miercuri, 3 august 2016

Idei potrivite pentru ținutele de vară


  Marea majoritate dintre noi asteptam cu mare nerabdare vara pentru a ne imbraca intr-un mod cat mai lejer. Tot ce ne dorim sunt o pereche de tenisi de dama, un tricou si o pereche de pantaloni scurti. Astfel de tinute sunt foarte comode si racoroase pentru zilele calduroase de vara.

   Insa, nu poate sa te prinda vara fara un costum de baie. Vei merge cu siguranta la piscina, la mare sau intr-un loc in care sa te bronzezi. Ai nevoie de un costum de baie potrivit pentru tine. Poti vedea colectia de  costume de baie Answear . Intra pe site si alege ce ti se potriveste cel mai bine.  Daca vrei idei de tinute pentru vara aceasta, iti voi spune cateva in cele ce urmeaza.

     O tinuta comoda si lejera poate fi formata dintr-o pereche de blugi si un top. De preferinta, blugii trebuie sa fie cat mai deschisi la culoare, iar topul cat mai lejer. Topul poate fi cu tot felul de imprimeuri, care mai de care mai indraznete.


    Daca adori fustele, pentru o tinuta cat mai lejera alege o fusta lunga, dintr-un material subtire si racoros. Poti alege o fusta cu slit lung, sau o fusta cat mai vaporoasa. Alege astfel incat sa ai confortul dorit.  Daca nu iti sunt comode fustele lungi, bineinteles ca poti opta pentru cele mini. Pentru o tinuta cat mai comoda, alege fuste care nu vin foarte stramte. Acestea pot fi purtate cu o vesta, un sacou, o camasa, un tricou, etc.


   Tinutele simple te vor face sa arati bine si sa te simti comod.  Pantalonii largi, din materiale subtiri si vaporoase, cu diverse imprimeuri sunt parteneri de incredere pentru zilele fierbinti de vara. Ei se potrivesc pentru marea majoritate a siluetelor si iti vor oferi confortul dorit. Sunt usor de asortat, deoarece merg perfect cu topuri simple sau cu diverse imprimeuri.  Vara nu e vara fara pantaloni scurti. Sunt atat de multe modele de pantaloni scurti, incat vei gasi perechea potrivita, indiferent de ce anume preferi sa porti in partea de sus. Ai curajul sa alegi culori indraznete si imprimeuri inedite.


    Daca iti place sa porti rochii, rochia alba este un must have al oricarei veri. Pentru a te simti comod ai nevoie doar de o rochie alba si o pereche de sandale comode. Insa, rochiile albe, daca sunt ceva mai elegante pot fi purtate si cu pantofi sau sandale cu toc sau platforma. O idee de tinuta confortabila ar fi si alegerea unei rochii cu imprimeuri florale sau a unei rochii lungi si vaporoase.

   Sunt o multime de piese vestimentare pe care le poti combina pentru a obtine tinuta ideala pentru vara. Bazeaza-te pe hainele cat mai deschise la culoare si cat mai lejere.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...