duminică, 12 iulie 2015

Concurs Apiland (Încheiat)


   Dragii mei, am pregătit pentru voi un nou concurs frumos, așa că vă aștept cu drag înscrierile. În ultimele două luni am avut ocazia să testez două produse apicole Apiland, grație campaniei desfășurată de Brander și m-am bucurat de beneficiile incredibile ale lăptișorului de matcă și ale polenului crud poliflor. Am scris pe blog despre fiecare dintre ele, dar v-am împărtășit și rețete de măști homemade și idei de mic dejun sănătos, pe care sper că le-ați pus în aplicare.

   Acestea nu sunt singurele produse apicole folosite de mine și în curând o să vă arăt și ultimele cumpărături făcute în magazinul online Apiland.ro. Vă recomand să le faceți o vizită, au mai multe sortimente de miere de albine absolut delicioasă, dar și câteva cosmetice foarte bune. Probabil ați auzit de cosmeticele și mierea Manuka, le găsiți la ei pe site, la prețuri avantajoase.

   Și cum dar din dar se face rai, eu vă ofer posibilitatea de a testa două produse din raiul albinelor, așa cum îmi place mie să numesc magazinul Apiland. Premiul constă într-un pachet compus din Lăptișor de matcă pur crud 25 g și  Săpun exfoliant cu miere și verbină, un săpun absolut minunat.


   Condiții participare:
    1. Like paginii de facebook Apiland - AICI.
    2. Un comentariu cu numele cu care ați dat like și produsul favorit de la acest brand.

    Vă aștept înscrierile timp de o săptămână, iar duminica viitoare vom afla câștigătorul. Vă puteți înscrie aici pe blog sau pe pagina de facebook a blogului (AICI).

  Update 20 iulie: Vă mulțumesc tuturor pentru înscriere, atât celor care au lăsat comentarii aici, cât și pe pagina de facebook. În total au fost 292 înscrieri, iar câștigătorul a fost ales cu ajutorul platformei random.org!
   Felicitari, Petra Ela Grădinaru, ai câștigat un lăptișor de matcă și un săpun exfoliant de la Apiland! Aștept datele tale de livrare la adresa nahoot6@yahoo.com






13 comentarii:

  1. Pana acum am testat doar polenul crud poliflor, si imi place ca imi ofera un plus de energie de fiecare data. Mi-as placea insa sa folosesc laptisorul de matca.
    Pe facebook am dat like paginii cu numele de Andreea Serban.

    RăspundețiȘtergere
  2. FB: Roxana Ioana Mircea
    produsul preferat e Tonicul Regal http://www.apiland.ro/tonic-regal , l-am primit de la o matusa care a fost foarte multumita de el si cred ca sunt deja la a 3 cutie

    RăspundețiȘtergere
  3. Fb: Maria-Camelia Niţă
    Mi-aş dori să încerc lăptişorul de matcă, am citit pe site-ul celor de la Apiland că este folosit in cazuri de epuizare psihică, stress, îmbunătățește memoria și somnul, iar în perioada aceasta chiar aş avea nevoie. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Facebook:Marina Iuliana Foric
    Pana acum am incercat mierea de manuka si polenul uscat care este un tonic incredibil,si mi-as dori sa incerc crema pentru fata manuka honey sau laptisorul de matca,de care am citit numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mayamaria
    laptisor de matca pur

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, laptisorul de matca il folosesc de vreo luna deja,i-am luat si mamei si se simte foarte bine dupa el. Sunt fff curioasa de mierea de Mnuka.
    alaexandra codruta

    RăspundețiȘtergere
  7. FB: Mikyangel Miky Angel
    Produsul meu favorit e polenul crud poliflor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-as dori sa incerc laptisorul de matca,dar si mierea de salcam - imi place mierea foarte mult,o folosesc ca si indulcitor,si uneori la prepararea unor prajituri.
    Pe FB sunt Mirela-Liliana Ion.
    O zi minunata iti doresc !!

    RăspundețiȘtergere
  9. FB: Andra Acalfoaie

    Produsul meu favorit de la acest brand este laptisorul de matca pur.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adriana Matache pe fb.
    Imi plac toate prod cu miere si tot ce e inrudit cu ea,ador albinutele.imi aduc aminte de prima copilarie cand bunica avea stupi...
    Produs preferat,pur si simplu e " banala" miere...in rest,as incerca TOT.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bianca Rogoveanu
    Laptisorul de matca ! Il amestec cu miere si polen crud !

    RăspundețiȘtergere
  12. Fb Daniela Niculcea
    Laptisorul de matca si polenul crud.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nume Facebook: Cristiana Cornea

    Nu am testat niciun produs de la acest brand, dar ma tenteaza polenul crud.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...