miercuri, 9 noiembrie 2016

Ceaiuri pentru o zi la birou


 Săptămâna noastră se împarte între zilele de muncă și activitățile de weekend. Cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem la birou, unde ducem la bun sfârșit diverse sarcini ce necesită nu doar energie, ci și concentrare. Uneori avem nevoie de un energizant cu efect rapid, astfel că ceașca de cafea reprezintă prima opțiune, dar vă recomand să înlocuiți cafeaua cu o infuzie de ceai negru, mai ales că acesta are un conținut destul de ridicat de teină, echivalentul cofeinei. Avantajul teinei este acela că se elibereaza treptat, iar nivelul de energie oferit durează mai mult timp decât in cazul cofeinei din cafea.  Poți încerca un ceai negru dintre sortimentele de AICI, ținând cont de preferințele tale

      Perioada de după masa de prânz este, probabil, cea mai puțin productivă și pofta de lucru este tot mai scăzută, ca semn al instalării oboselii. Pentru o mai bună concentrare și revigorare după masă, poți să bei o ceașcă de ceai negru Pu Erh, un ajutor eficient pentru o digestie ușoară. O dată cu oboseala scade nivelul de energie și apare pofta de dulciuri, iar mulți dintre noi au prin sertare diverse gustări, batoane de ciocolată sau bomboane. O alternativă la pofta de dulce este ceaiul Oolong, un ceai cu aromă naturală florală, ușor dulceag, disponibil AICI în sortimente apetisante.

     O altă alternativă este ceaiul Rooibos, un ceai fără teină, foarte eficient în eliminarea tensiunii acumulate după o zi de lucru. Ceaiul Rooibos este disponibil AICI în sortimente simple, tradiționale, sau în sortimente îmbogățite cu mere, vanilie sau căpșuni.

    Chiar și la birou putem prepara ceaiul simplu și rapid, fie folosind filtre de unică folosință (vezi aici), fie optând pentru o o cană cu infuzor și capac. Dacă vrei să împarți o cană cu colegii de muncă, poți opta penru filtrele de dimensiunea M, concepute special pentru ceanice.


Un comentariu:

  1. Ce faina e poza de sus. :)
    Eu de obicei prefer cafeaua, la birou imi este estentiala, sunt o mare bautoare de cafea. Da-mi suficienta cafea si iti mut munti, pot sa completez orice job, orice sarcina.
    Ceai beau doar cand sunt racita. :))))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...