sâmbătă, 31 octombrie 2015

Noi achiziții din outleturi online BrandCircus si Kurtmann


 

   Outleturi fizice frecventez rareori, când se ivește ocazia și sunt în zona respectivă, altfel le prefer pe cele online, care își actualizează foarte des stocurile și care-mi permit să cumpăr cu ușurință produsele dorite și să le pot returna la fel de ușor în cazul în care nu mi se potrivesc sau nu se ridică la nivelul așteptărilor mele.

   Magazinul meu favorit este Kurtmann (vezi aici), de aici comand cel puțin o dată pe lună, de când l-am descoperit. Îmi place mult și politica lor de retur, este foarte simplă și, după ce completezi formularul online de retur, curierul îți ridică produsul returnat, pentru ca în scurt timp să primești un cupon valoric sau contravaloarea în bani a produselor. Dacă plasați o comandă, păstrați e-mailul de confirmare a comenzii, deorece conține codul produselor, necesar pentru retur. Despre Kurtmann v-am tot povestit, nu cred că mai este ceva ce am omis să spun și vi-l recomand în continuare cu căldură.

   La Kurtmann au pulovere drăguțe și eu am strâns multe încă de toamna trecută. Acum am adăugat colecției mele de pulovere unul subțire, în dungi, și unul tare pufos, perfect pentru iarnă. Zilele acestea frumoase, însorite, m-au păcălit că vremea va fi în continuare plăcută, dar realitatea este că vine iarna. Winter is coming! Mi-a plăcut puloverul Alcott în dungi în două nuanțe de albastru, în realitate este subțirel, potrivit și pentru zilele mai reci de vară.
   Puloverul pufoșilă este din lână, moale și călduros, iar când îl văd vreau să vină mai repede perioada sărbătorilor de iarnă, cu frenezia cumpărăturilor, cu mirosul de vin fiert cu portocală, turtă dulce cu scorțișoară.



     Mai jos sunt câteva pulovere de la Kurtmann care îmi plac mult și care încă mai sunt disponibile:



*******

   Al doilea favorit este outletul BrandCircus (vezi aici), și despre el v-am mai vorbit, însă nu am comandat la fel de des de aici. Au un stoc foarte bine aprovizionat, gama de produse este diversificată și au multe produse în măsuri mici, gen XS, S, M. De curând și-au îmbunătățit o parte dintre fotografii, sunt mult mai reușite acum și ne ajută să ne dăm seama cum arată produsul cu adevărat. În orice caz, eu caut mereu fotografiile originale atunci când vreau să plasez o comandă, pentru a mă asigura că vor corespunde așteptărilor mele. Nu-mi place să returnez produsele, pentru că nu-mi plac dezamăgirile, dar dacă se întâmplă să nu-mi placă ceva, îmi trece repede supărarea și asta nu mă oprește să cumpăr și a doua oară.

  De aici mi-am ales două perechi de pantaloni sport, în culori neutre. Prima pereche Zara este confecționată dintr-un bumbac grosuț, au buzunare laterale și vin foarte bine pe corp. Sunt perfecți când voi merge la munte, purtați cu o pereche de bocanci și o geacă pufoasă.
   A doua pereche mi-a înșelat așteptările, în sensul că speram ca pantalonii Mango să fie ca primii, dar sunt mulați, ca niște colanți, așa că-i voi transforma în pantaloni de casă. Materialul este de bună calitate, dar am fost puțin dezamăgită, ba chiar am avut impusul de a-i returna, dar m-am răzgândit apoi și cred că am să-i port cu plăcere prin casă în această iarnă, alături de un pulover moale.


  Am ales pantalonii pentru detaliile lor, pe care le puteți vedea mai jos:



   De la BrandCircus îmi plac noile modele de jeans de la Zara, Stradivarius și Colcci, care au prețuri cuprinse între 70-90 lei și pot fi comandate de AICI.


3 comentarii:

  1. Si eu sunt fana a acestor doua magazine online si prefer sa imi achizitionez hainele de la ei :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun gasit! Returul la Kurtmann se face prin aceeasi firma care livreaza sau il faci cu ce firma vrei tu? Trebuie sa iau eu legatura cu firma de curierat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,

      Pentru a face un retur la Kurtmann, este nevoie sa completezi cererea de retur de aici: http://www.kurtmann.ro/spcat/clienti#returnari (dai scroll).

      Este nevoie sa ai e-mailul de confirmare pe care l-ai primit dupa ce ai plasat comanda, pentru a completa campul dedicat codului produsului returnat/ produselor returnate.

      Ulterior, adica in foarte scurt timp, curierul va veni sa ridice produsul returnat. Il poti returna in coletul in care l-ai primit, acesta trebuie sa fie desfacut, pentru a i se verifica continutul (e bine sa ai un scoci la indemana)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...