sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Câteva noutăți cosmetice


    Pentru a avea o dispoziție bună atunci când vremea este mohorâtă am un truc simplu: mă răsfăț în compania cosmeticelor. Terapia prin frumusețe începe în baie, unde gelurile de duș și cremele parfumate își fac treaba nemaipomenit, alături de măștile pentru față și tratamentele pentru păr. Ulterior, ajunsă în fața oglinzii, dau năvală în portfardul cu produse de machiaj, concentrându-mă în special pe rujuri și luciuri de buze care să alunge cu nuanțele lor frumoase monotonia de afară.

    O parte din ritual o reprezintă achiziția de cosmetice noi, așa că întotdeauna caut fie ce-mi lipsește, fie produse similare celor care-mi sunt favorite. Am de unde alege, aceasta este ultima grijă pe care o port, mai greu mi-e să mă decid ce anume să cumpăr prima oară. Fiindcă sunt destul de impulsivă când văd cosmetice în rafturile magazinelor și adesea cumpăr mai mult decât trebuie, prefer cumpărăturile online, pentru că așa mă pot limita la un buget bine stabilit. În ultima perioadă, magazinul Elefant a devenit locul principal de unde-mi cumpăr cosmetice, deoarece se axează foarte mult pe actualizarea stocurilor cu produse mai greu de găsit la noi în țară, care în plus au și prețuri bune. 

   Buze discret colorate și lucioase putem obține cu ajutorul Luciului de buze Revlon Super Lustruos, ce creează efectul de strălucire a buzelor, hidratându-le pe toată durata zilei, iar antioxidantii, precum uleiul de migdale și vitamina E, le vor îngriji și le vor îmbunătăți textura. Acest luciu de buze este disponibil AICI, la prețul de 23 lei, în toate nuanțele superbe din imaginea de mai jos:



   Colorarea buzelor este floare la ureche pentru Rujul extra-rezistent Max Factor Lipfinity, ce conține un procent ridicat de pigmenți de culoare ce durează până la 8 ore. Își menține culoarea intensă chiar și la umiditate, datorită infuziei de uleiuri pentru hidratare, care previne și crăparea sau uscarea buzelor. Acest ruj este disponibil AICI, la prețul de 34 lei, în 6 variante de culoare. Mai jos puteți vedea cât de frumoase și intense sunt aceste rujuri.






    Pentru buze colorate, o alternativă accesibilă ca preț este Trusa Colorissimo de la Bourjois, favorita mea fiind ultima paletă din imaginea de mai jos, ce include trei nuanțe frumoase pentru buze nude. Prețul acestei mini-palete pentru buze este de 13 lei și poate fi achiziționată de AICI.


   Un machiaj cât mai reușit și mai frumos nu poate fi obținut fără ajutorul pensulelor pentru aplicarea produselor de machiaj. Astăzi vă prezint Pensulele profesionale Hakuro, cu peri de foarte bună calitate, pentru o aplicare precisă a machiajului. Toate pensulele Hakuro sunt disponibile AICI, la prețuri cuprinse între 37 lei și 49 lei. În oferta de la Elefant vom găsi:
                     - pensula pentru conturul feței
                     - pensula pentru aplicarea iluminatorului
                     - pensula pentru aplicarea fardului de ochi
                     - pensula  pentru aplicarea bronzerului și a fardului de obraz.



     Victoria Secret are o gamă incredibil de diversificată de produse plăcut parfumate pentru îngrijirea corpului. Astfel, vom găsi în oferta lor spray-uri, loțiuni, uleiuri de corp cu arome absolut irezistibile. Mie mi-a atras atenția Setul Coconut Passion, disponibil AICI, la prețul de 106 lei. Acest set include:
                      - Spray de corp 60 ml
                      - Loțiune de corp 60 ml
                      - Gel de duș 60 ml
                      - Accesorii pentru baie: pieptene, prosop roz și geanta pentru cosmetice


   Pentru păr curat fără spălare, soluția ideală este, întotdeauna, Șamponul uscat Batiste. Acest șampon nu mai are nevoie de prezentare și eu îl consider indispensabil în sezonul rece, când o răceală ne poate împiedica să ne spălăm părul des. Astăzi vă propun varianta de șampon uscat Marrakech, cu parfum oriental. Flaconul de 200 ml poate fi comandat de AICI, la prețul de 17 lei.


   Pentru o îngrijire completă a părului, vă recomand Gama Wella Professional Brillance, ce include câteva produse profesionale absolut grozave, destinate îngrijirii părului subțire, normal și vopsit. Toate produsele din această gamă sunt disponibile AICI, cu prețuri cuprinse între 32 lei și 99 lei. Veți găsi șampoane, balsamuri, precum și măști de păr intens hidratante.

2 comentarii:

  1. Foiarte faine si grozave toate produsele, sa te bucuri de ele.
    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza si pe mine trusa cu rujuri de la Boujours.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...