luni, 24 noiembrie 2014

Tricotaje pentru iarnă

^Sursă foto: ravelry.com

   Astăzi a fulguit pentru prima oară și la mine, motiv pentru care nu mai am nicio îndoială că iarna stă să se instaleze, cu gerul și ninsoarea-i caracteristice. Nu este o surpriză, pentru că deja suntem în ultima săptămână de toamnă și temperaturile au scăzut considerabil în ultima perioadă.
   În materie de îmbrăcăminte, cele mai recomandate pentru iarnă sunt tricotajele, care au un aspect plăcut, dar ne asigură protecția împotriva frigului de afară. Marile case de modă apelează la specialiști în arta tricotajului, așa că nu lipsesc de pe podiumuri puloverele, vestele și fularele groase, din fire de lână.

   Astăzi este foarte ușor să ne găsim preferatele din atâtea modele disponibile atât în spațiul online, cât și în magazinele fizice. Important este să fim atenți la material, deoarece unele articole tricotate sunt de slabă calitate și își pierd forma după prima spălare. Acest lucru se întâmplă în special firelor de lână foarte pufoase, care sunt folosite la tricotaje cu ochiuri largi, care se lărgesc și mai mult după purtări repetate și spălări. În orice caz, eu vă recomand să spălați de mână aceste articole, deoarece ele au nevoie de mai multă atenție pentru a-și păstra forma inițială.
   De la pulovere, cardigane, veste pufoase, dar și accesorii de nelipsit în perioada iernii, precum fulare, căciuli și jambiere, tricotajele sunt un must-have pentru o iarnă cozy, în care temperaturile reci să nu se transforme în cei mai mari dușmani ai sănătății noastre.

   Iată câteva recomandări în materie de tricotaje de pe diferite site-uri (sub fiecare imagine găsiți link-ul către pagina produsului):




















  Magazinul online SheInside.com ne așteaptă cu o nouă promoție atractivă (Click aici): reduceri de până la 80% , pentru a ne îmbogăți garderoba de iarnă cu cele mai frumoase articole pentru sezonul rece! În plus, puteți folosi următoarele coduri de reducere:
                          - Codul closet5 - extra $5 pentru comenzi mai mari de $50
                          - Codul closet15 - extra $15 pentru comenzi mai mari de $100




Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...