5. Catalina, produsele cosmetice vin impachetate tot in pungile tipice Miniprix sau intr-o cutie ? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmeticele vin tot în pungă Miniprix, dar sunt bine înfășurate în multă hârtie cu bule, plus că sunt lipite și cu scotch. Eu n-am avut probleme cu ele și am comandat de câteva ori.

      Ștergere
  6. Prima pereche este minunata! Am accessat siteul si am gasit si alte minunatii si desi investighez site-ul, aceastea mi-au scapat. :)
    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Cu Lore. Și eu am mai găsit niște sandale drăguțe chiar acum, dând târcoale iar magazinului :D

      Ștergere
  7. vaaai.. tenisii sunt adorabili (si celelalte cumparaturi sunt dar m-au impresionat tenisii)... de multe ori iau la analizat tot magazinul si nu gasesc ceva atat de wow cum gasisi voi.... hmm.. trebuie sa fiu mai perseverenta. :)
    puup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cherry, încă mai sunt disponibili pe site :) . Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. imi plac tenisii, mi-am propus sa-mi iau si eu o pereche vara asta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, multumesc mult! Si eu mi-am dorit o pereche de tenisi pentru aceasta vara si ma bucur ca mi-am gasit o pereche exact pe stilul meu ;)

      Ștergere
  10. Perechea de espadrile nu am mai gasit-o :(Ce trist! Sunt superbi! La ce pret erau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, sunt deja favoritele mele! Le pot oricand, cu orice.
      Au costat doar 49 lei si aveau si pe alb si pe maro. Din pacate, nu mai sunt disponibile :(

      Ștergere
  11. Imi lasi te rog un link cu prima pereche de tenesi? Sunt geniali !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, aici este link-ul pentru tenisi: https://www.miniprix.ro/produs2/1103466/Pantofi-sport-pentru-femei

      Au măsuri de la 36 la 40 :)
      Daca porti intre masuri, gen 36.5, iti recomand sa alegi masura mai mica, adica 36 .

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...