miercuri, 26 august 2015

O nouă comanda Kurtmann


   A venit vremea pentru o nouă comandă Kurtmann, pe care am plasat-o weekend-ul trecut, când au avut transport gratuit pentru cumpărăturile mai mari de 90 lei. Principala vinovată este eșarfa cu ciucurei, cu un imprimeu viu colorat, căruia n-am putut să-i rezist. Îmi place să port eșarfe, toamna și primăvara; pe lângă faptul că îmi protejează gâtul și pieptul în zilele răcoroase sau cu vânt rece, eșarfele sunt accesorii cool, care pot schimba aspectul final al unei ținute. Se vede că se apropie toamna și am început să strâng lucruri pentru noul sezon.

   Am comandat următoarele produse:
     - pulover alb Zara (vezi aici) - 60 lei
     - eșarfă Pimkie (vezi aici) - 25 lei
     - curea împletită Bershka (vezi aici) - 20 lei


  Puloverașul Zara este mai subțire, potrivit pentru trecerea de la vară la toamnă, în zilele nu foarte reci. Materialul este de bună calitate și are două modele diferite, care se îmbină plăcut. Mânecile trei sferturi sunt pe gustul meu, deoarece am obiceiul să ridic mânecile lungi ale bluzelor.
   Acest pulover face parte din colecția Zara AW 2014, adică din colecția de anul trecut. Totuși, fiind o piesă basic, acesta merge purtat fără probleme și acum, și peste 3 ani. Versatilitatea lui îmi va permite să-l port în fel și fel de combinații, dar eu vreau să-l asotez cu fuste înflorate și ghete joase.



  Eșarfa Pimkie mi-a atras atenția datorită imprimeului geometric în culori intense, iar ciucurașii ciclam de pe margini îi oferă un aspect gipsy. N-am stat pe gânduri când am pus-o prima în coș, mai ales că a costat doar 25 lei, un preț foarte bun pentru o astfel de eșarfă. Este confecționată din batic subțire și are dimensiuni mari, astfel că o pot înfășura perfect în jurul gâtului.
   Vremea începe să se răcorească, astfel că este ideal să avem eșarfe în dulăpiorul nostru. La Kurtmann au o fel și fel de eșarfe, mai subțiri sau mai groase, simple sau colorate, toaate în această categorie (vezi aici)



   Dacă sunteți în căutarea unor articole pentru noul sezon, atunci vă recomand să intrați și în outletul online Kurtmann, unde veți găsi foarte multe lucruri de calitate la prețuri bune. Sugestia mea sunt bluzele Zara (bluze, pulovere,cardigane), care au croieli frumoase și materiale deosebite. 
   Iată câteva sugestii (găsiți link colorat spre fiecare produs, sub imagini):

^Pulover galben (vezi aici) - exact ca cel alb al meu






10 comentarii:

  1. Ce draguta e esarfa! Inspirate alegerile tale!:) Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase, sa le porti cu placere! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faine alegeri, imi place esarfa la nebunie! Sa le porti cu placere. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Georgiana! Nici nu mă așteptam ca esarfa să fie așa frumoasă , sinceră să fiu :-)

      Ștergere
  4. imi place f mult blogul tau si te apreciez! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Adina! Foarte frumos din partea ta să-mi lași comentariul și apreciez că-ți petreci timpul pe blogul meu :-)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...