marți, 6 septembrie 2016

3 produse Yves Rocher care îmi plac


     Începutul de toamnă este dominat, în cazul meu, de culoarea roz, pesemne vara și-a pus serios amprenta asupra stării mele de bine. Nu este de mirare că astăzi vreau să vă arăt 3 produse Yves Rocher care-mi plac mult, toate trei fiind roz, acel roz framboise sau roz zmeurică (cum îmi place mie să-i spun).

    Dacă este toamnă, asta înseamnă o explozie de arome, o explozie fructată, pe care-mi place să o simt pretutindeni, chiar și atunci când fac duș. Grație minunatului Gel de duș nectar cu zmeură și mentă, mă bucur în timpul spălării de o spumă densă, intens parfumată, tipică produselor de baie de la Yves Rocher. Acest produs este din noua colecție de geluri de duș, lansată în această vară, ce conține mai multe cosmetice cu arome apetisante. Eu am fost ispitită de combinația dintre dulceața zmeurii și mentolul din frunzele de mentă. Imaginați-vă numai ce plăcută este această combinație!
    Gelul de duș nectar este disponibil AICI, la prețul de 9 lei pentru flaconul de 200 ml, respectiv 16 lei pentru flaconul de 400 ml.


   O aromă foarte plăcută de fructe roșii are și Masca răcoritoare cu extract de merișoare, pe care am folosit-o toată vara. Are o formulă sigură, fără parabeni, iar efectul ei calmant se simte imediat după folosire. Se aplică ca orice altă mască și se lasă să acționeze timp de 3 minute, după care se clătește cu apă călduță. O aplic o dată pe săptămână sau chiar mai rar, uneori uit să-mi aplic mască de față. Din acest motiv, flaconul de 50 ml îmi ajunge mult timp, mai ales că masca aceasta este printre favoritele mele. O găsiți și voi AICI, costă 25 lei.


    Al treilea produs pe care-l folosesc cu drag în acest început de toamnă este Oja Yves Rocher, lansată de curând într-o paletă foarte diversificată de nuanțe mate și sidefate. Folosesc ojă destul de rar, iar când o fac, întotdeauna optez pentru culori delicate, dulci, care să se potrivească cu mai multe ținute pe care le port.Este cazul și acestui roz deschis, ușor sidefat. De aceea am îndrăgit imediat noile oje, care vin în sticluțe mici de 5 ml, dar este cantitatea ideală pentru mine. O sticluță costă 11 lei, găsiți toate nuanțele AICI, iar precizarea mea este că formula acestor oje este foarte bună, rezistă bine pe unghie și colorarea este uniformă. Și nu am o singură sticluță, ci vreo 6-7.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...