duminică, 10 noiembrie 2013

Cum mi-am pedepsit iubitul !


    Cine mă cunoaște, știe că sunt o fată cuminte! Dar când vine vorba de o seară fierbinte, credeți-mă că lucrurile stau cu totul altfel. Dar cum bărbaților le plac fetele rele, indiferent dacă se dau sensibili sau romantici, uneori este bine să îi pedepsim pentru mofturile acestea.
    Când vine vorba despre lenjerie intimă, îmi place să aleg modele feminine, diafane, care să mă pună în evidență fără să mă facă vulgară. Deși dacă ar fi să pun întrebări în rândul persoanelor de sex masculin, mai mult ca sigur că un costum de latex este  considerat a fi mai atrăgător decât un body dantelat. Însă dacă ei vor fete rele, atunci este bine de știut că fetele rele fac ce vor, așa că modelele de lenjerie mi le aleg singură, pentru a mi se potrivi și a mă simți sexy în ele.

    În materie de lenjerie sexy, site-ul meu preferat este SevenSins, deoarece au foarte multe modele de lenjerie intimă, body-uri și costumații perfecte pentru o noapte fierbinte. Sau pentru mai multe. Pe lângă acestea, aici se găsesc tot felul de accesorii care să completeze look-ul cel mai sexy cu putință.
    Și vă spun că au de toate, chiar și pentru fete cuminți. M-am convins de una singură, când mi-am comandat un frumos body alb, cu model floral discret. Când a ajuns, împachetat în hârtie și ascuns cu grijă într-o cutie colorată, am văzut în el arma perfectă pentru a-mi pedepsi iubitul. De ce să-l pedepsesc? De ce nu? Știm cu toții că bărbații au păcatele lor și, uneori, mai sunt și pedepsiți pentru ele.




    Așa că m-am pus pe treabă, în dormitor. Am îmbrăcat cu grijă body-ul alb, din material fin, care era ca o atingere de spumă dantelată, apoi am ales o fustă bodycon tot de culoare albă și am început să mă aranjez. În fața oglinzii, buclele se resfrângeau pe umerii goi, în irizațiile delicate de pe bretelele pline cu strasuri ale body-ului. Și în această strălucire discretă, aerul meu retro se contura o dată cu buzele colorate într-o nuanță vie de roșu. Un strop de parfum , și gata! V-am spus deja că pentru a fi sexy nu trebuie neapărat să fii vulgară...


     Eram pregătită pentru a pedepsi pe cineva! Să nu vă imaginați că dacă m-am îmbrăcat în alb voi fi un soi de îngeraș. Nu, în niciun caz. În seara asta, fata aceasta cuminte va fi foarte, foarte rea! Nu mă voi lăsa până nu-mi voi pedepsi iubitul pentru ale sale păcate, și nu doar pentru unul, ci pentru toate șapte!
   Și chiar dacă am ales să port aceste mănuși dantelate, nu le voi folosi decât pentru a-mi face intrarea. Dantela diafană din care sunt confecționate se potrivește perfect cu look-ul meu retro, îmi plac mult și volănașele romantice, dar adevărul este că, atunci când vine vorba să pedepsesc pe cineva, nu mă port deloc cu mănuși. Ai păcătuit, ești pedepsit și gata! Pur și simplu, nu sunt genul de persoană cu care să ajungi la un compromis.


          - Știu că n-ai fost deloc cuminte, băiat rău ce ești! Spune-mi toate păcate tale, pentru a te scuti de suferință!
          - Păi...
          - N-ai început deloc bine. Și ar fi de preferat să nu mă minți, păcătosule mic!
          - Ieri la muncă m-am mândrit că iubita mea, adică tu, are cei mai frumoși ochi.
          - Aha, mândrie! Continuă...
          - Astăzi m-am înfuriat că mi-ai scos cămașa albă în loc de cea lila. Săptămâna trecută, când m-ai pus să duc gunoiul, m-am furișat și m-am uitat la meci.
          - I-auzi, mânie și trândăvie, continuă!
          - Păi...am băgat un bilet la Loto, poate câștig și ne luăm o mașină nouă. Și s-ar putea să fi băut mai mult de-o bere cu băieții în seara asta, nici nu mai știu. Și s-ar putea să fiu și un pic invidios pe Dinu de la muncă; nevastă-sa cică și-ar fi băgat niște silicoane mișto...
         - Ca să vezi! Până acum am numărat doar șase, îmi ascunzi unul.
         - Nu îl ascund, doar că sunt pe cale să prea...iubesc !

    Să știți că nu e deloc greu să scoți adevărul de la un păcătos, atunci când ai la tine arma potrivită. Probabil ați văzut că la body nu doar bretelele din strasuri strălucesc. Mai e acolo jos, ceva strălucitor, aproape hipnotizant. Și nu știu cum se face, dar a avut  puterea de a scoate adevărul de la iubitul meu într-o clipă.
   Ahh, și să nu uit de instrumentul meu de pedepsit: terifiantul Puf de gâdilat, care în loc de durere, poate provoca multă plăcere.







     Pregătește-i și tu persoanei iubite o supriză fierbinte, și alege cele mai sexy modele de lenjerie intimă. Devino fanul paginii SevenSins și descoperi super oferte de Black Friday!

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...