miercuri, 10 decembrie 2014

Haine călduroase pentru iarnă


    În ultimele zile a plouat neîncetat, încât vremea nu ține deloc cu mine când vine vorba de făcut poze. Am profitat de câteva ore senine pentru a face câteva fotografii, dar nu vă promit că o să mai reușesc să vă arăt și alte ținute. Prefer să mă îmbrac cu haine groase, acum că iarna s-a instalat, mai ales că iarna trecută am făcut prostia să fac poze îmbrăcată cu haine subțiri, chiar dacă afară era frig și zăpadă și m-am ales cu o răceală urâtă. Nu mai vreau să repet acel episod :)
    Iarna prefer hainele călduroase, din materiale pufoase și moi, care se simt plăcut pe piele. Le aleg pe cele nu foarte groase, care nu sunt tocmai comode și aleg să port haine suprapuse. Suprapunerile de straturi de material asigură un confort termic ridicat și, în acest fel, putem purta chiar și topuri mai subțiri. Nu îmi plac deloc puloverele care provoacă mâncărimi și, oricât de frumoase ar fi, încerc să le evit. 
    Puloverele sunt cele care se bagă pe cap, fără a se încheia cu nasturi sau fermoar. Îmi plac acestea doar dacă sunt un pic mai lejere și am decolteul mai larg. Iarna, putem purta aceste pulovere în combinație cu cămăși, atât la birou, cât și în ținutele obișnuite. La birou, dacă aveți un cod vestimentar obligatoriu, păstrați cămașa clasică și alegeți pulovere subțiri, din materiale frumoase. Pentru ținute casual, asortați puloverul simplu unei cămăși în carouri sau uneia din denim. Dacă aveți pulovere colorate sau cu modele, fie le purtați cu un top pe dedesubt, fie alegeți o cămașă într-o singură culoare.

Am purtat (aveți link-urile pentru fiecare produs în parte):
Blugi cu flori
Eșarfă Debenhams


    Eu astăzi am purtat o ținută lejeră, relaxată. În ultima perioadă am cumpărat mai multe perechi de ghete cu talpă joasă, care-mi asigură un mers comod. Merg mult pe jos, mai ales că nu am mașină personală, așa că tocurile nu sunt mereu cea mai bună opțiune atunci când te deplasezi prin oraș, prin ploaie sau zăpadă. Așa că celelalte ghete, cu toc, așteaptă până la primăvară, când vremea o să fie de partea lor. Am ales ghetele de la SuperPantofi, mai ales că pe jos era destul de uscat și nu exista riscul să le ud și să le stric culoarea. 
    Puloverul alb Zara, cu modelul tricotajului cunoscut ca bob de orez, îmi este tare drag. Îmi place materialul confortabil, care-mi permite să mă mișc în voie chiar și-n haine de iarnă. Are mânecile trei sferturi și poate fi purtat în fel și fel de combinații. L-am găsit în magazinul online Kurtmann.ro, în măsura M, și chiar m-am mirat că este disponibil la reducere; după ce l-am primit, calitatea lui m-a convins și mi-am mai cumpărat un model similar, tot de pe Kurtmann.
    La pantaloni am stat un pic pe gânduri, dar în cele din urmă am îmbrăcat o pereche înflorată. Materialul ușor elastic este foarte confortabil și el, iubesc imprimeul în tonuri maronii, dar cel mai mult îmi place talia înaltă. Recunosc, favoriții mei sunt pantalonii cu talie înaltă, în special în sezonul rece, când vreau să mă protejez împotriva frigului. 
    Iar pe deasupra am purtat o jachetă crem, care se aseamănă unui cojocel. Este îmblănită în interior, motiv pentru care este super călduroasă. În exterior, materialul are aspectul pielii întoarse și rezistă foarte bine la umezeală, Se închide cu fermoar, iar singurul său defect este acela că nu are buzunare.




   Acum pe Kurtmann este cea mai mare lichidare de stoc la mii de produse. Tot ce este expus în magazinul online beneficiază de 40% reducere, ceea ce înseamnă prețuri și mai mici pentru haine Zara, Stradivarius, Bershka. Click pe imaginea de mai jos pentru a profita de reducere:

Kurtmann

3 comentarii:

  1. Foarte draguta tinuta 😊 iar jacheta imi place de mor. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase si perfect asortate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut o comanda draguta la Kurtmann cu ale mele colege...cadouri de Craciun ..si am.profitat de ofert de 40%! Draguta tinuta!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...