marți, 11 iunie 2013

Ținuta zilei: Bluză verde + Fustă înflorată


    Săptămâna trecută am primit o bluziță nouă de pe Oasap.com, însă nu am avut timp până acum să scriu postarea ca să vi-o prezint. Bluzița este de culoare verde-olive, ceea ce nu m-a încântat foarte mult, deoarece această culoare nu se potrivește cu tenul meu și mi se pare ușor monotonă. Deși culoarea bluzei de pe site este similară culorii bluzei primite, nu știu de ce am trăit cu impresia că va arăta altfel: gen, un verde deschis, verde-praz (nuanța trecută era light green). 
    Acum îmi pare rău că nu mi-am ales altă culoare, roz sau ivoire, cu siguranță mi-ar fi plăcut mai mult, pentru că design-ul bluzei este foarte simpatic, cu volănașe și o fundiță aplicată. Bluza este chic, plus că se închide la spate cu năsturași, ceea ce îi oferă un plus de feminitate, în opinia mea. 
   Eu am ales măsura M, deși mă situez între XS-S la mărimi, pentru că îmi place ca topurile să fie un pic mai lărguțe,mi se pare că arată mai frumos pe corp. În plus, prefer să aleg măsura M la cămăși de chiffon ca aceasta. Pentru mai multă siguranță, verificați tabelul de măsuri, înainte să vă comandați ceva.

Am purtat:
Bluză verde Oasap.com
Sandale Miniprix
    
    Outfit-ul pe care am ales să vi-l prezint în această zi este unul lejer, de vară, cu influențe florale. Am combinat bluzița verde cu o fustă cu imprimeu floral. Fusta o am de vara trecută și am purtat-o o singură dată, pentru că nu este singura în acest gen pe care o am. Este o fustiță simpatică, potrivită pentru un look casual, pentru plimbări prin parc, o ieșire la film sau o sesiune lejeră de cumpărături. În picioare am ales să port o pereche de sandale de culoare maro, cu tocuri medii. Sandalele acestea sunt comode și avantajul lor este că sunt versatile și pot fi combinate în mai multe moduri. Am mai optat pentru două brățări late, pentru că sunt accesoriul meu preferat.
    Voi ce ținute aveți pregătite pentru vara aceasta? Veți opta pentru fuste scurte, sau optați pentru pantalonașii scurți /salopete/ maxi skirts?
     Vă doresc multă inspirație!








4 comentarii:

  1. Foarte 'varatica' tinuta. Si te prinde de minune.
    Tu si sora ta sunteti doua fete tare frumoase si dragi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi Dear,

    You have a wonderful style and I would like to
    invite you to join www.STARPIQ.com

    It is a New Fashion Community where you can share your looks and get stars from bloggers, editors and fashion stylist/designers.

    Hope to see you soon on STARPIQ

    Have a great evening,

    Nicoleta

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you for your invitation, Nicoleta. I will join this community asap. Kisses

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...