luni, 3 august 2015

Favoritele lunii iulie


   Am făcut față căldurii specifice lunii lui cuptor și-am încheiat luna cu câteva produse cosmetice care mi-au asigurat îngrijirea de care aveam nevoie. În ultima perioadă am evitat să folosesc cosmetice în exces, motiv pentru care am încercat să cumpăr strict cele necesare. Nu vă imaginați că acum nu mă mai îngrijesc deloc, dar am renunțat temporar la a-mi aplica fel și fel de uleiuri și creme grase și am preferat să las pielea să respire și să nu o sufoc și mai tare decât o face căldura.

    Produsele mele favorite pentru hidratarea feței au fost Crema cu protecție ridicată FPS 50 de la Gerocossen și Crema Olay 7 Effects. Cu ajutorul lor, fața mea a dus-o foarte bine în această perioadă!
Pe timpul verii nu neglijez deloc protejarea pielii de razele solare, așa că aliatul meu numărul 1 a fost Gerocossen; eu nu am făcut decât să aplic crema pe pielea, iar de restul s-au ocupat cosmeticele de la acest brand românesc. Crema cu FPS 50 este tare bună, iar recipientul de 125 ml este foarte generos și economic, deoarece consistența cremei este foarte densă. Nu mă plâng, deoarece tubul îmi va ajunge întreaga vară, chiar dacă aplic crema și pe corp, în locurile unde am alunițe.  Crema poate fi comandată de AICI, unde găsiți o gamă variată de produse Gerocossen.

   Tot pentru față am folosit și crema Olay 7 Effect -touch of Max Factor Foundation, care are și ea factor de protecție solară 15. Diferența dintre ea și cea de la Gerocossen este că prima este o cremă colorantă, datorită fondului de ten pe care îl conține. Este salvatoarea mea în diminețile în care nu vreau să-mi simt tenul încărcat de machiaj și, după curățarea feței, aplic crema cu dublu rol: cremă hidratantă+ fond de ten. Îmi uniformizează culoarea pielii și oferă tenului luminozitate. Cel mai bun preț pentru această cremă este disponibil AICI, iar un review complet al acestei creme găsiți pe blogul meu, AICI.


   Pentru corp, cele mai îndrăgite cosmetice au fost cele de la Yves Rocher. Cu gelul gomant cu fructe roșii din Colecția de Crăciun m-am înțeles de minune, are o textură de jeleu și niște particule măricele, dar nu foarte grunjoase, motiv pentru care-l folosesc de câteva ori pe săptămână. Mirosul lui este absolut delicios și mă uit cu regret la tubul care este aproape gol, dar mă voi consola cu tovarășul său de arme, gelul de duș gomant cu măr și anason, tot de la YR.

   Protecția mea împotriva transpirației a venit din partea tubulețului lila pe care-l vedeți în imaginea de mai jos. Este vorba despre deodorantul roll-on cu lavandă, care mă înnebunește cu mirosul său dulceag, deși nu-mi prea amintește de florile de lavandă. Are un nivel mediu de protecție, dar compensează prin mirosul său. În acest moment, este singurul deodorant pe care îmi place să-l simt pe piele și am observat că nu lasă pete pe haine (dar nici nu am purtat haine închise la culoare în ultima lună). Poate fi comandat online de AICI, redus cu 30% față de prețul inițial.


   După ce am consumat pasta de dinți Cattier, înlocuitoarea ei a fost o iubire mai veche, Pasta de dinți Manuka Health. Este o pastă grozavă, pe care nu aș înlocui-o decât cu ceva asemănător. Fiind o pastă de dinți fără mentol, pe bază de miere de Manuka și propolis, aceasta are un gust natural, de plante, deloc mentolat. În ciuda acestui lucru, respirația rămâne proaspătă mai mult timp decât în cazul unei paste de dinți obișnuite.
   Eu folosesc puțină pastă la un periaj, cam cât un bob de mazăre, o cantitate suficientă pentru un periaj zdravăn. Așadar, pasta este și foarte economică, iar un tub îmi ajunge cam două luni, folosită de 2 ori/zi. Menționez că pasta de dinți este de culoare verde și poate fi comandată AICI, din magazinul Apiland.


   Voi ați încercat vreunul dintre produsele de mai sus? Ce cosmetice ocupă titlul de favoritele lunii iulie pentru voi?

3 comentarii:

  1. Si eu ador produsele Yves Rocher :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am folosit de la yves rocher doar roll-on-ul cu aloe vera, dar ma limitez la sezonul rece. vara nu prea face fata, am nevoie de ceva mai eficient. crema olay pare foarte interesanta, as incerca-o!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pasta de dinti m-ar tenta sa o iau, ca sa nu mai astept dupa coletele iherb cand raman fara :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...