luni, 15 mai 2017

Cosmetice noi :)


     Astăzi vorbim din nou despre cosmetice, pentru că în ultima perioadă am consumat o parte dintre produsele pe care le aveam și trebuia să le înlocuiesc cu altele noi. Deși nu sunt o cumpărătoare înrăită de produse cosmetice, găsesc de fiecare dată ocazia să mă răsfăț cu ceva nou, chiar dacă nu am neapărată nevoie de produsul respectiv. 

     În ultimele 2 săptămâni am strâns câteva cosmetice noi pe care nu le-am mai folosit înainte, deoarece am simțit nevoia să experimentez ceva diferit. Apropierea verii îmi provoacă un dor nebun de părul blond, momentan părul meu fiind un șaten deschis, natural. Deși părul meu este destul de uscat și încă degradat chiar dacă am tuns mai bine de 10 cm din lungime, am un chef nebun să mă întorc la blond. Am dat târcoale de câteva ori standului de vopsele de păr din magazinul DM, iar în cele din urmă mi-am luat o cutie de vopsea Wellaton - nuanța 12/1. N-am îndrăznit încă să mă vopsesc, nu aștept un eveniment anume, ci aștept să fie o chemare de moment. Pentru orice eventualitate, acum am vopseaua la îndemână. Am plătit 17 lei pentru o cutie, era la reducere de la 32 lei.

    Tot pentru îngrijirea părului mi-am luat Spray-ul cu sare de mare Tony&Guy Casual Texturing Spray, după ce o prietenă dragă m-a înnebunit cu noua ei pasiune pentru acest produs de styling. Recunosc că folosisem o singură dată acest tip de spray de păr și nu am fost deloc impresionată, mi s-a părut că încarcă firul de păr și nu îl face nicidecum spectaculos. La insistențele ei, am zis să-i dau o a doua șansă, așa că voi folosi mai des spray-ul cu sare de mare de acum înainte. Revin cu impresii sincere după o perioadă de folosire. Am comandat spray-ul de la Aoro, unde am găsit cele mai bune prețuri la produsele Toni&Guy - detalii AICI.

   Îmi plac fondurile de ten cu acoperire medie și aspect natural, care creează un efect de iluminare a tenului. Am zis să-i dau o șansă Fondului de ten Wake me Up de la Rimmel și după câteva folosiri pot spune că mă înțeleg foarte bine cu el și îmi place cum arată pe fața mea. Este un produs cu efect de iluminare ce împrospătează aspectul pielii. Un plus pentru faptul că are factor de protecție solară. Eu am optat pentru nuanța 203 True Beige, este o nuanță mai închisă dar eu m-am bronzat destul de tare deja. Toate nuanțele sunt disponibile AICI, la prețul de 35 lei. Revin curând cu un review detaliat.

   De fiecare dată după ce stau la bronzat folosesc un produs after-sun pentru a calma pielea. Mi s-a consumat produsul after-sun pe care îl foloseam, așa că acum m-am gândit să încerc Uleiul de cocos Solaris pe post de after sun. Partea grozavă este că se poate folosi și pentru păr, așa că am rezolvat și problema pielii, cât și a părului după expunerea la soare. Folosesc de mult timp ulei de cocos și mă bucur că Solaris a scos acest ambalaj mai practic, din plastic, ce poate fi transportat cu ușurință în bagajul de vacanță. Cu siguranță voi mai cumpăra acest ulei de cocos în flaconul cu pompiță, îl puteți comanda și voi de AICI, la prețul de 22 lei.

    Primăvara și vara sunt perioadele din an când îmi place să-mi colorez unghiile. De obicei, nu reușesc să păstrez oja pe unghii datorită activității mele, însă în sezonul cald profit de vacanță și port unghiile frumos colorate, chiar dacă mereu le am scurte sau foarte scurte. Lacurile de unghii profesionale Cupio sunt cele mai recente achiziții pentru manichiură, am luat 3 nuanțe simpatice și un tratament pentru unghii. Cupio este un brand 100% românesc care are o groază de produse profesionale în portofoliu, iar prețurile sunt foarte convenabile. Dacă vă interesează, găsiți AICI lacurile de unghii, la prețul de 15 lei pentru o sticluță. Cât de curând voi face un review al acestor oje.

Un comentariu:

  1. Sa le folosesti cu drag!

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...