duminică, 17 iulie 2016

Să și citim, măcar duminica!

  
^sursă foto: laurenconrad.com

   Una dintre plăcerile mele din timpul verii este să stau relaxată la umbră, citind o carte interesantă. Ori de câte ori îmi permite timpul, mă refugiez în paginile unei cărți, detașându-mă de cotidian, de griji, de responsabilități, de oboseală. Weekend-ul, în special, îmi permite să fac ceea ce-mi place, iar cum cititul este un hobby vechi, mereu adaug titluri noi colecției mele de cărți.

    În ultima perioadă, mi-am comandat cărți în special din librăria online Libris, din trei motive:
           - reduceri foarte mari, așadar prețurile sunt atractive
           - livrare rapidă și gratuită indiferent de valoarea comenzii
           - o gamă foarte diversificată de cărți pentru adulți și copii

   Dacă în prezent citesc o carte scrisă de un autor român contemporan, favoritele mele rămân cărțile scrise în perioada interbelică. Desigur, sunt o fire deschisă, așa că de fiecare dată când îmi cumpăr cărți noi, adaug măcar o lucrare ce nu se încadrează în preferințele mele.

   Duminica citim, așa zic eu mereu, este ultima zi din săptămână și se cuvine să ne relaxăm și mintea după ce sâmbăta ne-am relaxat trupul. Plăcerea de a citi este una de neegalat și ne oferă posibilitatea de a trăi o mie de vieți alături de personajele ce ni se dezvăluie în paginile cărților.

    Pentru amatorii de citit, pentru cititorii mari și mici, recomand câteva titluri foarte interesante (nu uitați că livrarea prin curier este gratuită pentru orice comandă!):















Cărți de colorat pentru adulți - anti-stres, anti-anxietate:






Dacă sunteți la prima comandă pe Libris sau nu v-ați abonat încă la newsletter, acum puteți să o faceți și veți primi o reducere de 15% pentru comanda voastră- oferta este disponibilă AICI

Un comentariu:

  1. Inca se mai recomanda Fluturi? Dupa atata timp? Cred ca a auzit toata planeta de cartea asta. M-as opri la Dan Puric, pentru o lectura la umbra.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...