luni, 29 iunie 2015

Outfit: Salopeta cu flori Zara

 

  Așteptam de ceva timp ocazia prielnică să vă arăt salopeta cu flori Zara (Click aici), pe care am găsit-o în outletul Kurtmann la un preț bun. Am ținut-o în șifonier vreo 2-3 luni, fără să o scot vreodată la purtare, deși a fost dragoste la prima vedere și îmi place absolut tot la ea.
  Am o mare slăbiciune pentru salopete, iar dacă se nimerește ca materialul din care sunt făcute să fie unul cu flori, atunci sunt de-a dreptul condamnată să le cumpăr. Totuși, pe cele pe care le aveam le-am purtat de multe ori și am decis să le dau mai departe și să fac loc altora noi.

   În acest sezon cald, salopetele au fost mai populare ca niciodată, lucru care mă bucură, deși eu port cu plăcere un articol vestimentar în care mă simt bine, indiferent dacă este sau nu în tendințe. Ce-mi place cel mai mult la salopete este faptul că scap de bătaia de cap cu asortatul; fiind one piece, nu trebuie să asortez topul cu fusta/pantalonii și mi-e mult mai ușor să mă îmbrac.

 Am purtat:
Geantă vintage (magazin second hand)


  Dar pentru că vremea a fost destul de capricioasă, tot n-am scăpat total de grija asortării, dar m-am jucat puțin cu nuanțele imprimeului floral și am completat ținuta cu un cardigan croșetat bej. De obicei așa fac atunci când port haine cu imprimeuri încărcate, încerc să aleg una dintre culorile mai cuminți și completez ținuta cu un articol în culoarea respectivă.

  Salopeta mea are o nuanță de verde pădureț, care mă avantajează mai mult decât mi-aș fi închipuit. Verdele a fost mereu printre culorile mele de suflet, dar niciodată nu m-am dat în vânt după tonurile sale închise, mai reci. În cazul salopetei, verdele este completat frumos de nuanțele de bej, alb și bleu.
   Îmi place mult materialul fin, vaporos, ușor satinat, care se simte pe piele ca o mângâiere. În general apreciez acest aspect al hainelor Zara, faptul că multe dintre ele sunt lucrate din materiale speciale, de calitate. Grație acestui material fin, salopeta poate fi purtată și în ținute mai fancy, cu sandale cu barete subțiri și toc înalt sau chiar pantofi stiletto. Mi-am comandat măsura 36, adică echivalentul lui S, iar măsura îmi vine perfect. Dacă vă place modelul, puteți comanda salopeta de AICI, la prețul de 90 lei, măsuri disponibile: 34, 36 și 38 .


  Eu am preferat varianta casual, pentru că mă aștepta o zi lungă și încărcată. Oricum, cred că ați observat că sunt adepta stilului casual-chic și niciodată n-aș renunța la hainele comode și frumoase în schimbul unora elegante și incomode.
  Salopeta are bandă elastică adezivă deasupra sânilor, pentru ca materialul fin să nu alunece, dar este prevăzută și cu bretele spaghetti, foarte subțiri. Baretele nu sunt ajustabile, așa că eu am tăiat puțin din ele pentru a le face potrivite. Se îmbracă foarte ușor, ajutată de fermoarul din talie, poziționat în partea laterală. Pentru a-i oferi o formă mai frumoasă, am optat pentru o curelușă subțire, de culoare bej. Cu siguranță că pe cineva mai înalt s-ar fi așezat așa cum trebuie, dar eu consider că am rezolvat bine treaba cu acea curelușă. De obicei, optez pentru acest truc atunci când port rochii mai largi, în mărimi mai mari, pe care reușesc să le ajustez astfel, fără a le modifica prin coasere.

   În picioare am ales să port sandalele Pull and Bear (Click aici), pe care le-am găsit tot la Kurtmann, la un preț bun. Au talpa plată și baretele sunt din sfoară împletită, ceea ce le oferă un aspect natural foarte plăcut. În plus, sunt extrem de comode, așa că vă recomand să aveți o astfel de pereche de sandale pe perioada verii.

   Am preferat să-mi acopăr umerii cu un cardigan croșetat bej, pe care îl port de fiecare dată cu plăcere. Cumințește oarecum explozia florală de pe salopetă și e numai bun pentru vremea schimbătoare, când soarele se joacă de-a v-ați ascunselea printre nori. Trebuie să vă spun că eu îmi spăl toate hainele de mână, iar pe cele croșetate sau din dantelă le curăț cu mare grijă; este un ritual personal pe care îl respect cu strictețe și așa stau liniștită că lucrurile mele au o durată de viață mai lungă.





   În materie de salopete scurte, iată câteva dintre favoritele mele, care sunt disponibile acum la prețuri atractive (sub imagine găsiți link spre fiecare în parte):



Promoție SheInside activă:


Take US$5  OFF Over US$49  Code:third5
Take US$10 OFF Over US$99  Code:third10

Un comentariu:

  1. Si mie imi plac salopetele la nebunie, iar cea aleasa de tine este superba :) Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...