sâmbătă, 6 august 2016

Cosmetice cu trandafiri


    Primele cosmetice pe care le-am ocolit pentru o bună perioadă de timp erau cele cu trandafir. Țin minte că în perioada respectivă sora mea era absolut înnebunită după aceste produse, motiv pentru care casa era ticsită cu ele. De la geluri de duș, creme de corp și parfumuri, n-a lipsit nimic cu această aromă care să nu-i treacă prin mână. Ironia a făcut ca, în timpul unei vacanțe în Bulgaria - patria cosmeticelor cu trandafiri- să-și găsească leac, iar eu să cad în obsesia rozelor. Dulce ironie!

   Și iată că, de fiecare dată când eu ori cineva apropiat avem drum prin țara vecină, mă pricopsesc cu câteva cosmetice cu aromă irezistibilă de trandafir bulgăresc. Partea bună la acestea produse este că se găsesc peste tot, chiar și în cele mai micuțe magazine, iar prețurile sunt destul de bune. Raportul preț-calitate lasă de dorit în cazul unora, dar așa se întâmplă când cumperi cosmetice la prima vedere, fără să fi auzit părerea cuiva referitor la ele.

   Vara aceasta am primit câteva cosmetice cu trandafiri, pe care le puteți vedea în fotografii. Pe lângă parfum și creme hidratante, anul acesta am reușit să testez și un balsam de buze cu aromă de roze. Este un fel de strugurel din acela pe care multe fete obișnuiau să-l folosească în adolescență, disponibil la preț infim și în diverse arome. Nu m-a încântat, pentru că niciodată nu am fost adepta strugurelului.


   Produsele încercate de mine se găsesc doar în Bulgaria, nu le-am văzut vreodată în magazinele noastre. Ca și preț, se încadrează undeva între 10-30 lei, cu excepția produselor mini, care sunt mai ieftine. Dacă aveți planificată o vacanță la bulgari, merită să încercați câteva cosmetice, măcar pe cele mai scumpe de la raftul cosmetic. Ca alternativă, și în magazinele noastre găsim o sumedenie de produse cu aromă de trandafiri, iar pentru iubitoare am făcut o selecție atractivă din magazinul Elefant.ro, care asigură livrare gratuită prin curier pentru orice comandă:
















2 comentarii:

  1. mie imi place apa de trandafiri, o folosesc pe port de tonic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am descoperit cosmeticele bulgaresti cu trandafiri, tot intr-o vacanta in Bulgaria si mi-au placut enorm, iar pretul e mai mult decat prietenos.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...