marți, 18 iunie 2013

Ținuta zilei: Crop top și fusta în dungi


       RO: Dacă până acum vă spuneam că am avut parte doar de zile ploioase în ultimul timp, astăzi mă voi plânge de valul de caniculă care mă face să nu vreau să ies deloc din casă. Știu că e vremea numai bună pentru purtat rochițe, fuste și pantaloni scurți, însă simt că mă topesc efectiv sub soare.
             Ținuta de astăzi este una veselă, desprinsă parcă din povești. Fustița în dungi pare împrumutată de la Alice din Țara Minunilor, la fel ca și corsetul cu inimioare. V-am spus într-un post anterior că mi se pare că această combinație de culori, alb-negru-roșu, face ca pielea să pară mai bronzată. Outfitul este unul jucăuș, datorită imprimeului topului, cât și a croielii fustiței, ca o jupă de balerină. În plus, am optat pentru o pereche de sandale la fel de jucăușe, cu fundițe simpatice.

              Voi ce haine jucăușe veți purta în această vară? Tricouri cu mesaje amuzante, rochii și fuste cu imprimeuri vesele, sandale colorate?

      
Top: Asos
               Fustă: EbonyVintage
Sandale: Asos
  



4 comentarii:

  1. Tinuta e foarte cute. Si feminina.
    Insa modelul sandalutelor nu ti se potriveste. Par cu 2 numere mai mari si pica brutal pe piciorusele tale... E doar o parere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place enorm tinuta si cred ca ti se potriveste. Imi plac foarte mult sandalele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte draguta tinuta! Imi place la nebunie topul! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...