miercuri, 29 ianuarie 2014

Review: Crema nutritiva bio cu ulei de avocado și masline Apimond



   Experiența mea cu produsele penru îngrijirea feței Apimond a început acum ceva timp, când  m-am decis să folosesc produse noi pentru ten, în speranța că voi găsi o cremă de față care să se potrivească tenului meu, așa că mi-am ales Crema nutritivă cu ulei de avocado și măsline (Click aici) .
   Am ales acest produs deoarece deși aveam tenul cu tendințe de îngrășare, nu îl simțeam deloc hidratat. Crema de față este destinată persoanelor cu tenul gras sau cu tendințe de îngrășare, având o formulă non-grasă, care oferă hidratarea optimă datorită extractelor de avocado și măsline. Știam că proprietățile hrănitoare ale acestor două ingrediente naturale, însă am testat destule cosmetice pe bază de plante care promiteau marea cu sarea. 


   Crema are o textură aposoasă, datorită formulei non-grase, fiind o adevărată plăcere să o aplici pe piele. Eu o aplic pe pielea feței și pe gât de două ori pe zi, dimineața și seara, după procesul de curățare/demachiere a feței. Crema are o culoare alb-gălbui, însă imediat cum este puțin întinsă pe piele se transformă într-un lichid transparent.
   Deși are o consistență apoasă, este incredibil cât de hiratată rămâne pielea după aplicare, timp de câteva ore, fără a oferi senzația de îngrășare a feței. Dacă aveți tenul cu tendințe de îngrășare probabil ați observat că în momentul în care aplicați o anumită cremă de față aveți senzația de gras, de ten încărcat. Nu este cazul și cu această cremă, care se absoarbe rapid în piele, lăsând-o catifelată și împrospătată. Recunosc că după aplicare, dat fiind faptul că se absoarbe cu o ușurință de necrezut, reaplic crema de cel puțin o dată, pentru că senzația este un foarte plăcută.
    Este o cremă pe care o pot folosi fără probleme ca bază pentru machiaj, deoarece absorbției rapide, care lasă fața netedă, fără o peliculă grasă sau scămuțe, mici
   Prețul unui flacon de 50 ml este de 69 lei. Recipientul este din sticlă dură și este prevăzut cu o pompă pentru o dozare mai precisă. Sticluța este ambalată într-o cutie de carton albă, frumos imprimată.
    Mirosul cremei mi se pare foarte plăcut, în condițiile în care iubesc cosmeticele care miros a plante, natural. Se simte mai mult mirosul de măsline, care este mai pregnant.
   Crema mi-a ajuns pentru o lună și jumătate, timp în care am folosit-o de două ori pe zi, dar v-am mai spus că de multe ori am căzut pradă ispitei de a o refolosi. În concluzie, am fost încântată de acest produs și îmi doresc să îl folosesc și pe viitor sau să testez o nouă cremă de la Apimond, cum ar fi crema de față cu celule stem.
     Această cremă, precum și alte produse cosmetice și apicole, pot fi comandate de AICI.
 

 
    Mai jos aveți lista de ingrediente ale acestei creme de față. Cei de la Apimond garantează că ingredientele folosite provin din agricultura ecologică și că produsele nu conțin ingrediente chimice în parte.



5 comentarii:

  1. Aaaaa, postarea asta a venit la fix! Eu am tenul mixt si, la fel ca tine, nu simt ca vreo crema reuseste sa mi-l hidrateze suficient de bine. Am sa-mi comand si eu aceasta crema!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-am putut fi de folos, Andreea! Crema este foarte bună :)

      Ștergere
  2. Trebuie sa incerc si eu cremele lor! Imi place ca ingredientele folosite provin din agricultura ecologică și că produsele nu conțin prea multe ingrediente chimice.
    http://www.beautybellenotes.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Olivia, si pe mine m-au incantat ingredientele naturale. Iti recomand cremele lor, sora mea a incercat toata gama cu venin de albine si a fost incantata de ea.

      Ștergere
  3. Si eu mi-am cumparat-o duminica dintr-un magazin naturist din Timisoara. Nu stiu de ce este mult mai ieftina decat la ei pe site...Am dat 56 ron.
    De la prima aplicare mi-a placut. Nu pot spune ca vad rezultate, ieri nu m-am dat deloc cu ea,dar atunci cand o folosesc tenul meu(mixt) este mai luminos si fin.

    Eu mai am de la ei samponul antimatreata.Sunt la al doilea recipient si SINCER nu cred ca o sa il mai schimb cat timp aceasta firma o sa existe pe piata!! Am 25 de ani si pana acum nu am gasit un sampon ca acesta. Si schimbam sampoanele odata pe luna. In primul rand ,la fel ca si crema, are ingrediente naturale, in al doilea rand parul imi straluceste foarte tare. Foarte tare, parca am iesit de la coafor.In al treilea rand nu mai am nevoie de balsam de par,desi daca as gasi de la ei mi-as lua ( nu stiu daca fac,mi-e lene sa intru pe site :)) ).Am parul subtire,dar de cand il folosesc parca am mai mult volum.Nu stiu,pur si simplu arata super. Imi place si mirosul si consistenta si culoarea.Parca te speli cu miere pe par ( nu,nu ramane si nu se simte lipicios :)) )
    Daca nu ai incercat acest sampon, iti recomand. Nu stiu ce sampoane mai au,nici nu vreau sa stiu,asta e genial.

    Ps: frumos blogul tau :)

    Delia

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...