luni, 10 august 2015

Ținuta zilei: Bluza cu broderie și pantalonii scurți


   Bluzele cu broderie, în culori deschise, alb, ivoire sau bej, sunt favoritele mele pentru ținutele de vară. Le aleg deoarece sunt versatile și arată bine în fel și fel de combinații, dar mai ales cu haine pastelate, care sunt nelipsite din garderoba mea estivală. Când plec în vacanță, din bagajul meu nu lipsesc bluzele brodate, de obicei iau 2-3 la mine, ca să le alternez cu ușurință. Mă ajută să creez ținutele fără să-mi bat capul, iar aspectul final este unul feminin, șic, îngrijit. Datorită broderiilor încărcate, aceste bluze sunt piese-cheie ale unei ținute, iar restul elementelor pot fi articole basic.

   Trebuia să vă arăt bluza mea cea mai dragă, pe care mă mir cum de am reușit să o ascund până acum, pentru că o port destul de des. Ați mai văzut-o, poate, în pozele mele din vacanță, deoarece în ultimul an nu a lipsit din nicio vacanță în care am fost. O am de un an și ceva și aș purta-o întruna, în special în sezonul cald, deoarece are un model deosebit, iar materialul este de cea mai bună calitate și s-a păstrat foarte bine în timp, chiar dacă pare mai firavă. 

Am purtat:
Geantă handmade EV


   Dacă pentru multe persoane hainele cu broderie ori dantelă par demodate, oldies, ori chiar sunt comparate cu perdelele, personal consider că sunt cele mai frumoase articole vestimentare și de fiecare dată când pășesc într-un magazin fizic sau navhigez pe un site online, hainele dantelate sunt primele care îmi sar în ochi. Nu este de mirare că sora mea mă tachinează de fiecare dată când are ocazia că am strâns mult prea multe dantelării și că ar fi cazul să le împart cu alții.

    Bluza mea a fost o dorință arzătoare, dar astăzi nu știu dacă aș mai da atâția bani pe ea, mai ales că există atâtea alternative mai accesibile care preț. În ultima perioadă mi-am achiziționat bluze cu broderie numai din magazinul SheIn, unde am găsit de fiecare dată o ofertă generoasă de modele, la prețuri bune- nu am dat niciodată mai mult de 80 lei pe o bluză din dantelă. Iată câteva sugestii pentru cine este interesat de acest tip de bluze feminine:


 
    Cu pantalonii scurți lucrurile stau simplu. I-am achiziționat acum aproape un an, pe timp de toamnă, însă abia acum i-am scos la prima purtare și m-am simțit senzațional în ei. Motivele pentru care i-am comandat au fost modelul aparte și materialul superb, într-o nuanță discretă de roz. Pantalonii cu croiala aceasta relaxată, tipică modelului cullotes, sunt extrem de confortabili; m-am simțit în ei ca într-o fustă lejeră, doar că n-am stat cu grija că o să îi zboare vântul și-o să-mi lase lenjeria la vedere.
    Pantalonii au talia puțin mai înaltă, lucru care-mi place mult, plus buzunare laterale foarte încăpătoare, așa că am adoptat deseori o atitudine mai masculină și...mi-am afundat mâinile în buzunare, contemplând la frumosul tablou montan ce se desfășura în fața ochilor mei, de la înălțămile Castelului Cantacuzino din Bușteni, locația unde am făcut acest fotografii.
    Poate vi se pare prea mult faptul că am combinat bluza dantelată cu pantalonii aceștia brodați, plus espadrilele care și ele sunt brodate. În plus, geanta făcută de mine are și ea o aplicație din broderie. Dar pentru mine detaliile acestea nu înseamnă niciodată prea mult și consider că cel mai important este să ne îmbrăcăm așa cum ne place, pentru a ne simți bine în pielea noastră.


   Geanta tote bag este ideală atunci când merg să mă plimb și vreau să iau cu mine aparatul foto, un fruct sau o gustare și o sticlă de apă ca să rămân hidratată. Este suficient de încăpătoare cât să ascundă o carte bună pentru un popas de un ceas pe o bancă sunt un pâlc de umbră.
   Iar pentru zilele de vară când știu că am mult de mers, ori că o să fac o plimbare relaxantă, aleg întotdeauna espadrilele, un hibrid între încălțămintea sport și balerini. Sunt casual și pot fi integrați cu ușurință în diverse ținute, așa că nu vă temeți să vă alegeți o astfel de pereche de pantofi. De la prima încălțare veți simți o relaxare totală, lucru care mie mi se întâmplă de fiecare dată, motiv pentru care am strâns vreo 5-6 perechi de espadrile în ultimul an.

   O ultimă mențiune țin să fac, referitoare la ochelarii de soare. Inițial mi-am dorit o pereche de Ray Ban, model Master Club, însă în cele din urme am zis să încerc o alternativă mai accesibilă ca preț. Această alternativă o reprezintă ochelarii Polaroid, care excelează ca și calitate, au filtru UV și rezistă bine în timp. Prețurile sunt vizibil mai mici decât la Ray Ban, iar diversitatea modelelor ne permite să alegem forma potrivită pentru chipul nostru. Desigur, optați de fiecare dată pentru modelele originale, deoarece acestea nu se zgârie decât foarte, foarte greu. Eu i-am comandat pe ai mei de AICI.


Seek Out Fashion Inspiration!
There Is Always A Suitable Dress In SheIn!

Buy  1  Get  1  50% OFF 

Ends: August/13 here: Seek Out Fashion Inspiration (vezi aici)!



6 comentarii:

  1. Este superba tinuta si iti sta foarte bine <3 Bluzita este deosebita :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca amandoua aveti la fel de multe hainute dantelate si frumoase, mereu am minunez cand le vad la voi :D
    Foarte draguta combinatia, it vine super :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tinuta! Imi place foarte mult! <3
    Pupici!

    p.s. Pozele sunt facute la Busteni, nu? :)

    http://madebyirinar.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Irina :)

      Am scris și în text că pozele sunt făcute la Bușteni, la Castelul Cantacuzino :)

      Ștergere
    2. hi hi..scuze, cred ca mi-a scapat :))

      Ștergere
  4. Din cate am vazut, dantela revine in forta si chiar daca nu ar fi asa, important e cu ce iti vine bine, iar tinuta aleasa ti se potriveste de minune. :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...