marți, 28 aprilie 2015

Comandă Kurtmann (+încălțăminte)


    De obicei îmi cumpăr haine și accesorii din outletul Kurtmann. Deși în magazinul online sunt și modele de încălțăminte, rareori am prins o pereche potrivită pentru picioarele mele. Cele mai norocoase sunt femeile care trăiesc pe picior mare, la propriu, și poartă la încălțăminte măsuri mai mari de 39.

    Când a fost actualizat stocul de încălțăminte cu modele noi, am intrat repede pe site, în speranța că voi găsi ceva pe gustul meu, în mărimea 37. Și am găsit, aleluia! Este vorba despre sandalele Pull and Bear (Click aici), perfecte pentru sezonul cald, când am chef de plimbări lungi ori sunt în vacanță și descopăr locuri noi. Îmi place mult să merg pe jos, să mă plimb, de aceea obișnuiesc să port mai mult încălțăminte joasă, în care picioarele să nu obosească și să nu fie solicitate.

   Mai am o pereche de sandale Pull and Bear (acelea sunt cu platformă), tot cu baretele împletite și au rezistat foarte bine, așa că nu am stat prea mult pe gânduri și le-am pus în coșul de cumpărături. Au baretele din sfoară împletită, însă pe dedesubt sunt dublate cu piele ecologică. Se închid cu o capsă, atașată baretei care înconjoară glezna.  Talpa este foarte subțire, comodă și sunt convinsă că le voi purta des în această vară. M-au costat 60 lei și sunt încă disponibile pe site, alături de alte zeci de modele de încălțăminte, AICI.





   Alături de sandale am mai primit și o pereche de pantaloni Zara (Click aici), pe care i-am prins cu mult noroc, după ce stocul Zara a fost reactualizat. Modelul acesta de loose fit pants, cu croială lejeră, este foarte versatil și l-am văzut purtat în fel și fel de combinații, de la casual la office. Am optat pentru măsura 36/S, care îmi vine perfect, iar faptul că au elastic în talie reprezintă un mare plus, din punctul meu de vedere. Preț outlet: 75 lei

   Pantalonii au un model discret, iar culoarea este un maro-kaki (asemănător boabelor de muștar). În talie au și un șnur cu care se pot ajusta pantalonii, iar în părțile laterale au buzunare. Tivul pantalonilor este întors, iar materialul nu este foarte subțire și are un aspect plăcut, calitativ. Deși se șifonează ușor, sunt foarte mulțumită de achiziționarea lor și chiar îmi mai doresc modele similare în garderobă. Sunt la modă în rândul iubitorilor stilului casual-smart, un stil abordat în special de persoanele care lucrează la birou.




^Fotografia de pe Kurtmann

    Dacă și vouă vă plac pantalonii lejeri, iată câteva sugestii care mi-au captivat atenția (sub fiecare imagine găsiți link spre pagina produsului). Toate modelele sunt de la Zara și le-am găsit în magazinele outlet favorite, Kurtmann și BrandCircus.







3 comentarii:

  1. Imi plac tare mult pantalonii, sunt fan modele lejere, chiar am adunat cateva! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, avem gusturi similare in materie de pantaloni :-D

      Pupici

      Ștergere
  2. Superba esti!! Foarte frumoasa alaturarea <3
    Am comandat si eu o pereche roz light, tot genul asta, ii vazusem si pe astia mustar, dar am zis altadata :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...