joi, 25 septembrie 2014

Am ghete noi de pe Miniprix.ro !


   Pe la începutul lunii am pornit în căutarea unor perechi de ghete pentru toamnă, dar voiam o pereche mai subțire, potrivită pentru trecerea de la vară la toamnă. Aveam un buget stabilit de doar 100 lei și trebuia să mă încadrez în acesta pentru a fi mai econoamă. Plus că știam că urmează să-mi mai iau o pereche de ghete cu toc, tot în această toamnă.

   Nu am căutat prea mult, deoarece am intrat direct în magazinul online Miniprix.ro, unde știam că trebuie să găsesc ceva frumos pe care să nu dau un pumn de bani. Îmi doream o pereche de ghete joase, de culoare bej sau maro deschis. Știam că este foarte greu să găsesc o pereche de ghete din piele, așa că am sperat că perechea aleasă să arate bine, chiar dacă este confecționată din înlocuitor cu aspect de piele întoarsă.
   Am selectat de la început măsura mea, 37, ca să nu-mi fac sânge rău la perechile frumoase pe care aveam să le văd și care să nu fie disponibile în măsura mea. În cele din urmă, le-am găsit: ghetuțele mele, de culoare bej, decorate cu lanțuri auri și cu talpă subțire, joasă. Preț: 98 lei.

   Mai multe detalii găsiți pe pagina produsului, de unde le puteți comanda- CLICK AICI
   Toată colecția de ghete pentru toamnă- CLICK AICI


       Ghetele sunt confecționate dintr-un material textil ce se aseamănă foarte mult cu pielea întoarsă. Am făcut fotografii ca să vedeți fiecare detaliu în parte, inclusiv textura materialului. Lanțurile decorative aurii sunt pe gustul meu și scot din anonimat acest ghete, dar cui nu-i sunt pe plac le poate scoate cu ușurință, pentru că sunt detașabile.
      Au botul ușor alungit, dar nu ascuțit, ci rotund, și arată foarte bine în picior. Sunt subțiri, nu au decât o căptușeală subțire, așa că nu sunt potrivite pentru temperaturi foarte scăzute și nici pentru zile ploioase, deoarece materialul nu este impermeabil.
     Având talpa subțire, sunt incredibil de comode, iar măsurile se potrivesc. (Dacă purtați între măsuri, gen 36,5 sau 37,5, ideal este să optați pentru măsura mai mică, datorită botului alungit)


        Pe Miniprix, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 100 lei, așa că am mai adăugat niște agrafe de păr și am plasat comanda. În circa 4 zile lucrătoare m-a sunat curierul, care mi-a înmânat coletul. Ghetele au venit în cutia originală, așa cum sosesc toate perechile de încălțăminte de pe Miniprix.ro (multe dintre modele sunt de la branduri spaniole, grecești, franceze foarte renumite și prețul original este de până la 10 ori mai mare).





În noaptea aceasta, între orele 00:00- 06:00 are loc promoția spaniolă: 30% reducere la ghetele a trei branduri celebre în Spania. Vă așteaptă multe perechi superbe în ofertă (CLICK AICI)



12 comentarii:

  1. Chiar frumoase! La tine in picior m-au convins! :)
    Sa le porti sanatoasa si bucuroasa!

    Pup, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta, Ilda! Le-am facut mai multe fotografii, tocmai pentru a se observa cum sunt in realitate.

      Pupici, draga mea

      Ștergere
  2. Ce frumoase sunt! Sa le porti cu placere!
    Am vazut ca au si alte incaltari dragute foc, la preturi bune. N-am cumparat niciodata de la ei, dar merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, chiar au incaltaminte la preturi foarte bune! In special ghetele de piele sunt foarte convenabile la pret.

      Ștergere
  3. Sunt foarte frumoase,exact pe gustul meu!Sa le porti sanatoasa!Am fost tentata de mai multe ori sa plasez comanda la MiniPrix,dar nu am reusit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cristina! Poate pe viitor o sa ai curaj sa-ti iei ceva, mai ales ca ai si returul gratuit in cazul in care esti nemultumita ;)

      Pupici

      Ștergere
  4. Ce dragute sunt! Am.si eu unele in genul asta...pe negru! Sunt geniale! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Lory, si eu ma inteleg tare bine cu ghetele acestea :) Sa le porti si tu cu drag!

      Pupici

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...