duminică, 2 februarie 2014

Favoritele lunii ianuarie


   Am început noul an cu multe produse de îngrijire, așa că nu mi-am neglijat nicio parte a corpului și sper să continui pe această linie tot anul. Postarea de astăzi nu are în centrul atenției numai cosmeticele favorite, ci aproape toate produsele pe care le-am folosit cu regularitate pe parcursul lunii.
   Dacă în iernile trecute loțiunea de corp nu era tocmai prietena mea cea mai bună, în ultima lună am aplicat zilnic cremă de corp, chiar și de două ori pe zi. În fapt, nu durează mai mult de 5 minute să-ți răsfeți corpul cu o cremă hidratantă, iar rezultatele sunt sesizabile după numai câteva zile de folosire.


     Pentru îngrijirea corpului, în ianuarie am folosit un singur gel de duș pe care l-am alternat cu săpun cu lavandă de la Apiland și cu un exfoliant cu ulei pe care îl folosesc doar o dată pe săptămână.
    Uleiul de duș Sabon cu ghimbir și portocală are un miros încântător și parfumează nu doar pielea, ci și încăperea. Ca toate cosmeticele Sabon, uleiul de duș are un ambalaj vintage, atrăgător, iar recipientul este de 500 ml, așa că eu îl folosesc din belșug la fiecare spălare.
    Loțiunea de corp Sabon cu ghimbir și portocală  (vezi aici) este ambalată la fel de frumos și asigură rezistența pe piele a parfumulului dulce-fructat pentru câteva ore. Crema are o textură fină, aerată și se absoarbe imediat pe corp, dar, ca la toate cremele Sabon pe care le-am folosit până acum, am observat că nu asigură hidratarea optimă. Atât loțiunea, cât și uleiul de duș sunt disponibile în magazinele fizice și pe site-ul Sabon.
    Gelul de duș exfoliant Supless de la Gerocossen a fost unul dintre aliații mei împotriva celulitei din această lună. Îl folosesc numai pentru picioare, unde îl masez bine pe zonele afectate. Particulele abrazive sunt micuțe și abia dacă se simt pe piele, așa că nu este un exfoliant dur, însă lasă pielea foarte moale și catifelată.
    Uleiul de masaj anticelulită Supless de la Gerocossen este cea de-a doua armă împotriva celulitei. Deși nu sunt fană a uleiurilor de corp, acesta îmi place la nebunie și îl folosesc zilnic cu mare plăcere. Are un miros plăcut de ulei de portocală și de migdale, care îmi oferă o stare de bine. În plus, se absoarbe destul de repede în piele, fără ca aceasta să rămână grasă/uleioasă. Toate produsele din gama Supless împotriva celulitei sunt disponibile pe site-ul DacicCool.


    De când a venit iarna, părul meu este din ce în ce mai uscat și nu reușesc să scap de vârfurile despicate. În plus, firele de păr se rup ușor și se frizează. Așa că m-am decis să încep un tratament de lungă durată cu ulei de cocos și ulei de ricin, ambele recunoscute pentru efectele lor benefice asupra părului. Aplic uleiul de ricin la rădăcină, iar pe cel de cocos pe toată lungimea firului de păr și le las să acționeze peste noapte, apoi îmi spăl bine părul. Sper ca tratamentul să dea rezultate și părul să se regenereze.
    În luna ianuarie, Șamponul Two Clarifying de la Paul Mitchell a fost preferatul meu. Este un șampon consistent, care curăță foarte bine firul de păr. L-am mai folosit și în lunile trecute și am fost mulțumită de el, dar mă gândesc să încep alt tip de șampon, mai ales că flaconul actual este aproape gol.
    La sfârșitul anului trecut mi-am schimbat culoarea părului, pentru a doua oară. Dacă prima dată am optat pentru un roșu-coniac, a doua oară am ales un roșu imai intens- Șaten mahon 4-2. În ambele cazuri am folosit vopsea Syoss, care nu rezistă foarte bine pe firul de păr și colorează apa la fiecare spălare. În curând voi face și un review al acestei vopsele.


    Pentru îngrijirea feței am optat pentru produse pe care le-am mai folosit și în trecut, cu excepția gelului de curățare, pentru că am vrut să încerc ceva nou.
    Laptele demachiant Hofigal îndepărtează destul de bine machiajul și este blând cu fața, fără să provoace usturături sau să înroșească pielea. De câteva ori mi-a intrat în ochi și mi-a cauzat ușoare usturături, care s-au rezolvat după ce m-am clătit cu apă. Demachiantul are o consistență lăptoasă, fiind un lichid gros care se aplică cu un pad sau un biluță de vată.
    Gelul nutritiv pentru curățarea tenului de la Yves Rocher a fost soluția pentru tenul meu în această lună, pentru că am observat că anumite porțiuni ale feței erau din ce în ce mai uscate datorită temperaturilor scăzute. Așa că am optat pentru acest gel de curățare pentru tenul uscat și foarte uscat, care are o formulă blândă și un miros discret, foarte plăcut. Totuși, ar fi tebuit să optez pentru un gel de curățare pentru ten mixt, deoarece acesta curăța blând și nu în profunzime.
    Crema de față cu ulei de avocado și măsline Apimond este de departe preferata mea, pentru că îmi oferă hidratarea necesară și nu lasă senzația de gras pe piele. Pentru mai multe detalii referitoare la această crempă de față, citiți acest review complet.

8 comentarii:

  1. De la dove, iti recomand http://www.chemistwarehouse.com.au/images/productimages/59242/original_CW.jpg Eu folosesc de vreo 3 ani acest deodorant, nu am gasit altul care sa fie atat de bun. Se gaseste mai rar, daca ai ocazia sa il cumperi, eu spun sa nu eziti! :)
    Carla Z

    RăspundețiȘtergere
  2. uau, ai avut o gramada de produse favorite! eu abia daca am gasit ceva luna asta care sa ma dea pe spate :(
    cred ca o sa incerc si eu vopseaua syoss, eu am folosit pana acum doar palette, dar as face o proba...
    te astept si pe la mine pe blog si daca vrei, poate ne urmarim reciproc!

    RăspundețiȘtergere
  3. wow, cate favorite! eu n-am incercat nimic din ce ne-ai prezetat, inafara deodorantului Dove.

    ma tentati si tu si Aurora cu produsele Sabon :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Fana Sabon, deci?
    Eu am serbetul cu ghimbir si portocale. Asteapta cumintel vremuri mai calde.. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce multe produse romanesti folosesti! Si eu am incercat un serum Apimond si mi-a placut mult, produsele lor mi se par de foarte buna calitate. Cei de la Sabon ar trebui sa te plateasca, descrierile pe care le faci produselor lor sunt ametitoare, ma gandesc foarte serios sa imi iau uleiul de dus pe care l-ai prezentat :). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai folosit destul de multe produse luna trecuta:)
    Ma tenteaza cam...toate! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca esti fana produse romanesti. Si eu sunt. :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...