vineri, 6 aprilie 2018

Rochii de primăvară sub 80 lei


            
        Vremea este din ce în ce mai plăcută, semn că primăvara și-a intrat în drepturi. Pe stradă, femeile de toate vârstele includ tot mai des rochii și fuste în ținutele lor. Temperaturile în creștere ne permit să ne bucurăm de aceste piese vestimentare feminine, de aceea astăzi am pregătit o selecție de rochii pentru sezonul cald, la prețuri mai mici de 80 lei.

        Dacă dispuneți de un buget limitat sau dacă nu obișnuiți să plătiți mulți bani pentru o haină, vă recomand outletul BrandCircus, cu care eu am o experiență plăcută de câțiva ani. Am făcut o selecție de rochii ce pot fi comandate online, direct de pe calculator sau telefon. Produsele sunt livrate prin curier rapid, în 1-2 zile lucrătoare.

       Rochiile din selecție aparțin brand-ului britanic Glamorous (puteți vedea toate modelele AICI), un brand ce ne pune la dispoziție o mare diversitate de rochii, cu croieli, imprimeuri și lungimi pentru toate siluetele. Produsele lor sunt disponibile și pe Asos.com, la prețuri mai mari decât cele din outlet. Am profitat totuși de acest lucru pentru a vă arăta pozele originale ale hainelor, pentru a vedea exact detaliile acestor rochii frumoase:


^Rochie bleu cu broderie (disponibilă AICI) - 80 lei


^Rochie midi cu broderie (disponibilă AICI) - 80 lei


^Rochie neagră cu broderie (disponibilă AICI) - 75 lei


^Rochie albă cu broderie florală (disponibilă AICI) - 80 lei


^Rochie albă cu imprimeu floral (disponibilă AICI) - 75 lei



^Rochie fucsia (disponibilă AICI) - 75 lei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...