sâmbătă, 22 octombrie 2016

Produse apicole împotriva gripei și răcelii


   Prisaca își are originea în Transilvania, unde se străduiește să adune bunătățile din stup și să ni le ofere la borcan, ori la sticlă. Cu mult timp în urmă, bătrânii noștri au știut să se folosească de darurile naturii pentru a-și menține sănătatea la adăpost. Pentru cei care apreciază acest lucru și se inspiră de la ei, produsele Prisaca vor reprezenta o binecuvântare, folosind natura ca și suport al medicinii traditionale în tratarea gripei și a răcelilor de sezon.

   Produsele Prisaca sunt 100% naturale, iar special pentru tratarea gripei și a răcelii au o selecție de produse apicole foarte interesante, pe care le puteți descoperi mai jos:


  Spray de gât cu propolis „Gâtul meu” 
  Acest produs conține propolis și alcool etilic de 70 grade. Este indicat pentru dureri si infecţii ale gâtului, afte, herpes, candidoză bucală. Acţionează ca antibiotic, antiinflamator, antibacterian, bacteriostatic, dezinfectant, antivirotic, antifungic.  Este disponibil AICI, la prețul de 17 lei.
  Mod de administrare/doze: 3 pufuri de cel puţin 3 ori pe zi (aplicate asupra zonei afectate).
  Precauţii: Nu se administrează copiilor, persoanelor alergice la produsele apicole, gravidelor și femeilor care alăptează.


Soluție Propolis pentru aerosoli „Aburii Naturii” - pentru copii
  Acest produs conține extras apos de propolis, miere, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de brad, ulei volatil de portocal, ulei volatil de lămâi, apa filtrată în argilă albă. Este o combinaţie complexă de produse 100% naturale, toate cu rol terapeutic asupra căilor respiratorii.  
  Susține imunitatea și ajută la menținerea rezistenței și a capacității de adaptare a organismului pentru sezonul rece. Contribuie la menținerea sănătății sistemului respirator. 
  Produsul este brevetat! Nu conţine alcool! Este disponibil AICI, la prețul de 15 lei.


Sirop din muguri de brad „Brăduț”
   Acest produs conține extract din muguri de brad și miere pură de salcâm, fără apă sau alte adaosuri
   Produsul păstrează integral principiile active și proprietățile curative ale mugurilor de brad și ale mierii de albine, fiind obținut prin presare la rece. Este un bun tonic hrănitor și vitaminizant. Are un conținut bogat în vitamina C și uleiuri esențiale cu rol protector asupra sistemului respirator.   
   Adjuvant în amigdalite, boli de rinichi, boli de nervi, boli pulmonare, bronșite, colite, enterocolite, faringite, gripă, guturai, infecții ale pielii, infecții urinare, nevroze, nevralgii, parodontoză, reumatism, tulburarea permeabilității capilare, tuse.  Este disponibil AICI, la prețul de 28 lei.


Doftorii Bătrânești pentru prunci „Răciși?”
  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.          Susține rezistența naturală a organismului, ajută la funcționarea normală a căilor respiratorii superioare.  Ingrediente : miere, scorțișoară, polen, tinctură de propolis, goji, cimbru-de-grădină, turmeric, ulei de cătină, măceșe, ulei presat la rece din cuișoare, lăptișor de matcă.
  Copii de peste 1 an: câte 1 linguriță de 3 ori pe zi, de preferat pe stomacul gol
  Este disponibil AICI, la prețul de 24 lei.


Spray de gât pentru copii și adulți „Gâtuleț fericit”
    Acest produs conține propolis, miere, apă.
    Este recomandat pentru dureri şi infecţii ale gâtului, afte, herpes , candidoză bucală. Are acţiune antibiotică, antiinflamatoare, antibacterienă, bacteriostatică, dezinfectantă, antivirotică, antifungică. Este disponibil AICI, la prețul de 19 lei. 
   Mod de administrare; 3 pufuri de cel putin 3 ori pe zi ( aplicate asupra zonei afectate) – pentru adulți și copii cu vârsta peste 1 an
    A nu se consuma lichide sau mancare timp de 20-30 minute dupa aplicare (pentru a lasa propolisul sa actioneze).

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...