joi, 22 ianuarie 2015

Comandă Kurtmann: Rochie Zara cu broderie



   Pe parcursul lunii decembrie, magazinul online Kurtmann a avut tot felul de promoții atractive, motiv pentru care am profitat de reducerile mari și mi-am adăugat câteva haine la colecție pentru sezonul cald. Multe dintre voi îmi spuneați că nu mai găsiți mai nimic pe site, pentru că se făcea lichidare de stoc și majoritatea produselor s-au epuizat rapid, fiind reduse cu 60-70%.
   La început de ianuarie s-a început reactualizarea stocului, fiind aduse multe modele Zara foarte frumoase. Tot atunci am profitat și eu de prețurile bune și mi-am pus în coșul de cumpărături o rochie Zara (Click aici). O văzusem de dinainte, în varianta pe kaki, dar această nuanță nu mă avantajează deloc și am preferat să stau la locul meu, până am văzut-o pe site pe surioara sa, într-o nuanță  mai pe stilul meu.

   Comanda a ajuns în două zile, pentru că am plasat comanda în data de 3 și abia din 5 ianuarie se făceau livrări. Inițial, m-am temut să nu cumva să fiu dezavantajată de croiala rochiei, pentru că am ma avut ceva asemănător, cu mânecile bat wings, care nu-mi venea prea bine pe corp. Am văzut de la început  broderia, dar în realitate este mult mai frumoasă și contrastează plăcut cu albul-ivoire al rochiei. Mărturisesc că sunt fascinată de broderii și dantele, iar modelele Zara sunt printre cele mai reușite dintre câteva am văzut.

Am purtat:
Rochie Zara via Kurtmann 
Cardigan gros din lână
Cizme Miniprix 
Geantă LookbookStore


   Rochia este confecționată dintr-un voal ușor transparent, care este dublat în partea inferioară cu o jupă opacă. În partea de sus se vede sutienul, dar eu m-am gândit că va arăta mai bine cu o bustieră sau un crop-top din dantelă. Rochia are mânecile lăsate, cunoscute și ca bat wings. Marginile rochiei sunt brodate cu flori și frunze în tonuri de maro și verde închis. Am încercat, pe cât a fost posibil, să surprind această broderie deosebită care transformă o rochie simplă într-o piesă vestimentară specială.

   Talia este pe bază de elastic, ceea ce va proporționa frumos corpul, fără a face un dezechilibru între umeri și șolduri. Eu nu sunt foarte lată în șolduri și mă feresc de hainele cu umeri bufanți sau cu proporții prea mari în partea de sus, pentru că se creează un dezechilibru. De acest lucru mă temeam când am comandat rochia, dar în realitate se așează frumos, iar materialul fin, într-o nuanță lăptoasă va fi foarte ușor de combinat și accesorizat.

    Rochia de închide la spate cu un năsturel și este potrivită pentru sezonul cald. Aștept cu sufletul la gură vremea frumoasă, pentru că îmi va permite să port toate hainele subțiri pe care mi le-am luat în ultimele luni de pe Kurtmann. Când afară este cald, mi-e mai ușor să combin frumos hainele și nu trebuie să mă înfofolesc în câteva straturi de haine pentru a nu simți frigul (cum se întâmplă acum).
    Am profitat de temperaturile neașteptat de ridicate ale ultimelor zile și am combinat rochița așa cum îmi imaginam de la bun început. Am ieșit puțin afară, îmbrăcată destul de subțire pentru vremea de acum, dar va fi o ținută ideală pentru începutul de primăvară .









13 comentarii:

  1. e foarte frumoasa rochia, eu am gasit pe kaki si sunt foarte multumita ca nu se sifoneaza :)) iti vine minunat! ai pus jupa cu dantela dedesubt sau e o fusta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, intai am vazut-o pe kaki si o voiam mult, dar nu-mi sta deloc bine in aceasta culoare. Da, chiar nu se sifoneaza si se si aseaza frumos pe corp.
      Ce ochi bun ai, am purtat o fustita din dantela pe dedesubt :-) este tot de pe kurtmann

      Pup

      Ștergere
  2. apropo, datorita tie mi-am achizitionat o fusta superba de la bysally, te urmaresc cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult sa aud acest lucru:-)
      Sa porti fustita cu mare placere!

      Ștergere
  3. E super frumoasa rochita si ai asortat-o foarte dragut! La vara va fi perfecta sa o porti pe cont propriu, fara nimic pe deasupra :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia este de o delicatete ravisanta ! Imi aminteste de cea lunga, din acelasi material, pe care am gasit-o in Zara acum 2 ani. Era - in sfarsit - rochia lunga perfecta, dupa luni de zile de cautari neobosite. Am fost atat de fericita cand am adus-o acasa ! Am vazut-o acum si pe site la Kurtmann si mi-am reamintit de bucuria de atunci.
    In alta ordine de idei, arati superb, imi place cum ai construit tinuta. Si imi doresc acum si "sora mai mica" a rochiei mele :)
    Kiss, Daiana
    http://chezdaiana.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...