luni, 23 februarie 2015

Comandă Yves Rocher de februarie


   Oferta lunii februarie de la Yves Rocher (Click aici) mi s-a părut atractivă, ca și cele din ultimele luni. Mi se pare grozav că pentru o anumită valoare a comenzii poți primi diverse cadouri, plus că produsele comandate sunt de calitate bună, iar prețurile sunt accesibile. Nu multe magazine din România se pot lăuda că își răsfață clienții cum o fac cei de la Yves Rocher, care lună de lună pregătesc fel și fel de oferte, incluzând cadouri cosmetice, bijuterii sau diverse accesorii.
    Eu voiam doar două produse pentru machiaj, care erau de ceva timp pe lista mea de dorințe, dar ele însumau puțin sub 70 lei. Transportul era gratuit pentru comenzile mai mari de 99 lei, așa că mai aveam nevoie de aprox. 30 lei pentru a depăși pragul. Am preferat să adaug mai multe produse în coș, în loc să plătesc taxa de livrare prin curier de 15 lei. Diferența a fost completată cu geluri de duș pentru o prietenă, la ea ajungând și setul de bijuterii, cadoul oferit pt comenzi mai mari de 89 lei.

   Iată ce am primit eu în colet:
         - Rimel Sexy Pulp(click aici)- nuanța maro (preț :39 lei)
         - Ruj Absolut(Click aici) - nuanța Roz Strălucitor (preț: 29 lei)
         - Trusă Vanity + Portfard roz - cadou pentru comenzi mai mari de 39 lei


   Obișnuiesc să port machiaj natural și folosesc fond de ten, rimel și fard de obraz. În rest, pe celelalte produse de machiaj încerc să le folosesc mai rar. De mulți ani iubesc rimelurile maro, așa că de la Yves Rocher am luat în vizor rimelul Sexy Pulp, de care m-am îndrăgostit de la prima folosire. Atunci l-am primit cadou, în versiunea mini, alături de luciu de buze din aceeași gamă. Pot spune că este unul dintre rimelurile mele favorite, iar nuanța maro este tocmai bună, fiind suficient de intensă cât să scoată în evidență ochii. Rimelul conturează perfect genele și le oferă un volum care pe mine mă încântă. Cu siguranță îl voi mai cumpăra și voi reveni și la varianta neagră.

  
   Voiam un ruj roz aprins, așa că mi-am ales Rujul Absolut. Știam ce textură și rezistență are acest ruj, disponibil în multe nuanțe frumoase. Nuanța Roz Strălucitor este un pic mai intensă decât mi-aș fi dorit, dar aștept să mă mai bronzez puțin pentru a-l purta pe buze mai des. Amblajul simplu, auriu, este de bun gust, iar rujul are o textură cremoasă, se întinde ușor și îmbracă plăcut buzele. 


   Îmi plac cutiile și gentuțele, așa că mi-am dorit setul de portfarduri de când l-am văzut prima oară. Când am decis că produsele mele de machiaj au nevoie de o căsuță nouă, la acest set m-am gândit prima oară. Mi-a plăcut de la bun început, mai ales că portfardul roz prăfuit este suficient de încăpător cât să-mi intre toate produsele pe care le am. Nu am obiceiul să păstrez cosmetice mai mult decât este nevoie, de aceea nu folosesc simultan mai mult de două produse de același tip. Chiar și așa mi se pare că am mai multe decât aș avea nevoie și uneori mă enervează faptul că blush-urile se consumă atât de greu.

   Portfardul mic, cu dungulițe gri, este numai bun pentru a pune produsele esențiale pentru machiaj, atunci când plec de acasă pentru o anumită perioadă. Este și un pic mai rezistent datorită imprimeului cu dungi, mai ales că portfardurile se murdăresc destul de ușor datorită transferului produselor de machiaj. Eu, cel puțin, nu reușesc să curăț produsele după fiecare folosire, mai ales că de multe ori mă machiez în contratimp.
   Mă bucur că am ales acest set șic și feminin și cred că este cel mai potrivit cadou pentru mine, având în vedere că îmi este mai mult decât util. Pentru pragul de comandă de 39 lei, celelalte cadouri la alegere erau: Cremă de zi Nutritive Vegetal, Gel de duș în 5 arome diferite sau Cremă antirid pt mâini Nutriție Intensă. Oferta este încă disponibilă, deci mai puteți comanda produse cosmetice și să vă alegeți Trusa Vanity și porfardul roz, dacă vă plac și vouă.





3 comentarii:

  1. Sunt suuuper cadourile! Și eu am gentuța și portfardul și sunt favoritele mele, dintre toate cele primite până acum. Au un material de calitate și un aspect girly, care mă atrage. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Si al doilea cadou pentru o comanda de 99 care a fost ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut pe urma ca a ajuns la prietena ta al doilea cadou :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...