joi, 15 ianuarie 2015

Lumbersexual: Hot or not?


   Iată că începutul anului 2015 ne aduce în prim-plan o nouă tipologie masculină, devenită cunoscută sub numele de „Lumbersexual”. În sfârșit, aș zice eu, pentru că dintotdeauna mi s-au părut atrăgători bărbații care se încadrează în această tipologie. Probabil ați observat că în ultima perioadă tot mai multe vedete se afișează cu o barbă stufoasă, fără a avea însă și un aspect general neglijent.
   Printre trendurile vestimentare 2014-2015 se regăsesc piese vestimentare cheie ale acestui tăietor de lemne modern. În fapt, lumbersexualul vrea să se detașeze de imaginea forțată a bărbatului care merge la sală pentru a-și etala masculinitatea, umflându-și mușchii până plesnesc cămășile. În schimb, el preferă să se apropie de natură, să meargă în aventuri și chiar să taie lemne, că doar nu degeaba este numit lumbersexual.

   Dacă nu îl știți încă pe gigantul tăietor de lemne american Paul Bunyan, atunci ar fi cazul să-l luați drept exemplu, dacă vreți să aveți un 2015 glorios. Dacă în 2014 au fost la înălțime hipsterii, lumbersexualii nu merg prea departe de aceștia, fiind niște tăietori de lemne urbani, cu barbă neîngrijită, dar cu un aspect general bine pus la punct,purtând haine de calitate, din materiale scumpe, naturale.

    Cine se regăsește în descriere, trebuie să se aprovizioneze serios cu pulovere groase din lână, dar și cu cămăși în carouri. Acestea din urmă, combinate cu jeanși rupți, ne amintesc de stilul country, atât de iubit de americani. Nu este o surpriză că și lumbersexualul își are originea fix din țara tuturor posibilităților.
    Barba este accesoriul desăvârșit al lumbersexualului. Cu cât este mai mare, cu atât mai bine. În contrast cu barba răvășită vor fi frizurile perfecte, bine întreținute și aranjate ca în reviste. Tatuați ori nu, lumbersexualii își vor afișa masculinitatea pură, fără a apela la mersul excesiv la sală, ori la haine exagerat de elegante.

    Iar dacă nu aveți topor și lemne de tăiat, planificați-vă excursii la munte, ieșiri în aer liber și cât mai mult contact cu pădurea, pentru a vă încărca bateriile. Să curgă wishky-ul și berea, cele două băuturi care întăresc orice tăietor de lemne, fie el și urban. Desigur, moderația este recomandată tuturor, iar în locul unui fum de țigară tras în plămâni, ce spuneți de o gură de aer de munte?

   Din punct de vedere vestimentar, nu evitați denimul, bocancii și ghetele din piele cu șiret și cămășile groase din flanel. Ca accesorii, se poartă fesurile și șepcile, precum și ochelarii...din lemn (cum altfel?!?). Iar la pantaloni vă puteți alege bretele, dacă sunt pe gustul vostru.
   Magazine online recomandate: Asos.com, Topman.com

   Eu zic că lumbersexualul este hot! Vouă cum vă place?

^ Sursă: http://esrasamphoto.tumblr.com

^Sursă: http://howtospendit.ft.com/

Sursă: http://coldwindandiron.tumblr.com/

^Sursă: http://accidentalbear.com

^Sursă: http://howtospendit.ft.com/

^Sursă: http://sissydude.com

7 comentarii:

  1. M-a amuzat postarea asta, nu pot sa nu ma gandesc ca poate vom vedea "domni" accesorizati cu topoare pe langa Mercedes-urile lor.
    Sotul meu cat a fost in doliu si barba nu mai intepa mi s-a parut foarte sexy, insa nu il vad potrivit pentru acest "tipar".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, era doar un apropo, dar nu cred ca ar strica ca barbatii din ziua de astazi sa ma puna mana si pe topor, din cand in cand :))

      Ștergere
  2. Si eu m-am amuzat putin citind. Mie imi place barba scurta la barbati, insa tufisurile alea mi se par de-a dreptul dizgratioase. Deci not, din punctul meu de vedere.

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, cum le-ai zis: tufisuri! :))
      Cred ca, dincolo de ce ne place noua, femeilor, mai important este ceea ce le place barbatilor. Asa cum noi purtam breton sau o anume tunsoare, asa si ei sunt liberi sa poarte barba mai scurta sau tufisuri, cum le-ai zis tu :))

      Pupici

      Ștergere
  3. Nici mie nu mi se par cine ştie ce băieţicii aştia. Prefer de un milion de ori un bărbat proaspăt ras unuia bărbos ca lumbersexualii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa parerea mea, barbatii din imagini arata bine si barba ii avantajeaza. Dar fiecare dintre noi are propriile preferinte, asa ca suntem liberi sa ni le exprimam. Si la fel de liberi sunt si barbatii, care pot purta barba dupa bunul plac.
      Da, si barbatii proaspat rasi arata bine!

      Pup

      Ștergere
  4. Mie personal nu mi se par atragatori,in sensul ca nu as cauta special o astfel de tipologie.Bineinteles ca daca as fi singura si as gasi un barbat bun,care ar fi posesorul unui "tufis", ca sa citez pe cineva dintr-un alt comentariu,l-as iubi oricum dar probabil ca mai devreme sau mai tarziu l-as ruga sa isi schimbe look-ul.Estetic nu imi place barba,la atingere cu atat mai putin dar fiecare este liber sa faca ceea ce doreste si oricum fiecare tipologie de om isi are "fanii" sai, asa ca sunt destule fete care vor accepta si adora chiar un astfel de barbat.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...