duminică, 26 ianuarie 2014

Cele mai recente achiziții

   Astăzi a venit vremea să vă prezint ce achiziții am mai făcut în ultimul timp, mai exact în ultima lună, în care am cheltuit mai mult decât mi-am propus și am văzut cum economiile mele s-au diminuat considerabil. Dacă de obicei sunt destul de calculată, mai ales că am destule haine și cosmetice, luna trecută s-a întâmplat să cad pradă mai multor ispite. Deja mi-am făcut o adevărată colecție de pulovere, cele mai multe dintre ele sunt în culori pastelate, cum sunt cele de mai jos.


  Puloverul bej cu broderie l-am luat de pe Oasap.com, și l-am purtat de multe ori până acum, devenind rapid unul dintre preferatele mele.  Chiar dacă nu aveam prea multe așteptări, m-a surprins calitatea lui, mai ales că s-a comportat foarte bine după prima spălare. Cât despre puloverul cu dungi, mai am unul similar, numai că dungile sunt verzi și probabil vă amintiți de el, pentru că vi l-am prezentat într-un outfit acum ceva timp. Mi-a plăcut materialul moale și lejer, așa că am mai comandat unul, numai că acesta este un pic mai scurt.



  
   Bluzița bej era trecută și în wishlistul aniversar, așa că am reușit să o bifez. Deși în pozele de pe site mi se părea mai simpatică, în realitate nu sunt chiar așa de mulțumită de ea. De ce? Pentru că deși știam că are croiala high-low, în partea din față este cam scurtă, iar materialul din față este un tricot foarte subțire și transparent, care lasă totul la vedere. Are și un avantaj ,și anume acela că va fi ușor de asortat datorită culorii.


   Pantalonașii scurți din piele ecologică m-au cucerit de la prima vedere și am stat ca pe ghimpi până i-am comandat, de teamă să nu se epuizeze stocul. Văzusem în imagini că sunt hot pants, dar speram că poate manechinul este mai slab și îi are ridicați mai sus. Din păcate, m-am amăgit singură, pentru că pantalonașii deșii au talia înaltă, vin ca niște chiloței. I-am purtat, dar mă gândesc să îi modific cumva, ca să-i pot purta la vară fără probleme.


   Într-o postare mai veche vă povesteam despre rochiile bandage, unele dintre cele mai frumoase modele, în opinia mea. Marea mea problemă este că nu mă simt deloc bine în aceste rochii, pentru că sunt foarte mulate și simt că mă strâng și nu mă lasă să respir. Cu toate astea, am căzut pradă ispitei și mi-am comandat o rochie bandage dress mentolată, cu aplicații metalice aurii în partea din spate.. Materialul este de foarte bună calitate, iar rochia urmează liniile corpului. 


   Dintr-un magazin local, un fel de outlet de accesorii, deși e ușor exagerat termenul, m-am ales cu câteva bijuterii pe care le-am purtat în câteva rânduri și care mi-au devenit dragi. Toate bijuteriile sunt de la branduri cunoscute, însă fac parte din colecții mai vechi. M-am oprit la un inel de culoare bronz cu camee pastelată și strasuri de culoarea chihlimbarului. Îmi plac inelele ajustabile și le evit pe cât de mult posibil pe cele fixe, mai ales când le comand de pe internet.


    De când am devenit roșcată sunt cu ochii numai după lucruri verzi, deși nu mi-am cumpărat prea multe. Până la urmă m-am ales cu acești cerceluși cu aspect vintage, cu discuri din sidef. Nu au ieșit prea bine în poză, dar mie mi se par tare drăgălași și se potrivesc de minune cu noua culoare a părului.


   Când am văzut acest colier am oftat pentru că mi-aș fi dorit să găsesc două la fel și să le transform într-o pereche de cercei. Dar cum nu am fost atât de norocoasă, am rămas la colierul cu inimioară și lacrimi metalice, care are un lănțișor subțire, dar destul de rezistent.


   De pe BeSpecial.ro mi-am ales un frumos ceas argintiu cu floricele roz. Chiar dacă brățara îmi era largă și ceasul aproape că îmi scăpa de pe mână, am reușit să-l ajustez și să-mi vină perfect. Pe site era disponibilă și varianta pe bleu, la fel de simpatică și de ușor de asortat. Mi-ar plăcea și această variantă, deoarece este un accesoriu delicat și feminin. 
   M-am răsfățat și cu un ruj de la cunoscutul brand BellaPierre. Pe site era disponibil doar în trei nuanțe, iar eu am ales-o pe cea mai deschisă, numită Catwalk. Rujul este într-o nuanță nude, foarte naturală. Voi reveni cât de curând cu un review al acestui produs cosmetic.


    Și chiar dacă nu aveam nevoie de un parfum, am mai bifat încă ceva de pe lista de dorințe aniversară, mai precis setul parfumat Parlez-moi d”Amour de la John Galliano. Am comandat setul de pe Strawberrynet.com și chiar dacă a fost un blind-buy am avut norocul să mă îndrăgostesc imediat de aroma sa floral-fructată. În comandă am mai avut două geluri de păr profesionale Jonathan, aflate la promoție, care au ajuns la iubitul meu, pentru că eu nu prea folosesc produse de styling deoarece am părul subțire și se îngrașă oricum mult prea repede.
  
   Voi ce achiziții ați făcut în ultima perioadă sau ce anume plănuiți să vă cumpărați în viitorul apropiat?

8 comentarii:

  1. Cat de frumos iti vine puloverul bej cu broderie, e adorabil <3
    Imi plac mult si accesoriile, mai ales colierul :D
    In outfit-ul prezentat de tine cu pantalonii, nu pareau atat de scurti, chiar am crezut ca ti-ai luat altii la fel, dar mai scurti :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaaii, Cris, mulțumesc mult! Puloverul este printre preferatele mele, pentru că e versatil și broderia îl face deosebit.
      Da, pantalonasii sunt super scurti, eu i-am lăsat mai jos pentru ca au talie inalta si nu am vrut sa arat mega pornache :))

      Ștergere
  2. Sunt toate tare simpatice! Să le folosești pe toate cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute puloverasele. Paltonilor scurti le poti pune niste dantela neagra sa incerci sa faci sa para mai lungi. Sa le porti cu placere. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, Maya!
      Foarte util pontul tău, însă trebuie să găsesc o dantelă mai groasă, nu din aceea transparentă, pentru că altfel nu rezolv nimic :))

      Ștergere
  4. Pantalonii sunt decupati prea tare, dar are un imprimeu asa de fain.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Mihaela, imprimeul este superb, m-am înrăgostit de el la prima vedere, însă croiala m-a dezamăgit profund :(

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...