marți, 24 martie 2015

Tendințe primăvară: Rochia cu broderie și Jacheta din denim


   V-am arătat săptămâna trecută, în postarea de AICI, minunata rochie din broderie marca Only, pe care am primit-o în comanda Kurtmann. Nu mai știu a câta comandă este din acest outlet online, dar cert este că mereu găsesc câte o piesă simpatică, care trebuie să fie a mea. Cum a fost și cazul rochiei, pe care am promis să vi-o arăt cu prima ocazie.

   Printre tendințele pentru primăvara-vara 2015 se numără și două articole vestimentare pe care le port în această ținută, mai exact rochia cu broderie și jacheta din denim. Dantela, broderia și materialele dantelate cu aspect vintage sunt foarte feminine și mereu au fost preferatele femeilor boeme, libertine, cu înclinații artistice. Mie mi se pare cel mai deosebit material și mereu am fost cucerită de rochiile, bluzele și fustele din dantelă, ori cu broderii aparte.

Am purtat:
Bocanci din piele întoarsă
Curea Asos.com


   Denim-ul este și el în vogă, combinat cu dantela, cu pielea întoarsă ori cu materialele în carouri, după preferințe. Cine nu are o jachetă de denim în acest sezon, trebuie să-și cumpere, aceasta fiind o piesă vestimentară extrem de versatilă. Când vorbesc despre denim, îmi vine inevitabil în minte melodia Lanei del Rey, Blue Jeans.

   Una dintre combinațiile mele preferate pentru sezonul cald este cea dintre denim, dantelă și piele întoarsă, motiv pentru care astăzi am profitat de vremea aceasta nesperat de frumoasă și m-am îmbrăcat cum îmi place mai mult. Este o înclinație a mea înspre stilul boho, ușor western, plus că mereu am fost îndreptată spre natură, spre frumusețea din jurul nostru, o mare iubitoare a liniștii, a aerului proaspăt. Nu prea se împacă ce am spus cu shopping-ul online și cu activitatea mea de scris pe blog, dar nu putem fi perfecți, nu-i așa?


   Rochia Only (Click aici) este exact ce îmi doream, în sensul că eu caut două lucruri la o astfel de rochie: 1.să nu fie mulată și să aibe un aspect lejer pe corp; 2. să aibă un model frumos, adică o broderie specială. Singura măsură disponibilă, adică M, îmi vine mai lărguță, dar nici că se putea mai bine, mai ales că îmi și imaginam cum va arăta cu o curelușă subțire în talie. Fără această curelușă nu arată prea bine pe corpul meu, pt că are o croială A-line și eu nu am forme ale corpului voluptoase.

   Lungimea rochiei este una decentă, iar dacă nu aș ridica-o puțin cu ajutorul curelușei, formând acea buclă în talie, atunci mi-ar ajunge cam până la genunchi. Căptușeala moale își face bine treaba și nu lasă nimic la vedere. Am mai văzut astfel de rochii pe Kurtmann (chiar eu mai am încă vreo 2 asemănătoare), așa că stați cu ochii pe site dacă vreți ceva în acest gen.


   Jacheta din denim(Click aici) este o achiziție mai veche, dar nu s-a uzat absolut deloc și nu este rigidă, astfel că atunci când o port mă simt în largul meu. Obișnuiesc să-i întorc mânecile pentru a fi mai scurte, deoarece am acest obicei de a ridica mânecile la tot ce port. Eu am jacheta din magazinul online SheInside, mi-am ales măsura S, care mi s-a potrivit ca o mănușă. În partea de jos veți găsi câteva modele de jachete din denim de pe acest site, cu link-urile incluse, în cazul în care vreți să vă achiziționați o gecuță ca a mea.

   Am o mare problemă în ceea ce privește încălțămintea, în sensul că am multe perechi de ghete din piele întoarsă, pe care abia dacă apuc să le port, din cauza climei, pentru că la noi practic nu mai exist un anotimp de trecere de la sezonul rece la cel cald. Iarnă le port rar, deoarece pielea întoarsă este mai pretențioasă, se pătează ușor, iar sarea din zăpadă lasă semne urâte, în timp ce primăvara vine cu temperaturi mult prea mari.
   Și chiar dacă alții au trecut la balerini și teniși, eu mă încăpățânez să-mi port perechile, măcar o dată pe anul acesta. Îmi sunt dragi și, oricât de mult aș vrea să încalț pantofi decupați, nu mă lasă sufletul când văd ghetele în raft, nepurtate. Așa că azi am scos la purtare bocancii din piele întoarsă, pe care îi am de mulți ani și care-mi plac mult pentru că sunt comozi și mă simt nemaipomenit în ei.



Nu ratați lichidarea de stoc de la Kurtmann - 50% reducere la mii de produse (click pe imaginea de mai jos pentru a le vedea pe toate):

Kurtmann

   Iată și câteva jachete din denim similare cu jacheta mea (mărimile coincid, eu mi-am comandat S și nu am avut probleme, dar puteți consulta dimensiunile în cm pt fiecare produs, cât și părerile clienților):


       Prețul unei jachete oscilează între 20-30$, iar acum este activă și promoția Look on the Bright Side (Click aici), care presupune cumpărarea unui articol la preț întreg, iar pe al doilea la jumătate de preț. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de $30. (Promoția este valabilă până pe 26 martie)

13 comentarii:

  1. Vai, cat de frumoasa e rochita, pacat ca nu mai e pe stoc! E perfecta! <3
    Ai facut o alegere tare inspirata!: )
    Te pup! :

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina, mare pacat ca nu mai este pe stoc, pt ca este intr-adevar speciala. E aiurea ca la Kurtmann au doar cate un model, o singura masura la anumite haine si ca trebuie sa stai mereu cu ochii pe site ca sa prinzi frumuseti.

      Te pup!

      Ștergere
  2. Ce tinuta draguta! Imi place la nebunie rochita, e atat de frumoasa, am si eu una asemanatoare de pe Romwe, dar a ta pare mai calitativa :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cris, multumesc frumos! Sa o porti si tu cu drag pe a ta, sunt convinsa ca arati foarte bine in ea, pentru ca tu esti o fata foarte naturala si frumoasa.

      Pupici

      Ștergere
  3. Combinația mea preferată. Rochie alba și geacă din jeans. Îmi place tare mult rochița ta. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramy, suntem pe-aceeasi lungime de unda si stiam deja ca-ti place sa combini rochia alba cu geaca de blugi.

      Te pup si eu!

      Ștergere
  4. Rochita e superbaaa! Dar pielea ta.. e si mai si! Folosesti autobronzant? <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lore, am si dresuri pe mine, de culoarea piciorului :))
      Dar inca mai am muuult bronz de anul trecut, m-am prajit la soare ca o negresa :D

      Ștergere
  5. Imi place rochia in Combinație cu jacheta! Simpla recunosc ca nu prea ma atrage si asta poate pentru ca nu se aseaza foarte bine in partea de sus. Cureaua o adooor.
    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, rochita vine mai bine cu jacheta din denim, dar eu ma simt bine in ea si o pot purta si simpla. Daca aveam un bust mai generos, probabil ca s-ar fi asezat mai bine, dar nu ne suparam pe Mama Natura :))

      Te pup

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...