duminică, 21 decembrie 2014

Winter Essentials: Paltonul și ghetele joase


    Oricât de mult mi-aș dori să fac casă bună cu eleganța în sezonul rece, de fiecare dată cedez în fața frigului și optez pentru încălțăminte lejeră și haine groase. Chit că în garderobă mă așteaptă haine de blană și vestuțe cochete, în ultimii doi ani am preferat paltonul negru din lână, care este ușor de asortat și nu se pătează ușor. L-am cumpărat online și am avut marele noroc să-mi vină la fix și să pot purta pe dedesubt, fără probleme, un pulover gros. Are o croială clasică și gulerul este lucrat din piele ecologică. Multe femei poartă astfel de paltoane cu centuri și curele, pentru a scoate în evidență talia, însă eu port destul de rar centuri pentru că, deși îmi plac, îmi provoacă dureri în zona abdomenului. Prefer paltoanele de lungime midi, pentru a mă proteja în zilele reci împotriva unei eventuale răceli.
    În acest sezon toamnă-iarnă, cel mai în vogă este paltonul camel, indiferent de croiala acestuia. Ca și cel negru, acesta are avantajul de a putea fi purtat în fel și fel de combinații, indiferent de culoarea celorlalte piese vestimentare.
    La încălțăminte, ghetele mele cu toc stau în raft de când  a început iarna. Am mai purtat tocuri pănă prin noiembrie, dar cum spuneam mai sus, prefer încălțămintea comodă, cu talpă joasă. Principalul motiv este acela că merg mult pe jos, așa că aș transpira și aș obosi dacă aș merge întruna pe tocuri, înfofolită în haine groase. În plus, dacă ninge, atunci mersul pe tocuri este îngreunat de nămeții de zăpadă sau de polei. Ghetele cu toc vor avea de așteptat până la primăvară, iar până atunci mă voi bucura  de ultimele două perechi de ghete din piele cu talpă joasă cumpărate din magazinul online Miniprix. Prefer ghetele din piele naturală, deoarece sunt mai rezistente, arată mai bine și pot fi purtate timp de câțiva ani.


    Zilele acestea am profitat de vremea frumoasă pentru a face câteva cumpărături pentru Crăciun. Mai aștept câteva cadouri cumpărate online pe ultima sută de metri și sper să le primesc în timp util. Am mers iar la Bucharest Christmas Market, adică târgul de Crăciun de la Universitate. Atmosfera este foarte plăcută, dar zona este destul de aglomerată pentru gusturile mele, deși recunosc că este un mod plăcut de a petrece timpul alături de cei dragi. Nu m-am uitat prea atent la căsuțele din lemn, pentru că nu am vrut să cumpăr ceva anume, dar găsiți produse tradiționale din carne, miere și siropuri naturale, dulcețuri, cătină, articole tricotate și tricotate, alune și cstane coape și, desigur, mult vin fiert.

Am purtat (aveți link-urile către pagina fiecărui produs):
Eșarfă vintage 
Geantă cu franjuri LookbookStore



   Am mai pus ochii de câteva perechi de ghete joase, dar acum trebuie să mai aștept puțin, pentru ca portofelul să se „regenereze” după sărbători:



    Vă spuneam că am avut norocul să nimeresc măsura potrivită la paltonul pe care l-am comandat online de pe SheInside. Pe site sunt multe alte modele superbe, la prețuri atractive, care pot fi cumpărate la prețuri chiar mai mici, folosind coduri de reducere. În această perioadă a anului este indicat să comandăm produse de pe acest site, deoarece reducerile sunt uriașe. Spre exemplu, în perioada 18-25 decembrie este valabilă promoția December Greetings (Click aici) care oferă:
                      - 50% reducere la articolele noi (Buy 1 get 1)
                      - 40% reducere la eșarfe




2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...