miercuri, 28 ianuarie 2015

Cosmetice care m-au dezamăgit


   Din când în când, folosesc unele produse cosmetice fără a citi în prealabil informații despre ele. Mi se mai întâmplă să găsesc produse cu care să nu mă înțeleg absolut deloc, chiar dacă acest lucru se întâmplă destul de rar. Desigur, sunt convinsă că organismul nostru reacționează diferit și chiar sunt curioasă dacă și voi aveți aceeași părere despre produsele luate astăzi în vizor.

   Rimelul Bella Pierre Volumizing Mascara-Black este un produs mineral pentru machiajul ochilor, ce promite să ofere volum genelor. Deși este numit volumizing mascara, produsul nu reușește să ofere nicidecum volum genelor, având o consistență destul de lichidă, iar periuța clasică, cu perii destul de rari, nu poate îndeplini misiunea de a îndesi genele. Ca și intensitate, nuanța black este în regulă, dar mai mult definește genele în loc să le dea volum, îmbrăcându-le într-o peliculă ușor umedă (wet look).
    Eu am folosit mai multe produse de machiaj Bella Pierre, iar singurul dintre ele care nu mi-a plăcut este acest rimel. Nu l-am putut folosi nici măcar pentru conturarea genelor, dar este un rimel potrivit pt persoanele care vor un rimel din ingrediente sigure, care să le ofere un aspect natural (foarte natural!). Având în vedere prețul, de 20$ pe site-ul oficial, cu siguranță nu l-aș mai achiziționa a doua oară. În rest, fondurile de ten minerale, rujurile și pensulele sunt minunate și am să vă povestesc cu altă ocazie despre ele.


   În general, produsele Elf mi se par destul de bune, având în vedere raportul preț-calitate. Acum vreo 3 ani mi-am comandat multe produse de pe site-ul din UK și-mi amintesc cu plăcere de kit-ul de sprâncene studio, un bronzer, câteva farduri și lacuri pentru unghii. În vară am achiziționat Șervețelele demachiante Elf Studio, pe care le-am folosit doar când am mers în vacanță la mare. Nu am reușit să le folosesc pe toată durata vacanței, pentru că după primele 2-3 zile de folosire mi-am simțit foarte iritată pielea din jurul ochilor, care mă ustura îngrozitor. Încă mai am șervețelele, dar nu le-am mai folosit de atunci decât pentru a curăța pensulele și recipientele de fond de ten. Mă gândesc ca nu cumva pielea mea să fi fost iritată de la soare, iar șervețelele acestea să nu fi făcut altceva decât să-mi agraveze iritația. Totuși, curăță bine machiajul, atât rimelul, cât și tușul și creionul de ochi.


    Despre Benzile depilatoare Elmiplant Velvet Touch pentru corp nu sunt prea multe de spus. Știam prea bine cum sunt dinainte să le cumpăr, dar la momentul respectiv trebuia să achiziționez mai multe cosmetice și nu am mai avut bani decât pt aceste benzi, care erau și cele mai ieftine de la raft. Deși au un ambalaj frumos, benzile nu mi-au plăcut deloc și o să le ocolesc de acum înainte. Pe lângă faptul că ceara nu reușește să-și facă treaba, fiind prea lichidă după părerea mea, benzile de hârtie sunt prea fragile, rupându-se în timpul tragerii.


    Setul parfumat Susan G Komen for The Cure este destinat unui scop nobil, și anume tratarea cancerului la sân. Despre parfum nu am prea multe de zis, pentru că este o apă parfumată dulceagă, cu persistență medie, pe care o folosesc atunci când nu ies afară sau pentru parfumarea hainelor și a lenjeriei de casă. Nu este un parfum pe care să-l identifici imediat, chiar dacă o aromă destul de plăcută, iar ambalajul este și el drăguț. Însă celălalt produs din set, Gelul de duș cremă este, cu siguranță, cel mai prost gel de duș pe care l-am folosit vreodată. Are o consistență cremoasă, destul de lichidă, care se scurge mai mult decât este nevoie din recipient și se prelinge cu ușurință printre degete. Chiar și atunci când încercam să-l întind pe corp se scurgea pe pielea umedă, așa că trebuia să-l întind rapid, altfel se prelingea în totalitate. Mirosul nu este la fel de plăcut ca al parfumului, plus că nu face mai deloc spumă. Marea dezamăgire a fost la prima utilizare, pt că ambalajul este tare frumos și-ți lasă impresia că o să folosești un produs special. În concluzie, nu-mi pare rău că am cumpărat acest set, pentru că a fost pentru un gest nobil pe care îl apreciez și îl susțin din tot sufletul. 

   Acestea au fost produsele care m-au dezamăgit în anul 2014 și mi se par destul de puține pentru 365 de zile calendaristice. Este aproape imposibil să găsim de fiecare dată ceva care să fie pe placul nostru, așa că uneori mai întâlnim și produse pe care ajungem să le evităm în viitor.
   Acum este rândul vostru să-mi spuneți ce produse v-au dat bătăi de cap în ultimul an!

3 comentarii:

  1. servetelel demachiante am vrut si eu sa le achizitionez, dar nu stiu de ce nu imi inspira incredere..

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca sunt produse care nu ne sunt destinate...de aceea blogurile sunt ceva personal! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat benzile epilatoare Elmiplant, dar am avut si eu niste neplaceri cu cele de la Sesu.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...