joi, 10 martie 2016

6 Articole esențiale pentru Primăvară


     Începutul primăverii și trecerea de la sezonul rece la cel cald îmi dă un chef nebun de shopping. Simt că garderoba mea are nevoie de un suflu nou, iar această necesitate de împrospătare este sporită de ideea că voi petrece mai mult timp afară, în aer liber, bucurându-mă de vremea plăcută. Vi se întâmplă și vouă la fel?

   În materie de modă, primăvara este anotimpul care are câteva piese vestimentare esențiale, pe care orice femeie ar trebui să le poarte, tocmai pentru că ele duc cu gândul la mișcare, la plimbări, la activități relaxate în aer liber. Adevărul este că, după o iarnă lungă, cu toții suntem în căutarea unor ținute relaxate, lejere, în care să ne simțim liberi, dar în același timp cool.

   Iată care sunt articolele vestimentare esențiale pentru această primăvară:

1. Trench-ul - este un fashion icon al primăverii, fiind jacheta ideală pentru zilele cu vânt, ploaie, zile cu temperaturi oscilante și suprize meteorologice. În nuanța clasică de camel, trench coat-ul poate fi purtat în fel și fel de combinații, cu lungimea sa ideală, extrem de elegantă și de chic.
******

2. Jacheta de piele - așteptarea a luat sfârșit și putem renunța la paltoane de iarnă. Jacheta de piele este o alternativă destul de călduroasă pentru trecerea de la iarnă la primăvară, deoarece asigură un confort termic ridicat, în ciuda aparențelor. În plus, versatilitatea acestei piese vestimentare ne permite să o purtăm în timpul zilei alături de o pereche de jeans și un pulover subțire, precum și la o ieșire de seară, combinată îndrăzneț cu o rochie sexi.
******

3. Jacheta din denim - își face și ea simțită prezența, mai timid, acum la început de primăvară. Dar parcă vremea ne îmbie să luăm un pulover mai gros doar ca să putem purta această jachetă versatilă, perfectă pentru trecerea de la un sezon la altul. În această perioadă, putem completa jacheta din denim cu o pereche de pantaloni din piele sau cu o fustă din piele întoarsă cu croiala A-line.
******

4. Little Black Dress - prima rochie care are curajul să-și facă simțită prezența în această primăvară! Și, de altfel, soluția ideală pentru o zi la birou, mai ales că este ușor de îmbrăcat și nu duci grija asortării. Pentru un look simplu, poart-o cu o pereche de balerini, iar dacă ai chef de puțină culoare, optează pentru bijuterii opulente.
******

5. Bluza în dungi - personal, mă duce cu gândul la zile frumoase, însorite, la vacanțe pe malul mării, de aceea aleg să port bluze îndungate în zilele calde, când vreau să îmbrac o ținută lejeră. Și pentru a însufleți ținutele de primăvară, designerii ne recomandă să mixăm printurile și să avem curajul să purtăm bluza în dungi alături de carouri sau de printuri florale.
******

6. Tenișii albi - simți că primăvara a venit cu adevărat atunci când încalți perechea favorită de teniși albi. Când pământul este uscat de soarele puternic care te îmbie la o plimbare prin oraș, atunci te gândești fix la tenișii albi, pe care poți să-i asortezi cu orice, chiar și cu rochii sau fuste. Desigur, clasicii vor opta întotdeauna pentru o pereche de blugi și un tricou lejer :)

3 comentarii:

  1. nu am nevoie decat de tenisi albi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa, un trenci scurtut imi trebuie. O jachetuta de blugi, ce urat suna Denim, pentru serile racoroase si o rochita sarafan neagra... cu buzunare. Gataaa. incep sa caut lucrusoare. pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Bifate toate!!! Mai putin rochia neagra! :D
    Trebuie sa gasesc si eu una care sa-mi placa mult!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...