joi, 23 iulie 2015

Ținuta zilei: Pantalonii cu buline și geanta roz


   În vara aceasta, ținutele casual mi s-au părut cele mai potrivite pentru starea mea de spirit. Când am treburi de rezolvat și știu că mă așteaptă o zi încărcată prefer hainele lejere, care să-mi asigure confortul pe durata întregii zile.
    Totuși, o ținută relaxată nu înseamnă o ținută plictisitoare sau, mai ales, neglijentă, pentru că de fiecare dată trebuie să ne îngrijim de aspectul nostru. Să pui o ținută decentă cap la cap îți solicită câteva minute, ori poți să o compui în cap în timp ce faci duș sau de machezi.

Am purtat:


    Secretul meu în zilele de vară sunt bluzele. Le aleg pe cele simple, în culori foarte deschise, atunci când port pantaloni sau fuste colorate. Și invers, atunci când port haine simple în partea de jos, îmi place să le completez cu bluze înflorate.

   În ținuta de astăzi am purtat pantalonii turcoaz cu buline albe, ce au o croială conică și se mulează pe corp, deși nu sunt foarte elastici. Ce nu-mi place la ei este faptul ca au fermoarul aplicat; în general evit hainele cu fermoarele aplicate, vizibile, însă mi-am dorit foarte mult o pereche de îmbulinați, încât am ignorat fermoarul. O bilă albă pentru talia normală spre înaltă, eu niciodată nu m-am dat în vânt după hainele cu talie joasă.


   Bluza albă din tricot este de la Stradivarius și am plătit pentru ea un preț tare mic, de numai 24 lei. O găsiți AICI, pe alb sau gri, în outletul BrandCircus. De la ei m-am pricopsit cu câteva articole Stradivarius, toate luate cu 15-30 lei, pentru că au prețuri bune la foarte multe articole, plus că unele dintre ele beneficiază de reduceri suplimentare. Măsura M îmi vine perfect, lejer pe corp, având în vedere croiala crop-top. Un mare plus din partea mea pentru decolteul larg și mânecile 3/4.

   Espadrile sunt o altă dragoste la prima vedere și mă bucur că am comis păcatul de a le cumpăra de la Miniprix (click aici). Au un model floral deosebit și sunt tare comode, deși măsura este un pic decalată( eu port 36,5, iar măsura 37 îmi vine fix în picior). Ador Miniprix-ul pentru modelele de încălțăminte pe care le aduce săptămânal, chiar dacă mereu îmi saltă banii din portofel :-)  Oricum, au multe modele de încălțãri, în special cele din piele, la prețuri imbatabile. Astăzi, 23 iulie, Miniprix are 50% reducere la peste 400 de modele de încălțăminte și haine, pe care le puteți vedea dând click AICI.

    Geanta roz este un fel de pasăre phoenix, pentru că a renăscut după ce n-am mai purtat-o mai bine de un an. Explicația este simplă, port mai mult genți mesager, ce pot fi purtate pe diagonală.


Câteva articole cu buline care se află pe lista mea de dorințe:






Nu ratați noua promoție SheIn: Summer Promotion 7th Week, activă până pe 29 iulie.
Cod promoțional: extra35 (oferă 35% reducere pentru comenzile mai mari de 59$)

Vă invit și la concursul activ organizat de acest magazin online- puteți câștiga până la 1000 puncte zilnic (echivalentul a 10$), ce pot fi folosite pentru a vă achiziționa haine. Click AICI pentru a participa!


5 comentarii:

  1. lovely polka dot
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/07/casual-day-sneaker-wedges.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa tinuta ta :) imi place la nebunie cum ai combinat articolele,se potrivesc perfect.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult pantalonii imbulinati, cred si eu ca nu le-ai rezistat, iar daca au si talie spre inaltuta, m-au cucerit. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Dana, nu aveam cum sa le rezist imbulinatilor :-)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...