joi, 9 iulie 2015

Colier din argint cu nume, personalizat


   Sunt o mare iubitoare a lucrurilor personalizate și nu mă gândesc de două ori când vine vorba de ceva care trebuie să mă reprezinte, să fie cu adevărat al meu. Femeile, în special, au o preferință aparte pentru obiectele de suflet, pe care le îngrijesc cu atenție și care se transformă în lucruri neprețuite. Din acest motiv, colierele personalizate sunt o bijuterie pe care pur și simplu nu o pot refuza!
   De când am văzut colierul din argint cu nume în magazinul online Online Bijoux, mi-am spus că am și eu nevoie de unul. Neapărat! Mai ales că prețul este rezonabil, iar colierul delicat din argint rodiat va ține suspendat numele meu la baza gâtului, astfel că-l pot purta cu mine oricând și oriunde. Ce poate fi mai plăcut de atât?

   Îmi place faptul că acest colier este ajustabil, astfel că lungimea lui oscilează între 42 și 50 cm, în funcție de cum alege să-l poarte fiecare femeie. Mie mi-ar plăcea să-l prind mai scurt, să se vadă frumos pe decolteul bluzelor și al rochiilor, strălucind discret.

   Acest gen de colier cu nume este și un cadou potrivit pentru o prietenă dragă, soră, iubită, soție sau mamă. Cu siguranță că gestul va aduce o mare bucurie celei care va primi un colier atât de frumos, pentru că v-am mai spus că femeile adoră obiectele cu semnificație, personalizate.
   În plus, faptul că este confecționat din argint vă oferă garanția că ați mers la sigur și ați evitat o posibilă alergie a persoanei destinatare la metalele ce conțin nichel. Argintul este un metal sigur, care nu provoacă alergii și pe care foarte multe femei îl poartă deoarece este de bun gust și rezistă foarte bine în timp.

   Din categoria coliere argint, mi-au mai atras atenția câteva coliere, unul mai frumos ca celălalt. Sunt convinsă că-mi veți da dreptate imediat ce veți vizita magazinul Online Bijoux! Îmi plac în special colierele finuțe, cu lănțișor subțire și un pandantiv frumos. Acestea sunt ușor de accesorizat la diverse ținute și pot să le port întreaga zi la gât fără probleme.
   Pentru ținutele mai elegante, mai șic, prima mea alegere ar fi un colier cu lanț subțire și un pandantiv cu pietre strălucitoare, care să capteze atenția. Orice rochie va părea mai specială cu un astfel de accesoriu feminin. Iar dacă la o cină romantică sau la o petrecere îmi place să port coliere mai speciale, când port ținute de birou, office, aleg întotdeauna un colier discret, care să se vadă frumos prin cămașa deschisă puțin.
 
   Voi ce tipuri de coliere preferați? Ați purta un colier personalizat cu numele vostru?

4 comentarii:

  1. Nu prea port lantisoare de obicei,dar imi place ideea :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac foarte mult si mie lucrurile personalizte! De cand am vazut serialul Sex and the city de atuncea vreu si eu in lantisor cu numele meu.


    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi amintesc ca am vazut si eu in sex and the city si de-atunci mi-a suras ideea :-D

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...