sâmbătă, 1 august 2015

Ținuta zilei: Cămașa în carouri și fusta cu broderie


    Bine v-am găsit în primul weekend din august, care pentru mine a început cu o vreme răcoroasă, datorată ploilor căzute noaptea trecută. Să nu vă cuprindă nostalgia, deoarece mai avem încă o lună întreagă de vară, plus că probabil vom avea temperaturi ridicate și în luna septembrie.

   Dacă nu ați avut ocazia să vă îmbrăcați toate hainele de vară, încă mai aveți timp să purtați fustele și pantalonii scurți. Eu mi-am propus să îmbrac hainele pe care le-am cumpărat recent, mai exact cămașa în carouri și fusta albă cu broderie. Să fiu sinceră, am pus cap la cap această ținută destul de rapid, iar rezultatul are accente de festival girl, ori country girl,ori de fetița din preerie, cum vă place vouă mai mult. În fapt, ținuta este una relaxată, iar elementele se îmbină frumos între ele; dacă n-ar fi fost așa cald afară, probabil aș fi optat pentru o pereche de ghete, dar de data aceasta am vrut să-mi las picioarele să respire și am încălțat sandalele Pull and Bear, luate la un preț mic din outletul Kurtmann. Mi se pare că se integrează destul de bine în outfit, iar baretele din sfoară împletită le oferă un aspect rustic.

Am purtat:
Geanta vintage


   Fusta cu broderie are o lungime medie, este lucrată din bumbac alb și are o broderie foarte frumoasă, pe care nu am reușit să o surprind prea bine în fotografii. Am găsit-o tot pe Kurtmann, unde au multe modele reușite, la prețuri bune. Spre exemplu, în ultima săptămână au adus tot felul de bluze și jachete, așa că vă puteți pregăti de pe acum garderoba de toamnă. Mai mult, weekend-ul acesta puteți profita de transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 90 lei - vezi AICI.

  Am preferat să port fusta ridicată până în talie, cu cămașa înnodată pe deasupra. Îmi place să port în acest mod cămășile în carouri, fie deschise, peste un tricou simplu. Cămașa este luată de pe site-ul SheIn și am plătit pentru ea în jur de 15$, un preț foarte bun după părerea mea, având în vedere că bumbacul din care este lucrată este destul de solid și nu se decolorează. În banii noștri, asta înseamnă cam 60 lei, acesta fiind prețul mediu al unei cămăși în carouri pe acest site. Mai jos puteți vedea și alte modele de pe site, în cazul în care vă interesează acest tip de cămașă, foarte potrivit pentru toamnă:






      Dacă vă interesează să plasați o comandă pe site-ul SheIn.com, nu uitați că livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 30$, iar transportul durează aproximativ 4 săptămâni - la poșta vamală veți mai plăti taxa de înmagazinaj de 8 lei + TVA-ul, dacă valoarea trecută pe colet este mai mare de 10 euro.
      Pentru comenzi mai mari de 100 $ beneficiați de livrarea gratuită și rapidă prin DHL, care durează cam 10 zile. În acest caz, trebuie să plătiți același TVA și taxa unică de 50 lei stabilită de firma de curierat. De obicei, cei de la SheIn completează o valoare mai mică a comenzii, astfel că nu veți plăti prea mult (spre exemplu, pentru o comandă de 200$ expediată prin DHL eu am mai plătit în jur de 100 lei).

     Până pe 7 august puteți profita de reducerile masive de preț de până la 80% din cadrul  promoției Back to School Look (Click aici). Sunt o groază de produse ce merită descoperite, așa că nu ratați pagina acestei oferte!


5 comentarii:

  1. Foarte frumoasa combinatia! Geanta imi place la nebunie, am sperat in timp ce dadeam scroll sa fie comandata de undeva recent, dar n-am avut noroc :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador camasile in carouri <3 Tinuta ta mi se pare perfecta :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Tragand un ochi peste linkul camasii am dat peste una care imi place mult gulerul: http://www.shein.com/Black-Long-Sleeve-Plaid-Blouse-p-195226-cat-1733.html, din pacate e facuta pentru cele cu bustul generos. Imi place tinuta ta si, da, merge si cu cizme, puloverase subtiri cand va fi mai rece.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte pe gustul meu combinatia pe care o porti! Chiar acum ma asteapta sa le calc o rochie din panza alba brodata si o camasa din denim! Mi-ai dat o idee faina sa schimb denimul cu o camasa in carouri verzi-albastre pe care o am tot de pe SheIn!

    Pupicei, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Super tinuta! Imi place foarte mult! <3
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...