miercuri, 8 aprilie 2015

Combo de primăvară: pulover + fustă cu flori


   Primăvara este anotimpul fustelor și al rochiilor, așa că în ținutele noastre încercăm să includem aceste piese vestimentare feminine. În ciuda vremii capricioase, există combinații vestimentare care ne permit să fim chic fără să fie nevoie să îndurăm frigul. Spre exemplu, sugestia mea pentru voi este o combinație între două piese vestimentare din sezoane diferite, care împreună arată foarte bine: puloverul gros și fusta.

   Pentru că am multe fuste pe care mi s-a întâmplat să nu reușesc să le port, am căutat o cale de mijloc pentru a le scoate la plimbare și în aceste zile de primăvară, când mercurul din termometre nu a depășit 10 grade Celsius. Desigur, puteți opta pentru diferite materiale, în funcție de temperaturile de afară, iar o astfel de ținută poate fi purtată cu succes și vara, când puteți opta pentru un pulover subțire cu mâneci scurte. Iar când vremea este mai urâtă, scoateți un pulover călduros, care să vă ofere confortul termic necesar, combinând acest articol cu o fustă de primăvară. În privința culorilor, alegerea este a voastră și puteți să vă jucați cu ce aveți prin casă.

  Nuanțele pastelate sunt ușor de combinat între ele, iar cele mai versatile sunt articolele în culori neutre. Acestea din urmă arată foarte frumos alăturate hainelor din dantelă, așa că nu vă temeți să abordați astfel de combinații. Și tot în funcție de temperatură, optați pentru încălțămintea preferată, trecând treptat de la ghete, la balerini și sandale. Nu trebuie să ieșiți în pantofi dacă afară este încă răcoare, chiar dacă multe persoane au renunțat deja la încălțămintea de iarnă. Modelele de ghete din piele întoarsă, în special, pot fi purtate cu succes, de primăvara până  iarna.

Am purtat:
Ghete Asos.com
Fustă handmade


   Eu am optat pentru puloverul Pull and Bear(Click aici), care este un pulover tricotat oversized într-o culoare intensă, pentru că mi-am dorit ca ținuta să fie în contrast cu vremea posomorâtă de afară. Puloverul este de grosime medie, potrivit pentru această perioadă și îmi place în mod deosebit datorită celor două modele de tricotaje care se îmbină între ele. Eu l-am achiziționat din outletul Kurtmann, la un preț accesibil, de doar 45 lei, acesta fiind prețul mediu pentru un astfel de pulover. În partea de jos a articolului vă arăt câteva modele similare, încă disponibile pe Kurtmann, în cazul în care sunteți în căutarea unui pulover de primăvară.

    Culoarea puloverului se regăsește și în imprimeul fustei, așa că nu mi-a fost deloc greu să le combin. Fusta este cusută de mine, dintr-o rochie vintage din voal, al cărei imprimeu mi-a plăcut în mod deosebit. Am cumpărat material pentru jupă și am cusut-o rapid la mașină, optând pentru o talie pe bază de elastic.

    N-am mai purtat de câteva luni tocuri, așa că am ales să încalț ghetele din piele întoarsă pe care le am de vreo doi ani de la Asos. Și pentru că nu era „suficientă culoare”, am completat look-ul cu o geantă verde, foarte dragă mie. În rest ce să mai zic, probabil ați observat până acum că port părul lejer și că nu stau prea mult în fața oglinzii folosind fel și fel de produse de styling. De când mi-am tuns părul, acesta are o lungime scurtă spre medie și îl port strâns. Deseori mă trezesc cu codițe împletite și moțuri stufoase, pentru că am obiceiul să mă joc cu părul și să-l prind la întâmplare.




6 comentarii:

  1. ce frumoasa tinuta! imi plac culorile tinutei si botinele sunt adorabile! te pup :)



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    RăspundețiȘtergere
  2. vesela fustita!
    la noi e un frig de lesini...:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragut te-ai imbracat! Iti sta foarte bine in albastru. Si mie mi-a picat pe aceasta culoare... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Super combinația! Nuanțe tonice, ideale pentru acest sezon. Big like! ^^

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa cromatica, tinuta, am iesit si eu in fuste si rochii in combinatii cu pulovere, dar mai ales cu ciorapi.
    pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...