vineri, 1 iulie 2016

Cosmetice favorite - luna iulie


       Este început de iulie, așa că a sosit momentul să fac o recapitulare a cosmeticelor folosite în decursul lunii anterioare și să-mi aleg favoritele. Mi-e destul de ușor, deoarece am folosit câteva produse cu mare plăcere. În luna iunie am simțit nevoia de răcorire, de senzație de prospețim și, în același timp, am încercat să-mi protejez pielea de razele soarelui.
   
      Vara, în general, sunt îndrăgostită de gelurile de duș și mă bucur de aromele lor în reprize dese de baie. Iar cea de-a doua grijă sunt produsele cu factor de protecție solară, pe care le plimb după mine în geantă, pentru a le aplica atunci când simt nevoia. Nu este de glumit de soarele puternic și, pe lângă protecție, asigurăm și o hidratare optimă a pielii.

      În topul favoritelor și-au făcut loc patru cosmetice, pe care vă invit să le descoepriți în rândurile de mai jos. Sunt curioasă dacă le-ați încercat și voi :


  Am căzut pradă nostalgiei și, în toiul căldurilor din zilele de iunie, mi s-a făcut dor de prospețimea dimineților de primăvară, cu miros de flori de liliac. Gelul de duș cu liliac Herbagen îmi oferă doza de prospețime de care am nevoie în plină vară. Mirosul seamănă mult de tot cu cea a florilor de liliac, iar gelul de duș nu conține parabeni și coloranți! Gelul este transparent și are o formulă destul de densă, făcând o spumă fină, cu un miros minunat, ce lasă plăcut parfumată pielea. Gelul de duș este disponibil AICI, la prețul de 13 lei pentru un flacon de 250 ml.



    Pe căldurile acestea, cu soarele înăbușitor, nu ies din casă fără să aplic un produs de protecție solară. M-am bronzat destul de mult și pielea mea s-a mai închis la culoare, așa că în ultima perioadă am folosit  Loțiunea Gerocossen cu SPF30, pe care am îndrăgit-o încă de vara trecută, când am folosit-o prima oară. Loțiunea are aplicator-spray, astfel că se pulverizează cu ușurință pe tot corpul. Are o formulă ușoară, nelipicioasă,  care se absoarbe rapid în piele și rezistă la apă, iar mirosul ei este plăcut. Un alt produs românesc care a devenit rapid favoritul meu și țin să precizez că nu conține parabeni sau parafine. Această loțiune pentru protecție solară este disponibilă AICI, la prețul de 28 lei pentru un flacon de 200 ml.

     Apa micelară Nivea este extrem de populară, datorită brandului îndrăgit de femeile din toată lumea, cât și datorită prețului simpatic. În prima lună de vară m-am machiat destul de puțin, am evitat pe cât posibil să-mi încarc tenul, așa că apa micelară a fost perfectă pentru o demachiere blândă, dar eficientă. Am folosit multe flacoane până acum, de fiecare dată când ajung la jumătatea unui flacon îmi cumpăr altul ca să nu rămân fără. Este mai prietenoasă ca preț în comparație cu Bioderma și este potrivită pentru toate tipurile de ten. Se folosește simplu și rapid, aplicată pe față cu ajutorul unei dischete demachiante. Înlătură și rimelul și nu provoacă iritații sau usturimi. Este disponibilă AICI, la prețul de 15 lei pentru o sticluță de 200 ml.


   

     De vreo trei săptămâni am început să folosesc Rimelul L Oreal Volumissime - Carbon Black, pe care l-am îndrăgit rapid. Are o periuță clasică pentru etra-volum, iar formula sa este super-alunecoasă, îmbrăcând cu ușurință genele, fără să le încarce. Este îmbogățit cu ceramida R, un activ ce întărește genele. Nuanța rimelului, negru carbon, este foarte intensă și evidențiază ochii. Acest mascara este disponibil AICI, la prețul promoțional de 23 lei.
     

3 comentarii:

  1. apa micelara de la Nivea cred ca poate fi foarte buna. la urmatorul shopping sper sa nu uit si sa imi cumpar si eu! :)


    ChocolateFashionCoffee
    Youtube channel

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi se potrivesc toate tipurile de mascara , chiar si Gabrini, dar cu L'Oreal pe partea asta nu ma inteleg deloc. Dar la capitolul podoaba capilara sunt clientul lor.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place mult de tot apa micelara de la Nivea si o mai alternez cu cele de la Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...