miercuri, 7 octombrie 2015

Noii mei pantofi sport Nike


   La sfârșitul lunii septembrie mi-am achiziționat o nouă pereche de pantofi sport Nike, mai exact modelul Nike Capri Slip TXT (GS). Anul acesta, mai mult decât oricând, am resimțit curentul back to school și peste tot vedeam acest titlu care m-a făcut oarecum nostalgică și mi-a stârnit dorința de a-mi cumpăra teniși noi. Pentru mine, școala a fost mereu asociată cu teniși și haine lejere, fie că a fost vorba de școală generală, liceu sau facultate.

   Dintre brandurile de articole sportive, Nike este de departe favoritul meu, iar produsele mi se par cele mai atractive ca design și material. Cine a avut măcar o dată un articol Nike știe că un mare plus al acestui brand îl reprezintă calitatea materialelor. Mie, personal, îmi place și gama de culori folosită în special la articolele de încălțăminte, care include culori intense, vibrante, care emană energie și poftă de viață.


   Ce-mi mai place la încălțările Nike este faptul că multe dintre modele au măsuri intermediare, precum 36.5, 37.5, ș.a.m.d. Doar la încălțămintea sport am bătăi de cap când vine vorba de mărimi, pentru că port 36.5 și-mi place să simt fix pantoful în picior, nici să mă strângă, nici să-mi fie larg. De aceea, în ultimii ani, Nike a fost alegerea mea când am vrut o pereche nouă de pantofi sport. Fiind și de calitate, nu am fost nevoită să cumpăr prea des teniși sau adidași noi, pentru că o pereche rezistă foarte bine în timp.

    Modelul Nike Capri Slip TXT este un model găsit la copii și norocul meu a fost să aibă disponibilă măsura 36.5. Fiind un model de teniși de vară, lucrați din pânză, i-am găsit la reducere, reduși de la 230 lei la 150 lei, adică o reducere destul de bună pentru o pereche Nike. În general, produsele acestui brand se epuizează rapid, iar la reducere mai ajung ultimele bucăți, fie în mărimi foarte mici sau foarte mari


   Din punctul meu de vedere, sunt ideali pentru această perioadă și i-am purtat de câteva ori în ultimele două săptămâni, fiind foarte comozi, dar și estetici. Multă lume m-a întrebat de unde i-am luat, fiindu-le atrasă atenția de albastrul electric, care este o culoare captivantă.

   Tenișii sunt lucrați dintr-o pânză groasă, de calitate superioară, și sunt un model slip-on, fără șiret. Două benzi elastice unesc limba cu restul pantofului, făcând posibilă încălțarea rapidă, dar în același timp menținând intactă forma pantofului. Între textilul albastru și talpa albă mai există o linie fină gri. Talpa de cauciuc este comodă și asigură confortul pe durata întregii zile.

  Când caut produse Nike, magazinele mele online favorite sunt Originals și Boutique Mall. Primul are prețuri foarte bune și modele foarte frumoase, în timp ce al doilea este foarte bine aprovizionat și are disponibile peste 2300 articole Nike pentru femei, bărbați și copii.
   Eu am comandat tenișii Nike de AICI și am plătit pentru ei 150 lei. 



   Dacă vă place acest model de teniși, vă recomand și alte perechi de teniși Nike în culori frumoase (găsiți link spre pagina produsului sub fiecare imagine). Ambele perechi sunt disponibile în magazinul online Originals, unde prețurile sunt accesibile, iar transportul costă 15 lei (transport gratuit pentru comenzile mai mari de 299 lei). În plus, au un serviciu grozav, numit Cabina de probă: puteți alege pentru probă două măsuri diferite ale aceluiași produs, curierul vi le aduce pe amândouă să le probați și să alegeți măsura potrivită. Acest serviciu costă numai 10 lei!





******
   
    Și în magazinul online Boutique Mall am găsit articole frumoase când am avut nevoie, pentru că sunt foarte bine aprovizionați și întregul magazin este plin de produse minunate. Ca să-l răscoliți cu atenție în întregime, aveți nevoie de câteva ore bune. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 150 lei. 
    Mi-au plăcut mult tenișii de mai jos:






2 comentarii:

  1. eu inca am ramas la faza tenisi si adidasi...foarte faini ai tai si sunt albastrii <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, mi-a plăcut și mie nuanța aceasta vibrantă de albastru :D

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...