vineri, 7 martie 2014

Mărțișoare practice de la Miniprix



   Fac ce fac și îmi mai comand câte ceva de pe Miniprix (CLICK AICI), pentru că efectiv nu mă pot abține când văd prețurile mici pe care le practică, având în vedere și calitatea, precum și gama variată de produse pe care le oferă. De fiecare dată am grijă să depășesc pragul de 100 lei, pentru a beneficia de transport gratuit și a nu mai plăti taxa de 14 lei aferentă acestuia. În ultima comandă am avut incluse mai mult „mărțișoare practice”, pentru că am zis să nu mă prindă primăvara fără noi achiziții. Probabil ați observat deja că cei de la Miniprix și-au extins de mult timp categoriile de produse, având disponibile nu doar haine și încălțăminte, ci și cosmetice, electrocasnice, cărți și obiecte decorative.
    Am plasat comanda în ideea de a-mi cumpăra o umbrelă nouă- un Mărțișor necesar având în vedere cum a debutat luna martie, pentru că mă așteptam ca începutul primăverii să fie mai ploios. Inițial am vrut un model mai colorat, dar sora mea m-a certat și mi-a zis măcar la umbrelă să renunț la imprimeuri și culori țipătoare. M-am conformat și mi-am ales o umbrelă de culoare verde închis, care a costat 29 lei; alegerea s-a dovedit a fi una bună pentru că oricum am văzut prin oraș multe umbrele colorate, dar a mea mi s-a părut cea mai frumoasă!


    Când am văzut cosmeticele Kallos pe site mi-am amintit de primii ani de liceu când foloseam masca de păr cu placentă și eram mulțumită de calitatea ei. Pe atunci mi se părea nu neapărat scumpă, dar aveam ca bani de cheltuit pentru o lună numai alocația, adică vreo 24 lei (până s-a mărit la 40 lei, o adevărată „avere”). Prețurile produselor mi se par foarte bune, așa că nu am stat pe gânduri și mi-am luat o mască de păr și un fixativ. Masca este practică, având un dispozitiv care asigură un consum economic al produsului, iar fixativul este foarte mare, miroase plăcut și cred că îmi va ajunge tot anul, pentru că nu folosesc decât rar produse de styling și atunci cu măsură, căci am părul fin și se îngrașă ușor. 
    Pe site sunt câteva zeci de produse Kallos disponibile. Voi ați folosit vreodată cosmetice marca Kallos sau sunt singura nostalgică?

 
   Am dat iama și în categoria de alimente, de unde mi-am ales un borcan de gem de căpșuni, pentru care am făcut o pasiune nebună în ultima vreme. Când am văzut în magazinul online, nici n-am stat pe gânduri și l-am adăugat repede în coș. Când am mâncat prima linguriță am regretat că mi-am comandat un singur borcan, mai ales că prețul de 13 lei este mai mult decât decent având în vedere cât de delicios este gemul. Tind să cred că am devenit un ursuleț pofticios, dar din când în când mă pot răsfăța cu un produs natural cu o aromă aparte.


   Dacă v-ați propus ca în luna aceasta să fiți mai cumpătate, nu vă supărați pe mine că vă arăt acești pantofi tentanți, dar pur și simplu nu m-am putut abține să nu vă arăt și vouă noua colecție de pantofi din piele naturală lucrați manual de pe Miniprix. Mi se par încântători și am de gând să recurg la o metodă neortodoxă, incluzându-i pe lista de dorințe pentru ziua mea onomastică din aprilie, poate printr-un miracol divin cineva drag mie îmi va cumpăra una dintre perechile de mai sus. Merit, pe onoarea mea!


  Nu mi-ar displace nici una dintre variantele low-cost, pentru că nu sunt pretențioasă din fire și apreciez o pereche frumoasă de pantofi, indiferent de prețul de pe etichetă. În categoria de pantofi cu toc înalt am găsit câteva perechi cu prețul sub 80 de lei, pe care aș prefera să le primesc de Mărțișor, în locul unui buchet de flori ori al unui accesoriu pe care nu-l pot purta decât o lună pe an.

    Dacă vă tentează ceva de pe site, nu uitați de aplicațiile miniPRIX:
App Store - https://itunes.apple.com/us/app/miniprix/id687689794?ls=1&mt=8 
G-Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.miniprix.android.app

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...