luni, 12 ianuarie 2015

Epilatorul Rowenta Lovely Elite


   Unul dintre mijloacele cele mai rapide și igienice de epilare este epilatorul, pe care îl folosesc frecvent, tot timpul anului. Folosirea lamei de ras este o alternativă și mai rapidă, dar personal prefer epilatorul, chiar dacă procesul este puțin mai dureros.
    Anul trecut pe vremea aceasta mi-am luat un nou epilator, despre care am citit păreri pozitive pe internet. Este vorba despre Epilatorul Rowenta Lovely Elite, care mi-a plăcut și datorită culorilor diferite față de majoritatea epilatoarelor. Nu aș fi scris despre el dacă nu ar fi fost epilatorul meu favorit dintre toate pe care le-am încercat. Epilarea nu este una dureroasă, iar aparatul reușește să smulgă chiar și cele mai mici fire, iar prețul este unul foarte prietenos.
   L-am primit în cutie, în ambalajul din prima fotografie, incluzând epilatorul propriu-zis, negru-ciclam, un capăt cu sistem de masare, alimentatorul, o periuță pentru curățare și cărticica cu instrucțiuni de utilizare. Desigur, mare filozofie nu este în folosirea unui epilator, mai ales dacă ați mai folosit unul înainte, dar este bine de parcurs acest mic manual, care se parcurge în 5-10 minute. Nu-mi place deloc să mi se strice aparatele din vina mea, așa că cel mai simplu pas de prevenire a acestui lucru este informarea cu privire la aparatul folosit.


   Epilatorul Rowenta Lovely Elite este de dimensiuni mici, ce poate fi utilizat cu ușurință în toate zonele corpului. Fiind prevăzut cu un sistem de 24 de pensete care își fac foarte bine treaba, smulgând până și cele mai scurte și subțiri fire de păr, iar epilarea nu este dureroasă, deoarece capul rotativ este prevăzut cu un sistem de bile de masaj, care atenuează durerea.
   Desigur, nu vă imaginați că nu o să vă doară absolut deloc în timpul epilării. Mai greu o să fie în cazul în care ați folosit lama înainte și firele vor fi mai dese. Dar după 1-2 epilari, veți constata că epilatul este suportabil și numai în porțiunile cu piele foarte sensibilă veți mai simți mici pișcături.
    Epilatorul poate fi folosit doar dacă este alimentat la rețeaua de alimentare și are două trepte de viteze. Nu este un epilator foarte gălăgios, iar încărcătorul este micuț, fapt care face ca acest epilator să fie perfect pentru a fi luat și în vacanță. Multe încărcătoare sunt foarte grele, dar nu este și cazul acestuia. Cablul încărcătorului măsoară 2 m lungime.
   Capul de epilare este lavabil și se detașează ușor, pentru a fi curățat după epilare. Eu îl curăț după fiecare utilizare, pentru că pe lângă firele de păr mai pot fi și mici bucățele de piele uscată, care îngreunează procesul de epilare. Este bine ca, înainte de epilare, sistemul de smulgere cu 24 de pensete să fie perfect curat (după folosire, puteți să vă uitați la capul rotativ și între pensete veți observa cum sunt adunate firele de păr smulse).


   Pentru o epilare eficientă, nu uitați regula simplă de exfoliere de dinainte de folosirea epilatorului. Prin exfoliere îndepărtăm pielea moartă și eliberăm firele de păr; în plus, apa caldă înmoaie ușor pielea, dar și firele de păr, care fac ca epilarea să fie mai rapidă și mai puțin dureroasă. Astfel, evităm riscul de a ne trezi cu fire de păr crescute pe sub piele, care apar la foarte multe femei care se epilează atât cu lama, cât și cu epilatorul.
   După epilare, folosiți creme speciale pentru calmarea pielii iritate. O alternativă naturistă sunt uleiurile de argan și de cocos, care calmează imediat zonele de piele afectate de epilare.

    Epilatorul poate fi comandat din următoarele magazine online:
               - Elefant.ro - Epilator Rowenta Lovely Elite (Click aici) - preț 139 lei
               - eMag.ro - Epilator Rowenta Lovely Elite (Click aici) - preț 139 lei

6 comentarii:

  1. Am si eu acest epilator si imi place foarte mult. I-am facut un review pe blog cu ceva timp in urma deoarece mi se pare bun si are un pret convenabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona, sunt total de acord cu tine, este un epilator bun si accesibil ca pret.

      Ștergere
  2. Am acest epilator de cel putin 6 ani si sunt foarte multumita de el,cu greu l-as inlocui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela, ma bucur sa aud ca esti asa multumita de el. Eu il am de circa un an si arata ca si nou si este la fel de bun ca in prima zi.

      Ștergere
  3. Și eu am nevoie de un epilator nou. Chiar nu știu încă de la ce firmă aș vrea :D. Utilă postarea ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Larisa, ti-l recomand cu placere, este si accesibil ca pret. Informeaza-te si alege-l pe cel mai potrivit pentru nevoile tale.

      Pupici

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...