luni, 12 septembrie 2016

Batoanele proteice 9bar - sursă naturală de energie


     De multe ori, corpul nostru are nevoie de mai multă energie pentru a face față anumitor activități zilnice mai solicitante. Când facem efort fizic, în special mișcare sau sport, avem nevoie de o susținere în plus, pentru ca organismul nostru să nu piardă vitamine și minerale sau să fie extrem de obosit. În ultima vreme au apărut tot soiul de alimente și băuturi proteice și energizante, concepute să ne asigure energia pentru întreaga zi. Multe dintre acestea nu sunt doar energizante, ci sunt și foarte gustoase și înlocuiesc cu succes alte gustări pline de zaharuri și e-uri. Despre batoanele 9bar vreau să vă vorbesc astăzi, sunt o soluție ideală pentru un regim alimentar sănătos.

    Batoanele proteice 9bar sunt o gustare delicioasă, care furnizează energie datorită mixului extraordinar de semințe de floarea-soarelui, dovleac, susan și cânepă, amestecate cu pudră de roșcove sau alte ingrediente naturale. Batoanele sunt gustarea ideală plină de fibre, înainte de exerciții fizice sau efort. Pe lângă amestecul minunat de gusturi, printre sortimente găsim și batoane fără gluten, realizate fără adaosuri de coloranți artificiali sau conservanți, batoane raw și chiar fără zahăr adăugat.


   Batoanele sunt realizate cu drag, folosind doar ingrediente naturale, adunate din toată lumea. Ele sunt aprobate de Vegetarian Society, deoarece sunt 100% naturale și nu conțin gluten. 9BAR are un conținut bogat în fibre si este o sursă de magneziu, care contribuie la funcționarea normală a metabolismului, producând energia necesară și reducând oboseala. Aceste batoane sunt produse în Marea Britanie și au un succes uriaș în întreaga lume.

  Batoanele 9bar pot fi comandate de AICI, din magazinul online Vegis, în următoarele sortimente:
           - Baton Original Carob Hit - 4,8 lei
           - Baton Chia Berry Carob Hit - 5 lei
           - Baton Nutty Original Lift - 6 lei
           - Baton Organic Original Lift - 7 lei
           - Baton Caise și căpșuni- breakfast boost - 5 lei
           - Baton Caju și cacao- breakfast boost - 6 lei
           - Baton Migdale și zmeură- breakfast boost - 6 lei
           - Baton Coconut Cocoa Kick - 5 lei
 
  Pe site, veți găsi lista completă a ingredientelor și valorile nutriționale pentru fiecare produs în parte. Livrarea comenzilor se face prin curier rapid și costă 10 lei (livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 150 lei).


     Știai că atunci când cumperi un baton proteic 9bar, asiguri o noapte de lumină pentru un copil din Africa?  În multe zone rurale din Africa, oamenii trăiesc încă fără curent electric. Compania 9bar, alături de ONG-ul SolarAid au creat programul prin care pun la dispoziție lămpi solare durabile care să înlocuiască lămpile tradiționale cu kerosen sau parafină. . Pentru fiecare baton proteic vândut, compania 9BAR donează echivalentul luminii unei nopți.

     Puteți vedea clipul campaniei mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...